Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,sunt foarte necajita Pitica mea nu prea mai mananca....Se trezeste,urla de foame,ii dau biberonul,suge vreo 30ml cu pofta,apoi adoarme....ma apuc s-o misc,o trag de nas,chitai,cant,chiui....se trezeste buimaca,urla,mai trage un pic,iar adoarme...iar se mai trezeste,iar urla,si apoi refuza sa mai pape.
Ati mai patit careva asa? Aveti idee ce poate fi?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

NU stiu ce så spun..se spune ca reactioneaza asa cand le ies dintisorii..asa am mai auzit si eu nu e musai..ca la tine nu e cazul, din cate vad e mica bebelina ta..poate o deranjeaza burtica..poate e ceva de moment nu stiu..sper så isi revina..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!!

Abia scum am ajuns si noi aksa. Ma bag la baitza cu tzutza. Am alergat toata ziua pt cadouri pt toata lumea....multe. Ma intreb de Craciun ce mai luam. Iar Sophiei inca o tona de hainutze si alte questiuni.Happy me! Multumim,Uka, pt colaje frumoase!!! Ma intorc later....

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele,

eu ca de obicei, pe fuga .. imi cer scuze dar sunt zombie .. am ajuns azi-noapte la 4 acasa si m-am trezit la 9 iar azi a fost un tur de forta la shopping ..

v-ati pregatit ghetutele?? le-ati lustruit?

cele mai multe cadouri sunt ptr eva care deja a primit o tona de jucarii de la bunici. noi i-am luat o casa de marcat de jucarie din auchan, un puzzle cu 29 de povesti, o carte cu numere, culori si cifre, o pereche de pantofiori nike de la deichman si blugi si pulover de la C&A ..

anna isi va primi cadoul peste cateva zile .. un leganus de la fisher price .. ocean wonders. nu e nou, il cumpar de la o prietena care nu mai are nevoie de el .. nu ea, fii-su ..

sa stiti ca mi-a iesit pe nas petrecerea .. anna nu a pus geana pe geana fara tzitzi a lui mami desi a lins 180 ml laptic .. eva s-a trezit de 3 ori in urlete .. era saraca socrela disperata caci ai mei au plecat dupa ce au adormit, chipurile, the girls ..

azi i-am facut vaccinurile annei, sper sa fie ok.

va pup si va doresc sa va aduca mosul multe cadouri!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Uka esti plina de surprize..multumim frumos de cadou..colajul este superb...

Sårbåtori fericite!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Fetelor,sunt foarte necajita Pitica mea nu prea mai mananca....Se trezeste,urla de foame,ii dau biberonul,suge vreo 30ml cu pofta,apoi adoarme....ma apuc s-o misc,o trag de nas,chitai,cant,chiui....se trezeste buimaca,urla,mai trage un pic,iar adoarme...iar se mai trezeste,iar urla,si apoi refuza sa mai pape.
Ati mai patit careva asa? Aveti idee ce poate fi?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Poate fi un puseu de crestere sau poate o doare burtica. Incearca s-o faci sa scoata aerul mai des. Da-i un pic de papa, apoi pune-o la scos aerul si tot asa.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Elle pe Anna så fie oki

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Seara buna fetelor, am prins si eu loc la calculator, cu ce va laudati azi ? Lustru' la ghete ati dat ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Da, da, da, Natalia s-a pregatit deja!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Uka, ce frumoase sunt colajele! O sa trimit opoza si cu zana mea!

O sa caut una reusita ca vad ca deja se fac aranjamente si mi-e teama sa nu ramana fata lu' mama nemaritata.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

[ Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Da, da, da, Natalia s-a pregatit deja!

de Natalia (03.09.09)
[/quote]

Vai cat e de scumpå..ce body frumos..sper ca moshu så aibe ochelarii la el si så vada altfel .....pup fata scumpå in asteptare de cadouri

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

shhhh-shhhhhhhhhhh.....................................................................
...................................... tip-til, tip-til intru si eu sa vad daca v-ati lustruit cu toti ghetutele.
Ajut pe Mosu darnic, asa ca aveti de la mine portie dubla de cioco si martipan.

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput