Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 7
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina84 IOANNA eu am intrebat cand am sunat sa ma interesez si mi s-a zis ca in cazul in care avem nevoie,doamne fereste,si sunt prea putine,se cauta un donator ompatibil si se complecteaza pana la greutatea necesara.Am e prietena careia ia recoltat doar pana la 16 kg,presupun ca ai platit mai putin decat trebuie nu?sau tot 33 mil? Fetele am vruyt sa va intreb si am uitat,eu i-am luat piciului ceai de chimen cu fenicul,ca sa nu ii mai dau non stop baby drink,ce stiti e bun?merge sa-i dau mereu,adica intre mese? ![]() D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI![]() BOTEZ IRINEL![]() |
merge fara probleme - si chimenul si feniculul fac parte in aceea lasa
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
selen80 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Selene dragå cuscrå nu mai cauta ca am pus eu aici o poaza noua cu Brucu speciaa pt Ebru ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
neatza
pai asa, sa-l vada din mai multe pozitii
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Danuto Deci asa, noi mamele suntem mai ingaduitoare, cu tatii trebuie sa negociem la sange?! Pai ia sa se aseze frumusel si Grig la masa negocierilor sa vedem ce si cum putem face. Va pe toti 3 si promitem sa acceptam orice conditie. |
pai eu din cate stiu, pt fete se negociaza cu tatii, pt baieti cu mamele, nu?? ca Doamne Fer sa nu-i placa soacrei de nora-sa!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:

Emma Ioana de Cristina_ana
Alexandra Isabella de 4mykids
Alexandru de anamaria1979
Alex de Lullaby

LA MULTE LUNITE SI MULTI ANI!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
la noi e a patra zi cu treziri de cate o ora-doua pt partzuri
nu reusesc sa-mi dau seama de la ce, mai ales ca dr ne spusese ca pe la 3 luni ar tb sa se regleze tranzitul, la noi a fost ok de pe la 2 luni pana acum, acum a luat-o iar razna....ne-am trezit la 2.30, ne-am culcat la 3.40, apoi iar la 6.45, ne-am culcat la 7.30...si bineinteles ca nici eu n-am avut puterea sa trag de mine sa ma trezesc, asa ca am dormit amandoua pana la 10.30....nu va zic ca la 11 au sunat musafirele de le asteptam ca sunt la poarta
, iar casa mea era vraiste, ca eu m-am gandit ca vin si ele mai pe dupa-amiaza....apucasem doar sa ma spal, s-o schimb si alaptez pe Ebru, si m-a surprins telefonu in chiloti, ca ma schimbam de pijamas......si de data asta n-am scapat nici cu inchis usa la bucatarie si celelalte camere care aratau si mai rau decat livingul, pt ca una din ele (erau 2 matusi de-ale sotzului) nu mai fusese la noi, si a vrut sa vada si restul casei
mi-am cerut si eu elegant scuze ca din cauza lui Ebru nu mai reusesc sa fac decat mancare (ceea ce oricum e adevarat)si asta e.....o sa se auda in neamul lu socru-miu ce nevasta puturoasa are barbati-miu...si nu mai pot eu! ![]()
gata, mi-am spus si eu oful azi de dimineatza asa....
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
credeti ca daca-i dau ceiut babycalm ne mai ajuta la partzuri?>? voi ati incercat? eu nu prea i-am dat ceai pana acum....
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
pai eu din cate stiu, pt fete se negociaza cu tatii, pt baieti cu mamele, nu?? ca Doamne Fer sa nu-i placa soacrei de nora-sa! VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
Aoileooo, soro, ce-mi facusi??? Adicatilea totul este intre mine si Grig carevasazica...si eu care trageam nadejde sa fie si Danuta la masa ca deh, s-a aratat mai ingaduitoare un pic. Hmmmmmmm...
Si am declarat ca sunt de acord cu conditiile impuse nu de alta dar am si eu un sot care se antreneaza deocamdata cu pusca cu bile, ca na, are si el mandrete de fata la usa. Tocmai de-aia mi-era frica
Uite, tu esti norocoasa, il aveti pe Bruce, v-ati inteles de la bun inceput, copiii se plac, colajele sunt minunate...aveti toate motivele sa dormiti linistiti. Astept si surpriza pentru Bruculica cel bengos

M-am pus si eu sa-l pozez in stare de veghe si cand i-am trantit un blitz in ochi a inceput sa smiorcaie si sa riposteze, mi-a stricat si poza si m-am si necajit
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
NelaM spune:
| citat din mesajul lui selen80 si de data asta n-am scapat nici cu inchis usa la bucatarie si celelalte camere care aratau si mai rau decat livingul, pt ca una din ele (erau 2 matusi de-ale sotzului) nu mai fusese la noi, si a vrut sa vada si restul casei mi-am cerut si eu elegant scuze ca din cauza lui Ebru nu mai reusesc sa fac decat mancare (ceea ce oricum e adevarat)si asta e.....o sa se auda in neamul lu socru-miu ce nevasta puturoasa are barbati-miu...si nu mai pot eu! |
Servus dragelor.
Daca au avut vreodata copii, inteleg ce si cum. Daca nu, asta e! Orice casa cu un copil mic este intoarsa pe dos, in mai mica sau mai mare masura... sa imi arate mie careva casa bec cu copil in casa, fara ajutor... ca o mananc!
Cu somnul, se trezeste numai sa partzaie sau si mananca? Ca daca si manaca, poate are un puseu de crestere.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)

NelaM spune:
| citat din mesajul lui liliac1 Astept si surpriza pentru Bruculica cel bengos ![]() M-am pus si eu sa-l pozez in stare de veghe si cand i-am trantit un blitz in ochi a inceput sa smiorcaie si sa riposteze, mi-a stricat si poza si m-am si necajit |
Si io, si io astept surpriza!
Sa faca bine dom'Radulescu sa steie la pozat, ca mie mi-e dor de el, demult nu l-am mai vazutara!

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

NelaM spune:
Da, Luci, ai dreptate, la nopate vine mosul. Eu de dimineata eram ferm convinsa ca atunci e momentul propice sa caut in cizmulite! Mesajul meu pentru fete ramane insa la fel de calduros si pentru maine dimineata.
Azi iar am fost cu rucsacul in spinare, intr-avedar.![]()
Monica, am facut si clatite, ca te-am auzit zilele trecute ca vrei sa faci si m-am gandit sa ii fac o surpriza sotului, caruia ii plac foarte mult. Am facut cu faina integrala, cel putin asa scria pe punga. Nu au iesit chiar asa de grozave, a strambat sotul un pic din nas, dar intentia conteaza.
Mai facem zilele astea, de data asta din faina de grau alba.
Cum povestesti tu de Dragos, asa Ana a fost alaltaieri... maraita rau. Au bebeii nostri zile si zile. Azi a fost insa tare cumintica.
Claudia, La multi ani si din partea mea Iuliei! Eu aveam impresia, ca si Maria, ca azi este ziua ei!
Ma bucur tare ca petrecerea a fost super si astept cu nerabdare pozici!
Maria, ma declar fan Toblerone alb! Mi-a adus sotul ieri, ca m-a auzit ca tie iti place si mi-a adus aseara din delegatie... m-am lins pe degete si am dat gata, pe la 10 seara, vreo 4 triunghiuri... cica am gustat!![]()
Raluca, am fost la Ikea. A fost super! Am gasit si noi o gramada de ornamente de brad, am cumparat globuri si alte accesorii. Am comandat bradul acela natural de un metru si jumatate, o sa ni-l livreze luni, de abia astept! Un miros la intrare in Ikea, superb, de brad si peste tot brazi impodobiti! O atmosfera de vis...

A venit Mosul si la Ana, 10 animalute din acelea din flanela, care se pun pe degetele de la maini! Sunt super, i-am facut cunostinta cu 5 dintre ei, pe restul ii mai cunoaste si maine, ca incepuse sa se maraie si a trebuit sa o bagam la baita. I-am captat atentia, ca toti sunt colorati iar eu ma straduiesc sa imit fiecare animal... Sorin mustacea: "ia sa te vad acuma cum faci ca cerbul"
Dar maine il surprind: fac ca oita si ii zic Anei ca este ruda apropiata a cerbului...
Si am gasit niste carti postale de Craciun absolut superbe, au fost cam scumpute, dar imi plac la nebunie. O sa le scriem maine si o sa le si punem la posta, sper sa ajunga macar pana la Anul Nou (desi sunt de Craciun)! ![]()
Iulika, m-am gandit la tine, ca am mancat cam am iesit in Ikea, la bufetul lor, un fel de chiftelute specific suedeze, tare bune, cu un sos excelent, ceva cu gem, mi s-a parul mie. Nu stiu ce era exact, dar au fost delicioase. Si frumoasa si prezentarea lor, asa, cu steguletul Suediei in cap de scobitoare...
Am plecat la zece jumate si ne-am intors la 4, sunt rupta de somn! Dar a meritat.

SARBATORI FERICITE!_

Nela, mamica de

BOTEZ IRINEL