Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 17
NelaM spune:
Raluci, eu nu am cu cine lasa copilasul acasa, suntem singuri, iar mie la cumparaturi nu imi place sa merg fara sot (decat daca sunt urgente, ma duc si singura) o luam pe Anuska peste tot cu noi. In Ikea nu a fost foarte aglomerat, atat ca a fost sambata si un pic mai multi straini, dar in rest, noi suntem super obisnuiti cu aglomeratia! Daca poti lasa bebele acasa cu cineva, ar fi super,ca este micut inca de marsupiu, dar este foarte frumos si in 3 la cumparaturi.
Mama si pisa, foarte frumos zici tu acolo de sentimentele materne. Eu insa ii multumesc lui Dumnezeu ca Ana este un copil linistit si ma pot bucura in voie de ea, nu simt ca trisez la capitolul mama. Sunt numai recunoscatoare Celui de Sus ca mi-a dat bucuria aceasta. 
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Monis multumim mult de ganduri. Acum de cand sunt mamica inteleg si eu bucuria si fericirea alor mei care ani la rand ne burduseau cizmulitele cu dulciuri ......si ce fericire era pe noi.... ![]() ![]() Simt ca parca pana acum nu aveam creier sa-i inteleg suficient cu tot ce au facut si inca fac pentru noi...... Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
Luto, am senzatia ca mama e singurul om de pe lumea asta pe care nu l-am inteles deloc... sau pe care l-am inteles foarte putin. Asta pana am nascut. Si acum, cand am inceput vorba ta sa pricep cu o parte a creierului (care pana acum era inactiva sau ceva...), parca iar s-a indepartat de intelegerea mea. Pentru ca ea e bunica acum! ...
... of ce greu imi vin vorbele la ora asta si cand imi vin parca nu le pot potrivi impreuna
... revin mai pe lumina.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
lutoniana spune:
Buna dimineata soare !!!!
Avem ceva Nicolete ? Nicolai ?
Sa ne traiasca toti ce-si serbeaza ziua numelui azi si sper ca fiecare cand a deschis ochisorii sa fi gasit ghetutele pline ...macar la figurat ca mine daca nu si la propriu.
Ar fi fost ideal daca erau si la geam cativa fulgi dar ii pastrez in suflet si privesc pe geamul plin de stropi....
Va imbratisez cu drag si acum cred ca pot spune ca va urez SARBATORI FERICITE !!!! si o luna de vis alaturi de micii nostri dovlecei atat de doriti !
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Buna seara si de la noi, sau poate buna dimineata VA doresc la toate un Mos Nicolae plin de cadouri si fara betze Noi am lustruit pantofii si i-am asezat ASA Acum asteptam cadourile. Asa, am vazut pozici frumoase cu Brucu. Doamne Obelixo frumoassa mai esti ![]() VAzut si blondina frumoasa de ralucapaun AM vazut si pui mic si dulce de raluci_b ![]() Vazut si mandrul pionier al tarii DE micuta Chiara nu mai vorbesc pt ca este o MINUNATIE ![]() ![]() Lili, esti geniala, mor de ras de fiecare data cand te citesc. Tare mi-ar place sa te cunosc ![]() Dana, sunt curioasa daca ai primit sutienul de la Mos Maria, ma bucur ca ati scapat cu bine de intepatura de data asta si pupam buzatul mic si frumos. (EU n-am reusit sa vaz pozele de la botez, poate te induri si de mine intr-o zi Luci, sa-ti traiasca netu mult si bine sa stai printre noi pe aici ![]() SI totusi ce o fi si cu adi de nu mai vrea sa intre la noi? De la condica mai lipsesc kawaichan si devyllaSPer ca sunt ok. MI-e dor si de techila, sunt tare curioasa ce a primit cadou de Mos |
la cat de frumos arata ghetutzele sigur a venit mosul, frumos mai zambeste iepurasul cu tati in oglinda

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
raluci_b spune:
La Multi ani Nicolete, Niculai 
Nela eu l-as lua la cumparaturi, dar parca e prea mic totusi, plus ca daca-l apuca una alta eu fug la masina si sotul tot singur ramane la cumparaturi
, ne descurcam noi cumva pana la urma
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
iuliapapusa spune:
Neata fetele.La multi ani de Sf Nicolae!Ce va adus Mosul?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

monikus spune:
Buna tuturor,
Sper ca ati fost cumintele si cumintei toti si ca mos Nicolae v-a umplut ghetutele curatele cu cadouase.
La multi ani Nicolete si Nicolae/Niculae.
Eu sunt tare obosita ca plodul meu nu a vrut sa inchida un ochi noaptea asta si cand il inchidea fie se chircea fie chiuia fie incepea sa urle. Of of. Speram la zile mai bune.
Va pup pe toate si pe toti.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
pentru prima data in asteptarea lui
in trei 
madalina84 spune:
Ati primit cadouri????
Eu am primit o scrumiera
iar puiu meu un REN,si o canuta.Noi ieri am fost pe centru ca baiatu apoi in auchan.
MONICA ti-am vazut frumusete de baiat
IULIKA esti o frumoasa si Bruce la fel
L-am vazut si eu pe Alex al Ralukai la baita,am vazut dovlecelul Ralucai,pe David si pe AIDAN,toti niste frumosii
HAPPY_UKAsarumana ca l-ai pus si pe printisorul meu in cOlaj,AU IESIT SUPER
IULIA normal ca vreau sa ne intalnim,o sa-ti dau pm cu nr de tel
Eu o sa ma duc la votare mai tarziu
,va doresc o zi minunata si plina de cadouri

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
Ioanna81 spune:
ce liniste la noi p-aici!cred ca suntem toae bagate in ghetute!
Ioana
de Carol Ioan
Pataniile noastre 
Concurs PAMPERS