Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 13
alinus_25 spune:
Noi suntem bine, dupa ce ambii copii au bifat cate 2 raceli, Doris si o pneumonie interstitiala.
Frumoasa doarme de rupe, pe 1 dec am trait cea mai mare spaima din viata mea!!!!!!!
A dormit Doris de la 22 la 7.30, m-am trezit doar o data pe la 3 sa o verific si sa-l invelesc pe Teo. De obicei se trezea sa pape pe la 5-5.30. Am crezut ca am pierdut-o. 
Va spun, dupa nesomnul si frichineala lui Teo cand era bb, acum mi se pare parfum. Zau ca am un stress ca doarme prea mult, si stau cu frica.
Aveti poze cu nazdravanii mei la semnatura, daca doriti sa-i revedeti.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Frumoasa si nazdravanul colectionar
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Fragutza spune:
Cum spuneam azi, am ajuns la Ikea, era atat de aglomerat..dar am reusit sa luam ceva decoratiuni. Am vazut si ce a luat Nela pt margelata frumusica!
Natalie a fost cuminte, a dormit in sling apoi a stat la tati in brate. A marait un pic dar subtire fata de capacitatea ei.
Luto, azi i-am facut baitza in cada. Vaai cat am fost de stresata ca scap copchila. Dar ei i-a placut, era f linistita. Tu mai pui ceva in apa?
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Bunå fetelor!! Uitati ce vå aduce Mos Nicolae..Astept si eu cadouase din acestea Si Aici poza pe intuneric la Bradut..M-am chinuit så o fac fara blitz.. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
Ce Mos Craciun scump!Iulia mami, esti asa linistita si fericita!
de Natalia (03.09.09)
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Uka, ce frumoase sunt colajele! O sa trimit opoza si cu zana mea! O sa caut una reusita ca vad ca deja se fac aranjamente si mi-e teama sa nu ramana fata lu' mama nemaritata. de Natalia (03.09.09) |
Chiar ma uitam la pozele Nataliei si ma gandeam ca e pacat ca nu este si ea in colaj, e asa scumpa !!
Iar body-ul cu mesaj e prea tare!
fata frumoasaUka, cea mai fericita mamica de

Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!

Sarbatori fericite!!!

alinus_25 spune:
Bunul, Mosul Nicolae
Lin soseste in odaie.
Si-n ghetutele curate
Incep iute sa se-arate:
Biscuiti, bomboane, bani,
Ciocolata, gologani.
Dar mosneagul nu mai stie:
Sunt reali sau jucarie?
Printre ghete asezati
Rad papucii mici, ciudati.
Ii explica papusica:
Sunt papucii lu'... pisica!
Alina,
Doris Maria (02.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Frumoasa si nazdravanul colectionar
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Aveti poze cu nazdravanii mei la semnatura, daca doriti sa-i revedeti. Alina, Doris Maria (02.09.2009)si Iulius Teodor (10.10.2007) Frumoasa si nazdravanul colectionar Iubirea are puteri extraordinare! Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea. |
Ce frumoase sunt pozele su Teo si Doris! Si rochita de la Botez e faina tare, imi plac si pantofiorii!
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Chiar ma uitam la pozele Nataliei si ma gandeam ca e pacat ca nu este si ea in colaj, e asa scumpa !! Iar body-ul cu mesaj e prea tare! fata frumoasaUka, cea mai fericita mamica de ![]() Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! ![]() ![]() Sarbatori fericite!!!![]() ![]() ![]() |
Uka
(mamaia mea imi zice uca sau ucutza, mi-e asa drag...)Uite o poza cu dovlecica mea
Edit Trebuie cumva sa trimit pe mail poza?
de Natalia (03.09.09)
aidaciolac spune:
La mine nu a venit mosu' 
sau trebuie sa dorm ceva intai?![]()
Va
fete dragi si va port mereu in gand 
Fug la
ca poate asa se indura sa vina si mosu' asta daca vede ca sunt fata cuminte ![]()