Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

FETELOOOR!!!! mi-a fost tare dor de voi, nu am mai intrat de o vesnicie! Matei mi-a umplut tot timpul ...cu fiinta lui minunata si temperamentala.
Poate isi mai aduce cineva aminte de mine, eu...cea cu stresul maternal

Va pup pe toate, va imbratisez si abia astept sa mai recuperez cate ceva! Sper sa va gasesc pe toate in cea mai buna stare, cu puii sanatosi!

LA MUUUULTI ANI, NICOLETA SI NICOLAE!!!

...si celorlate va doresc ghetute pline si suflet plin!

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

BUna dimineata!!

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

shhhh-shhhhhhhhhhh.....................................................................
...................................... tip-til, tip-til intru si eu sa vad daca v-ati lustruit cu toti ghetutele.
Ajut pe Mosu darnic, asa ca aveti de la mine portie dubla de cioco si martipan.

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

ahaaaaa.. tu erai!..multumim..tare bun martipanul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Alinus mami nu te mai speria in halul asta..off..påi bebibii azi dorm mai mult maine te tine noaptea ..sau ppate isi formeaza programul bebelina..pupåm copilasii så le treaca raceala..

Copilasii sunt absolut superbi colectionarul de motociclete e tare frumusel si frumoasa mica iti vine så papi cum rade ea strengareste.. ce frumos o iubeste Teo pe Doris..

Ioanna cu ce a venit mosu ?? eu sunt in recuperari..voi vedea eu acusi..sper så ne si spui

Ralucapaun multumesc de aprecieri..si så stii chiar sunt foarte linistita mai ales ca s-a linistit si el acum..

Aida mamii normal ca tre så dormi ca så vina moshu....cE credeai tu ca stai si il astepti ,il pui la masa si la o sticlå de vin??

Monica ce frumos stau papuceii m-am topit toata..sper så ii gasiti plini de bunataturi

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Luto ce frumos povesteti tu acolo de un concediu in turcia sau grecia...påi nu e asa greu..mai astepti så creasca putin Davidutzu si apoi vine si vacanta care va fi una binemeritata si asteptatå de foarte mult timp

Monis multumim frumos de cadouri..sper si la voi acolo så vinå mosul cu cel putin ce ne-ai lasat si noua

Lumi ma bucur tare ca fetita doarme acum si s-a linistit..så stii ca si pt mine perioada este speciala..nu pot uita ziua de 26 decembrie cand am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv..am in minte fiecare detaliu

Luto ce frumos ai vorbit de mami tau..mie imi dau lacrimile mereu cand se vorbeste de MAMA..pt mine ea e fiinta cea mai draga mie....mai ales acum cand sunt mama si simt ce a simtit si ea..

Nela multumim..asteptam pozici..

Monikus pupåm bebe så ii treaca mai repede si så nu il mai doara burtica så o faca pe mami fericita cu zåmbete si gangureli

Thea bine ai revenit pe la noi..

Gata sunt cu recuperårile..Brucu inca nu s-a trezit..doamne ce baiat de comitet..så o lase pe mami så scrie pe aici så fie la zi cu cititul

La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume!!Sårbåtori fericite va urez din toto sufletul!!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

chiar ca-i liniste ...pe unde umblati ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

cred ca fetele de aici s-au vorbit cu cele de la nov.dec si au plecat impreuna pe undeva ca nici pe acolo nu e nimeni

ce faceti voi?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

FETELOOOR!!!! mi-a fost tare dor de voi, nu am mai intrat de o vesnicie! Matei mi-a umplut tot timpul ...cu fiinta lui minunata si temperamentala.
Poate isi mai aduce cineva aminte de mine, eu...cea cu stresul maternal

Va pup pe toate, va imbratisez si abia astept sa mai recuperez cate ceva! Sper sa va gasesc pe toate in cea mai buna stare, cu puii sanatosi!

LA MUUUULTI ANI, NICOLETA SI NICOLAE!!!

...si celorlate va doresc ghetute pline si suflet plin!

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

te stim...te stim...pai tu crezi ca asa memorie scurta avem ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

cred ca fetele de aici s-au vorbit cu cele de la nov.dec si au plecat impreuna pe undeva ca nici pe acolo nu e nimeni

ce faceti voi?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

mananca sarmale probabil....beau vinoase cu Mosu'.....al meu a parcat pe dreapta ca era obosit .....si asta micu doarme si eu sunt ca o trista in fata calculatorului, ascult procentele de prezenta la vot....si ma gandesc cum sa fac sa ma apuc sa spal vasele si sa fac ceva de papa.....
mai sunt si oameni necajiti asa ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

La multi ani!!!!

Ce frumos vorbeati de testele de sarcina si cum le-ati descoperit... ooof...la mine a fost un soc, groaznic. M-am speriat in ultimul hal. N-o sa uit ever!! Dar la scurt timp s-a transformat in ceva atat de frumos...

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

vad ca azi avem o sarbatorita NINNY la multi ani sa ne traiesti

monis acilea sunt

monikus - sigur vine ele si zilele bune

iulika - ma bucur sa aud de bebei ce dorm, al meu noaptea din fericire doarme, ziua nu prea, vrea sa stea cu noi mai mult cred

eu atata il pup pe bebe, sotul e gelos zice sa nu-l mai pup atat ca nu e bine si vine si el repede si-l pupa

marti mergem la doctor, facem o luna mergem sa aflam detaliile tehnice kg cm fontanela etc abia astept

am pus poze noi, cu cadorule de la mos

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput