Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 15
Fragutza spune:
Am o intrebare pt mamicile de fetitze. Nela, mai esti prin zona?
Cand ii fac baie Nataliei, ar trebui sa-i curat fluturasul
bine pe la aripioare? Am vazut in seara asta ceva albicios si nu stiam daca sa intervin sau nu. Hasbandu zice ca e posibil sa migreze acolo cremutza aia cu care o dau la funduletz.
Voi cum faceti?
de Natalia (03.09.09)
NelaM spune:
Ma tot gandesc si eu sa ii fac baie Anei in cada. UIte ce distractie aveti voi acolo. Eu parca m-as baga si cu ea in cada, desi e mititica. Dar mai intai o sa incerc in genunchi, in fata cazii.
Raluca, de abia astept si eu bradutul...azi trebuie sa mutam mobile, alea alea, sa ii facem loc in colt, la geam, langa canapeaua unde o alaptez pe Ana. Vai, de abia astept sa simt mirousul de brad si sa ma uit la lumininte in timp se manaca Ana... si sa visez...
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

NelaM spune:
Raluca, da, eu eu curat usor pe acolo, cel mai bine cand ii facem baita. De fapt sotul o curata, ca datorita pozitiei (eu o tin... si sotul da
) el are partea de jos a Anei de curatat si eu de la brau in sus. O curatam usurel si nu insistam prea tare in zona.
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

lutoniana spune:
Neata Nela !!!
Stai sa nu uit, Ralu cred ca ar putea fi cremuta ca si pe Davidcand il dadeam la fund ii gaseam in cutele de sunculita din fata de langa cuc.....deci migreaza...si aia se duc destul de greu ca e grasa...
Asa, auzi mai Nela pai asta cu visatul cai verzi pe pereti si planuri/vise/dorinte in timp ce alaptez pe mine deja ma cam demoralizeaza. La sfarsitul aceslor minute copilul e in culmea fericirii ca are burtica plina dar eu raman cu visele.
Mie una mi-ar placea ceva mai multa actiune ....ceva concret, palpabil....decat sa visez asa mult, ca-mi fac rau singura, zau asa.
Am sa va spun ca azi am vorbit cu Mangulica si printre multe alte discutii visam amandoua la un concediu in Turcia sau Grecia la un club dinacela cu parc acvatic si cu loc in care poti lasa copilul daca ai chef, daca vrea tati sa se dea pe tobogane cu piciul sa o faca....sa-l vad alergand pe acolo cu piciorusele lui grasane.....iar noi, cele doua duamne din poveste sa stam latite la soare cu cate un fresh de fructe exotice.....
Acum m-a lovit realismul brusc asa ca ma gandesc la altele....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun O cureti cu ceva? Cu un pansament steril? Sau cum? de Natalia (03.09.09) |
Cand o schimb si observ (departez usor buzitele), cu servetelul umed.
La baita dau cu degetelul, cu aratataorul, usor, nu ma folosesc de nimic ca e mica zona de actiune acolo.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Am sa va spun ca azi am vorbit cu Mangulica si printre multe alte discutii visam amandoua la un concediu in Turcia sau Grecia la un club dinacela cu parc acvatic si cu loc in care poti lasa copilul daca ai chef, daca vrea tati sa se dea pe tobogane cu piciul sa o faca....sa-l vad alergand pe acolo cu piciorusele lui grasane.....iar noi, cele doua duamne din poveste sa stam latite la soare cu cate un fresh de fructe exotice..... Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Vrea si fata concediu de stat cu burta la soare!!!
de Natalia (03.09.09)
monis5 spune:
Buna seara
las si eu in ghetute, daca mai e loc de cadouri, un gand bun pentru fiecare dintre voi, un zambet pentru fiecare zi de maine, o imbratisare pentru fiecare sufletel mic.
Si o bere / pahar cu vin pentru... se stiu ele ![]()
![]()

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Fragutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Cand o schimb si observ (departez usor buzitele), cu servetelul umed. La baita dau cu degetelul, cu aratataorul, usor, nu ma folosesc de nimic ca e mica zona de actiune acolo. ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
Merci, Nela

de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Duamnelor, beau paharul de vin de la Monis si ma duc la somn! Maine tre sa fiu fresh ca votez![]()
Va pupa fata!
de Natalia (03.09.09)