Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Duamnelor, beau paharul de vin de la Monis si ma duc la somn! Maine tre sa fiu fresh ca votez Va pupa fata! de Natalia (03.09.09) |
ai grija cu cine

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Asa, auzi mai Nela pai asta cu visatul cai verzi pe pereti si planuri/vise/dorinte in timp ce alaptez pe mine deja ma cam demoralizeaza. La sfarsitul aceslor minute copilul e in culmea fericirii ca are burtica plina dar eu raman cu visele. Mie una mi-ar placea ceva mai multa actiune ....ceva concret, palpabil....decat sa visez asa mult, ca-mi fac rau singura, zau asa. |
Un om mare (nu stiu care

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

NelaM spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Duamnelor, beau paharul de vin de la Monis si ma duc la somn! Maine tre sa fiu fresh ca votez Va pupa fata! de Natalia (03.09.09) |
Cu mare placere.
Te pup, somn usor si maine grija mare cu votatul! Viitorul nostru sta in mainile noastre!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

lutoniana spune:
Monis multumim mult de ganduri. Acum de cand sunt mamica inteleg si eu bucuria si fericirea alor mei care ani la rand ne burduseau cizmulitele cu dulciuri ......si ce fericire era pe noi....

Simt ca parca pana acum nu aveam creier sa-i inteleg suficient cu tot ce au facut si inca fac pentru noi......
Lumi_Richard spune:
Iulika29,Ralucapaun,Claucia
,va multumesc ca mi-ati raspuns!
Tocmai am pus-o in patut. Cred ca s-a rusinat ca am parat-o : a papat super bine,a zambit,a `vorbit` si apoi a adormit pe burta mea.Totusi tuseste un pic,si nu e tusea de la plans.
Claucia,problema e ca a dormit 4h, apoi a urmat scandalul, alte 4h, alt scandal...De 4 zile mananca din ce in ce mai putin. Nu m-am panicat,dar na,stare de somnolenta,agitatie,mai si tuseste putin,si nu aveam cum sa nu ma ingrijorez.
Astazi m-a apucat melancolia...La inceputul anului spuneam ca mi-ar placea, de ziua mea, sa fiu mama... Am gasit in telefon pozica celui de-al doilea test de sarcina( la primul a doua linie era un roz-pal)...eram la serviciu,in pauza de pranz,am mers la baie si am facut testul si i-am trimis pozica lui Richard....pe 6 Martie!
Fetelor,ma duc in pat...o sa adorm gandindu-ma la cum era cand mergeam la ecografii,cum era cand imi facea burtica valuri,cum a fost nasterea si sa-i multumesc lui DD ca mi-a trimis asa un dar!
Multi pupici si ganduri frumoase de Mos Nicolae!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lutoniana spune:
Ma retrag si eu tip til la nani si va urez o noapte frumoasa, linistita, plina de bunatati si cadourile mult dorite.
Sa traiesti Mos Nicolae si sa nu aduci nicio nuielusa la dovleceii nostri ca ei sunt cuminti foc, sanatosi si frumosi!!!!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Monis multumim mult de ganduri. Acum de cand sunt mamica inteleg si eu bucuria si fericirea alor mei care ani la rand ne burduseau cizmulitele cu dulciuri ......si ce fericire era pe noi.... ![]() ![]() Simt ca parca pana acum nu aveam creier sa-i inteleg suficient cu tot ce au facut si inca fac pentru noi...... Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Asa simt si eu. Si o inteleg acum pe mama cand zicea: lasa, o sa vezi si tu cand vei fi mama... si radeam, adolescenta emancipata, gandindu-ma, uite ce vorbe mari are mama in program!
Cand ma gandesc ca mama a schimbat la scutece de s-a saturat (si asta pe vremea cand nu erau de unica folosinta), cata grija a avut de noi, cata dedicatie, cat ne-a mai dragalit si cate si mai cate...to name a few. Mare dreptate a avut!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

Lumi_Richard spune:
Ralucapaun,noi o spalam si acolo,dar nu cred ca trebuiesc deschise `buzitele` la fiecare baie.Nu insistam mult,dar,daca observ ceva cand o schimb,o sterg usor cu vata inmuiata in apa calda.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Asa simt si eu. Si o inteleg acum pe mama cand zicea: lasa, o sa vezi si tu cand vei fi mama... si radeam, adolescenta emancipata, gandindu-ma, uite ce vorbe mari are mama in program! Cand ma gandesc ca mama a schimbat la scutece de s-a saturat (si asta pe vremea cand nu erau de unica folosinta), cata grija a avut de noi, cata dedicatie, cat ne-a mai dragalit si cate si mai cate...to name a few. Mare dreptate a avut! ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
da, nu erau pampersi atunci, nu erau nici fructe si nici 7 tipuri de lapte praf....si cu toate astea aveam in ghetute si portocale si ciocolatele. Si nici concediu de maternitate de 2 ani nu era...si pentru asta eu si frate miu am fost super iubiti si nu am dus lipsa de nimic....
Tind sa devin melancolica....aseara dupa ce am stat pe Shype cu mama s-a pus pe un bocit de zile mari ca m-a vazut mamica, ca doar pozele si sutele de mailuri si telefoanele nu au fost suficiente...faptul ca M-A VAZUT cu piciul in brate, cum il mangai pe Davidelu pe cap ... a terminat-o.....mai ales ca e o fire EXCESIV de sentimentala si emotiva.
Bine, pentru cateva minute nu o mai puteam face sa-mi zica si mie ceva...vorbea numai cu bebelache in fel si chip

iar David care prinsese si el ca "are voie" sa caste ochii la laptop era topit tot si se uita tinta la bunica'sa 

NelaM spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Bunå fetelor!! Uitati ce vå aduce Mos Nicolae..Astept si eu cadouase din acestea Si Aici poza pe intuneric la Bradut..M-am chinuit så o fac fara blitz.. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
Iulika, ce frumosi sunteti!

Facem si noi din astea, neaparat, cand vom primi bradutul.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

de Natalia (03.09.09)