Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 14
claucia spune:
Itru repede sa ii spun lui Lumi ca Isuta mea face asa daca ii este prea somn. Daca ii este somn si eu ii dau sa pape tipa, daca ii pun suzeta e fericita. Ai grija sa nu fie foarte agitata mult timp inainte sa pape, sau daca vezi ca nu se calmeaza nicicum, las-o sa doarma un pic si incearca dupa o jumatate de ora.
Exact asa face si Isa daca ii este f somn, nu poate adormi de foame, si dupa ce mananca acei 30 ml reuseste sa adoarma. Incearca sa nu fie obosita chiar atunci la papa.
Si sa va aduca mosul toate dulceturile din lume, si in inima si in papucei.
Eu am umplut cizmulitele fetelor...ce dulci sunt in hol asa!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
monica_dicut spune:
Buna seara si de la noi, sau poate buna dimineata
![]()
VA doresc la toate un Mos Nicolae plin de cadouri si fara betze ![]()
Noi am lustruit pantofii si i-am asezat ASA ![]()
Acum asteptam cadourile.
Asa, am vazut pozici frumoase cu Brucu. Doamne Obelixo frumoassa mai esti 
VAzut si blondina frumoasa de ralucapaun
AM vazut si pui mic si dulce de raluci_b 
Vazut si mandrul pionier al tarii
, monis
DE micuta Chiara nu mai vorbesc pt ca este o MINUNATIE 

Lili, esti geniala, mor de ras de fiecare data cand te citesc. Tare mi-ar place sa te cunosc 
Dana, sunt curioasa daca ai primit sutienul de la Mos ![]()
Maria, ma bucur ca ati scapat cu bine de intepatura de data asta si pupam buzatul mic si frumos. (EU n-am reusit sa vaz pozele de la botez, poate te induri si de mine intr-o zi
)
Luci, sa-ti traiasca netu mult si bine sa stai printre noi pe aici 
SI totusi ce o fi si cu adi de nu mai vrea sa intre la noi?
De la condica mai lipsesc kawaichan si devyllaSPer ca sunt ok.
MI-e dor si de techila, sunt tare curioasa ce a primit cadou de Mos ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Fragutza spune:
Monica, ce seamana cu tine Atomix! Ce se distra el in fata oglinzii!
Uscatorul de par ajuta la somn
?
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
Am revenit, mai e cineva acasa sau pot sa incep sa fur de prin ghete ??

Ralucapaun eu nu mai pun nimic in apa. Spal cu mare grija cada inainte, chiar daca in mod normal e curatica pt ca noi dupa ce facem dus sau baita o spalam ca asa ne-au invatat mamicile noastre ![]()
.....pun apica si apoi merg sa-l dezbrac pe Gogo....vine tati sa o potriveasca de calda cum stie el si scufundarea bebelusului.
Am tot amanat eu samponelele pe cat posibil, mai il lasam o zi fara....mai una alta.....dar nu mai tine ca miroase pisu si cand il spal cu samponel e ca un pui gata de mancat ....si cu bluzita proaspata si curata pe care i-o pun zilnic dupa baita ...il tin la alaptat si miroase demential....a bumbacel curat si ceva lavanda de samponel.
Mai mentionez ca nici nu-l clatesc ...ca se duce clabucul in juma de cada de apa.....
Ia zi-mi...in ce pozitie ai stat ? "in genunchi ma-ntorc la tine" ?
Eu abia astept sa mai creasca putin ca-l bag cu mine...dar acum am zis sa-l mai protejam de un microb, un par....chestii trestii....
Felicitari oricum, Natalia e o meseriasa...ce sa mai zic de mama ei 

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
lutoniana spune:
Moni dar te simt tare relaxata....sa inteleg ca l-ai dovedit pe Atomix ? 

Si ce mai colectie de incaltaminte are.....

Happy Uka multumita tie a venit si la mine Mosu'. Ma bucur ca ti-ai facut timp si de colaje si cred ca fiecare mamica a simtit mandrie si bucurie cand isi vede odrasla acolo. MULTUMIM MULT !!!
Liliachio pai de ce nu ai zis asa de la inceput ? pai daca il bagam si pe Davidelu' la staful de campanie ...altfel discutam....ca il mai cizeleaza mami pana atunci....(ca tati a zis ca uneori are fata de director/inginer de CAP)
Fetelor stiu cum e cu pozatul ca eu nu mai pot de ciuda.....cum scot aparatul....nu mai gangureste, nu mai rade, nu mai face gimnastica NIMIC.....sta si se uita la aparat serios si concentrat.
Va rog sa imi spuneti si mie din experienta celor care au reusit
cum faceti ? De blitz nu mai am cuvinte....am incercat si fara dar nu sunt mari diferente. Cred ca ideal e ca unul sa stea de ras si de povestit cu el si celalalt sa-l pozeze.....dar sotul meu nu are nicio atractie pentru poze si pozat.....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
NelaM spune:
Servus fetele!
Raluca, ce fain e body-ul lui Natalix. E o frumoasa!
Cred ca tre sa trimiti poza de colaj pe mail ca nu poate sa o downoadeze de pe Album, ai activata optiunea sa nu se poata face download!
De care glubulete ai luat de la Ikea? Noi am luat setul acela mare pe argintiu, ce frumoase sunt... si am mai luat si ornamentele sub forma de minicadouri, tot pentru pom.
Moni, ce frumos e Dragos! Mai ales in poza in care rade in oglinda! 
Luto, ce mai faceti, cum e Davidelu', a adormit? M-ai distrat cu vinul aseara. Azi imi pun si eu un pahar, desi eu dupa bere ma dau in vant, si din aia am nealcolica.
Si ma tot uit la pozele lui Alinus, ce frumosi sunt copiii ei...

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

Fragutza spune:
Luto
, am tinut-o sprijinita de mana mea, nush cum sa explic, ii sustineam partea de sus si piciorusele libere. Si ma distram ( ma rog, cat puteam
) ca plutea
, picioarele i se tot ridicau deasupra.
Si la noi e musai sa-i dau cu un samponel ca sa se curetze bine. Vomita mult inca si miroase permanent a lapte, i se tot aduna in cutele de la gatutz.
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
Raluca, am uitat sa iti zic ca arati super bine! Si esti slaba rau, sa nu te mai aud ca te vaiti.
Dana,
de la Ikea am luat degetelele acelea pentru Ana, asa sunt de dragute. Ce frumoasa atmosfera ati avut aseara, mi-a placut tare. Va pup cu drag pe toti trei.
Maria,
e de vis tobleronele...eu nu am gasit la oferta, dar mai bine, ca ma fac iar cat usa!
Si eu am vrut sa iau Anei sac de dormit, dar nu am gasit ceva sa imi placa in Ikea. Am vazut la Eugene, insa mult peste bugetul nostru. Era ceva fain, 3 in 1, patura cu sac si nu mai stiu cum semai facea (ca in transfomers...
), insa nu era bun raportul calitate pret si nu am luat. Poate ii aduce mos Craciun Anei un leganus, sa vedem cum ii place cel al prietenilor mexicani.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

Fragutza spune:
Nela, am luat un set pe rosu, nu cel mai mare. Si-am mai luat ocoronitza sa punem pe usa si un sac de dormit pt matza.
Mi-ar mai trebui ceva beculete sa le puneam la geamuri si gata. Si bradul, of course!
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana (ca tati a zis ca uneori are fata de director/inginer de CAP) Fetelor stiu cum e cu pozatul ca eu nu mai pot de ciuda.....cum scot aparatul....nu mai gangureste, nu mai rade, nu mai face gimnastica NIMIC.....sta si se uita la aparat serios si concentrat. Va rog sa imi spuneti si mie din experienta celor care au reusit |
ce tare e Adi!

Noi asa facem, cele mai reusite poze ne-au iesit in felul asta!
Bine, eu sunt ca si Adi. De fapt eu sunt anititalent la poze, nici cu incadratul nu ma pricep, sa zica bine merci amandoi ca le ies capetele in poze!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de