Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 8
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Raluci, bine ai venit la noi! M-am uitat la pozele tale..nasul/martorul de la cununia civila e cel de la televizor de Natalia (03.09.09) |
dap este nasul
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
NelaM spune:
Noi va pupam, ne bagam la somnic, ca am avut o zi plina.
Si maine tre' sa fac curat...

Dar macar ma gandesc ca fac curat pentru a intampina bradutul cum se cuvine, luni! 
O seara placuta va doresc!
SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

raluci_b spune:
heloo, azi am iesit si eu prima data la cumparaturi
, beb m-a asteptat cuminte acasa, i-am luat de la carrefour costumase de craciun, ca al lui moni si cel rosu cuapada, o minune.
frate dar ce aglomeratie 
de azi am inceput cu baby drink sa vedem ce-o mai fi, si am mai luat un ceai de colici o sa le alternez
zicea cineva de debridat ca ar constipa, eu ii dau de 3 zile si pana acum a fost ok
nelam - somn usor, as vrea si eu la ikea dar ce fac cu puradelul, sa ma mulg oare si sa las acasa 
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
danangie spune:
Si eu ii dau Debridat, dar nu a avut probleme cu kkuta.
La cat mai multe lunite ptr cei ce implinesc lunite si CLAUDIA la multi ani ptr ieri ptr Iulia.
MONICA imi pare rau ptr starea lui Dragosel.Saracutu....eu stiu cum eu...si stiu ca e tare naspa sa-l vezi ca plange ore in sir.....mie uneori mi se pune si un nod in gat de nu reusesc sa respir bine........
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
La noi nu va veni Mos Neculaie.....nu am cand sa ma duc sa iau ceva lui Ale....ca Mattia e mic...nu stie el.....dar ptr Ale vroiam ceva.......maine Alin lucreaza toata ziua deci....nu am cand....asta e.....il vom astepta pe Mos Craciun...
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM Noi va pupam, ne bagam la somnic, ca am avut o zi plina. Si maine tre' sa fac curat... ![]() ![]() Dar macar ma gandesc ca fac curat pentru a intampina bradutul cum se cuvine, luni! ![]() O seara placuta va doresc! ![]() SARBATORI FERICITE!_ ![]() ![]() Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)![]() ![]() ![]() |
fericito, la tine vine Mos Nicolae mai devreme
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
Mama_si_pisa spune:
Salutam frumos!
Înainte de orice, dam sucul promis
, pentru ca ne-a pus cineva dragut pe listuta! 
Ieri m-a întristat de dimineata vestea despre Stefanut, care sufera, si despre mamica lui care nu stie cum sa-l mai ajute ca sa fie bine... Va trimitem si noi gânduri bune, de sustinere si compasiune, si astept de la tine, Raluca, mesaje despre joaca si retete culinare, ca sa fie totul frumos si linistit si în familia voastra. Doamne ajuta!
Nela ma întreba daca luam si pisicile cu noi, la urmatoarea calatorie mai departe de casa. Da, Nela, le luam. Pâna acum, faceam senzatie prin trenuri când deschideam gentile din care scoteau capul ele, una alba si una neagra. Controlori si pasageri se perindau pe la locurile noastre, sa le mângâie. Nu le transport în cutii, ci în genti, ca sa le pot tine în brate, sa nu se sperie.
Ma alatur corului care lauda fotografiile Madalinei - esti superba!
Baietelul tau e unul dintre cei mai usor de recunoscut copii din fotografii; pupi si pentru el. 
Manga, observ ca te intereseaza de ce nu se vrea brad în curte. E tot un interes legat de superstitii si interdictii?
Oricum, bradul e un arbore periculos pe lânga casa, caci cedeaza usor la vânt si furtuna. Dar are si imaginea de "dublu" al individului, de aceea se foloste în ritualuri. 
Le sarut pe mamicile cu copii care plâng, pe mamicile care nu dorm si care sunt îngrijorate - va e tare greu, va doare si va epuizeaza efortul, dar eu cred cu sinceritate ca voi sunteti si mai demne astfel de numele de MAMA, caci stiti si voi cum se zice, ca o mama "se chinuie" cu copiii, sa-i creasca, sa-i îngrijeasca, sa-i aline. Veti poate din asta cu un rid-doua în plus, dar în ochii vostri se va fi asezat pentru totdeauna o lumina si o întelepciune pe care am vazut-o mereu la femeile cu experienta, la cele care au spalat tone de rufe si au gatit mii de portii de mâncare, cu dragoste, pentru familiile lor, la mame.
Eu ma simt bine, confortabil, caci am un copil cuminte si un sot "pe faza", dar, în strafundul fiintei mele, parca simt ca trisez, ca daca as suferi, ar fi mai frumos, mai adevarata maternitatea. Asa simt eu.
Va îmbratisez si va doresc daruri multe!
Mamica lui Simon (19.09.2009)
Iulika29 spune:
Bunĺ fetelor!!
Uitati ce vĺ aduce Mos Nicolae..Astept si eu cadouase din acestea![]()
..
Si Aici poza pe intuneric la Bradut..M-am chinuit sĺ o fac fara blitz..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitĺ
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrĺ
Andrecluj spune:
Salutare mamicilor, am urat sa va urez sarbatori fericite, mosi bogati, si sa va multumesc pentru aprecierile la adresa Chiarei. De cand a venit tati la noi nu am prea pupat-o. nu o lasa din brate, se calmeaza cu el, ii zambeste, se stramba la el, e ceva fenomenal. Eu doar stau si ii privesc si ma pisc din cand in cand ca sa imi dau seama ca e adevarat. Ma chinui cu alaptatul, scuipa asta mica sanul plin de rani, asa ca ma mult si scot destul de putin si incerc sa imi amintesc ce spuneati voi despre alaptat. Voi insista si poate poate reusesc macar o perioada sa ii dau ceva si de la mine. Va pup si inca o data sarbatori fericite 
38+
Chiara Ada
Iulika29 spune:
Nela
oo chiftele din alea sunt preferatele suedezilor cu dulceata din aceea dulce acrisoarĺ..eu pap hot dog din ala de al lor..e delicios..eu nu mĺ incumet sa merg perioada asta la ikea ca e jale acolo nu ai loc nici fĺrĺ cĺrut
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitĺ
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrĺ