Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Iuhuuu... ce fac fetele?

Noi sedem pe net, Ana Banana doarme la sot pe genunchi (finally !!!) iar eu m-am bagat "la separeu" (in dormitor).. forumesc, forumesc...
Asta imi aduce aminte de "Biscuiti, maria ta?", "Biscuim, biscuim"... nici nu mai tin minte la ce era reclama, reclama o fi fost oare? Anyway!

Deci, ce faceti?

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Raluci, ce seamana bebele cu tati!
Mai si ce purcel de lapte ati avut voi la cuptor! Vreau si eu, sunt de-a dreptul de pofta!
Ce bea bebele din bibe, cola?
Mai si ce cadouri, ce pipa meseriasa are tati! Nice!

Andrushca, cum iti e ziua? Poze cu darurile ai?

Luto, ce facurati azi? Noi umblaram iarasi de numa' numa, ma dor talpile. Dar l-am gasit pe Mosu' pe la Zara cu o bluzita, ca cica n-am fost acasa. Si ceva lenjerie super, din bumbac cu danteluta. Sa imi fie de bine!

La multi ani tuturor Nicoletelor, Niculinelor, Nicolailor si Nicilor!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Iuhuuu... ce fac fetele?

Noi sedem pe net, Ana Banana doarme la sot pe genunchi (finally !!!) iar eu m-am bagat "la separeu" (in dormitor).. forumesc, forumesc...
Asta imi aduce aminte de "Biscuiti, maria ta?", "Biscuim, biscuim"... nici nu mai tin minte la ce era reclama, reclama o fi fost oare? Anyway!

Deci, ce faceti?

SARBATORI FERICITE!_

stiam un banc cu asta

Stefan Cel Mare calare pe cal,in fata a 10000 de plaiesi ridica un pachet de biscuiti si striga"BISCUITI"ostenii mei!La care toti in cor striga "BISCUIM MARIA TA"

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

raluci da-ti doua palme si apasa DELETE la poza aia cu purcelul innotand printre portocale.....
Pai cu de-astea vii tu la mine, dupa ce ti-am spus uelcam (vorba Techilei)....nu ai inteles ca sunt mica, neajutorata si fara talent la bucatareala....????

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Ralucapaun, gata cu votarea? Sper, ca un cetatean bun ce esti, ca ai fost fresh si ai votat cu intelepciune si discernamant, ca azi noapte, dimineata la mine, forumeam de zor!

Daca nu se-arata nima' cu chef de vorba, eu bag cornul, ca maine am treaba de dimineata, sa fac curat. Bineinteles ca n-am facut azi, am luat-o la picior de pe la 11. Maine dimineata e ultima strigare , ca vine bradul dupa masa.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
stiam un banc cu asta

Stefan Cel Mare calare pe cal,in fata a 10000 de plaiesi ridica un pachet de biscuiti si striga"BISCUITI"ostenii mei!La care toti in cor striga "BISCUIM MARIA TA"

Da da, asa era!
Deci, cum e cu purcelul?
Nu-mi trimiti si mie un picior?

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Citat:

Ralucapaun, gata cu votarea? Sper, ca un cetatean bun ce esti, ca ai fost fresh si ai votat cu intelepciune si discernamant, ca azi noapte, dimineata la mine, forumeam de zor!

Daca nu se-arata nima' cu chef de vorba, eu bag cornul, ca maine am treaba de dimineata, sa fac curat. Bineinteles ca n-am facut azi, am luat-o la picior de pe la 11. Maine dimineata e ultima strigare , ca vine bradul dupa masa.

SARBATORI FERICITE!_

cand te apuci sa faci curat sa vii si pe la mine, ca stau eu cu fetele de vorba sa socializam, nu-ti fa griji ca nu le las sa se plictiseasca

Mergi la inceput

Mai, deci eu lesin imediat aici! Nu-mi mai iese din cap purcelusul ala! Eu nici nu am mai bagat de seama garnitura (am cititi la tine, Luto, cum ca cica ar fi portocale)...
Si eu nu mananc seara...
Si ce fac acuma? Ma duc sa ma gust un pic de Toblerone??!!!

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

ma scuzati pt poza cu porcu', sotul este bucatarul sef, se si vede de altfel

nela ti-as trimite dar tb sa vad ce a mai ramas

luto - ti-l trimit pe sot lagateala, sa-mi spal pacatele

da bebe seamana cu tatii mai ales la ochi

bebe bea acolo neste ceai pt colici cica, cola ar bea mami dar mai bine bag cate o bere

tati a primit pipa ca a zis ca se lasa de fumat daca primeste pipa

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

Mai, deci eu lesin imediat aici! Nu-mi mai iese din cap purcelusul ala! Eu nici nu am mai bagat de seama garnitura (am cititi la tine, Luto, cum ca cica ar fi portocale)...

asa mi s-a parut mie a fi portocale ca aveam deja ochii incetosati de foame/ciuda/invidie/pofta etc....

Mergi la inceput