Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

aLYSH am citi si eu aventura ta cu pata buclucasa...si eu cred ca ar trebui sa te mai odihnesti...Mie cand eram gravi imi facea doctoritza capul patrat sa ma odihnesc, sa nu fac efort etc si imi spunea ca tot 1 sau 2 copii o sa fac nu 100

Cu calendarele deja am comandat la cineva care isi facea reclama pe DC, erau un pic mai ieftine...acum astept sa vad ce iese.

Fetelor multumesc frumos pentru sugestiile de cadouri de mos...O sa merg in Cora sa ma orientez :)
Ieri am fost in Miniblu si am vazut altceva foarte interesant..Un ursulet sau 2 ghetute de jucarie pe care putea sa invete diverse sisteme de inchidere (capse, fermur, nasturi, etc)...O sa iau sigur ori botoseii ori ursul ca Ilinca e innebunita sa se imbrace singura :)

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, ti-am trimis PM.
Deci e vorba de nr de tel de acolo, e un nr. austriac, dif. de cel pe care il fol acum, cu nr. de Vodafone (la care cred ca nu am Roaming)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

GATA CURATENIA! Am ordonat camari si sifoniere si sunt f mandra de mine!
Piggy, dupa cum vezi m-am odihnit prin munca, dar n-am facut cine stie ce efort

Abia astept sa se faca 5 sa mergem sa-l recuperam pe Vlad. Mor de dorul lui! Dar cu el nu puteam face mai nimic din cate-am facut azi.

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Adriana la casa am dat 34 ron. Prima oara au gresit si afisase 45 ron dupa care au anulat cu pretul de 34 care era iar gresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Vai fetelor ce pofta imi faceti cu jucariile astea, pe toate as vrea sa ma duc sa i le cumpar!
Am vazut ca vorbiti de puzzle-uri, pai al meu ce sa faca cu ele decat sa le arunce peste tot, daca sunt din lemn sa zgaraie cu ele ecranul televizorului, sau sa le arunce de jos in oala cu mancare de pe aragaz, amuzandu-se cum sare supa de acolo! Asta e Patrick. Tipul ala de nastrusnic care nu stie ce obraznicie sa mai faca!
Si al meu ca si Elena lui BELLANNE nu are nici un fel de rabdare sa stea la citit povesti si carti. In schimb toata ziua ma alearga prin casa, are un bat si cu o minge si joca cica hockey si da GOOOLL, cred ca asta e fost primul lui cuvant mai deosebit, GOOL. Acuma orice lucru fain care ii atrage atentie vede zice un fel de gol-col-cul.

Simonix am vazut pozicile, superbe! Sa stapaniti sanatosi casuta, mi-a placut mult camera lui Robert si dulapii de bucatarie
Ce simpatic e Robert-bricoleurul, asa e si al meu, innebunit dupa surubarit. A instalat al meu sot zilele trecute biroul meu pentru munca de acasa, scaunul, a fost cel mai fericit, lua si el si ajuta, tinea cuiele, batea cu ciocanul lui mic, of, era plin de treaba. Rareori l-am vazut asa fericit. Avem baieti gospodari, ce mai. De fapt Taurasii sunt recunoscuti ca oameni gospodari.
Al meu e cel mai fericit cand aducem cumparaturile, ne ajuta sa caram sacosile, ne da fiecare lucru sa-l punem la loc, e un scump.

Am vazut-o si pe gogosica Teo de Chinabulina si m-am indragostit de boticul ei dulce! O frumusete de fetita, gata, vreau si eu o motata!

Alysh vreau sa zic ca si eu am avut sangerare, un hematom, prin saptamana 5-6. Stiu senzatia aceea imposibila, la mine prima data cand am mers la urgenta nu s-a vazut inimioara si mi-au zis sa astept o saptamana si apoi sa vin iar sa vedem daca se vede inima sau sa-mi faca chiuretaj. NU-ti zic prin ce am trecut saptamana aceea mai ales ca snageram puternic si aveam niste dureri imposibile. Aveam contractii cam ca la nastere. DE aceea de multe oti ma gandesc ca am avut gemeni si unul s-a eliminat, pentru ca am eliminat niste cheaguri asa de carne. In fine, nu te mai sperii!
Si iata ca saptamana urmatoare am fost la eco si era acolo si bebita si inimioara, bine merci, desi eu tot sangeram. S-a oprit la un moment dat si sarcina a decurs mai departe cum stii. INsa minutele alea cand m-am pus pe mas ala eco si cand asteptam verdictul mi s-au parut cele mai lungi, stateam cu inima cat un purice.
Toata saptamana am vorbit cu bebe si l-am rugat frumos sa stea cu mami, ca viata e frumoasa, ca mami o sa-l iubeasca, etc... Ca hematomul era mult mai mare decat sarcina si mi-au zis ca sigur o sa ia sarcina odata cu el cand se elimina. Aici nu se da nimic, nici o pastila, iti zice ca mai bine lasam natura sa-si urmeze cursul. Totul s-a terminat insa cu bine!
Multa odihna! asta e cel mai important.

V-am pupat, fug la munci!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Seara buna, fete dragi.

Gabitza, Alysh si Georgiana, multumesc pentru aprecierile la adresa puiului meu. si

Georgiana, Teo este frumoasa foc, imi plac ochii, parul, nasucul fin, obrajorii, imi place tot, este o scumpa.

Simonacip, revelionul este frumos si acasa, dupa parerea mea important este sa fii cu cei dragi. Ce bine ca Mateias s-a obisnuit la cresa, bravo lui.

Cleo, haioasa farsa.

Belleane, ai fost haioasa cu creierul zornaitor. Hai ca trece perioada asta de smiorcaieli nocturne si o sa recuperezi. La noi o noapte buna, doua naspa si tot asa.

Doloress, azi m-am gandit la tine, ma intrebam de ce n-ai mai intrat mai ales ca esti mai mult acasa. Ma bucur ca ne-ai scris.

Alysh, te rog din suflet, nu mai face atata efort, protejeaza burtica pretioasa. Promiti ?

Va imbratisez si ma intorc la nazdravanul meu. Are energie cat 10, mai ales ca azi n-am iesit din casa. Ieri am spalat caruciorul si nu s-a uscat pana dimineata. Fara carucior nu ma incumet sa ies pentru ca nu-l mai pot duce in brate pe Vladuc daca oboseste, imi este frica. In ultimul timp am luat caruciorul cam degeaba, nu s-a urcat in el dar nu ma risc.
Va pup, papaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara si multumim frumos de aprecieri, simona, lilly, doloress si dani. nici noi nu am iesit azi din casa. dimineata am facut mancare, iar acum, dupa-amiaza, cand ne pregateam sa iesim, a venit tati acasa si a zis ca burniteaza. asa ca ne-am sucit. nu mai risc, saptamana trecuta am iesit pe burnita si ne-am intors acasa fleasca; mai nasol a fost ca se udase rau caruciorul si teo a stat pe ud pana acasa. n-a patit nimic, dar nici nu-mi fortez norocul.
alysh, te-a apucat sindromul cuibului? eu imi aduc aminte ca mutam mobila (nu o ridicam, o impingeam cu spatele practic ), dadeam mereu cu aspiratorul, spalam geamurile... se crucea tati cand venea acasa, mereu ma certa. cu vreo 3 saptamani inainte de a naste, inainte de Paste, m-a apucat iar spalatul geamurilor de la balcon. mi-a ramas un geam nespalat ca s-au apucat vecinii sa-mi strige de jos sa las prostiile si sa intru in casa, sa nu mai stau spanzurata pe geam . totusi, alysh, las-o mai moale.

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Update la odiseea lui Robertel in imagini

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Update la odiseea lui Robertel in imagini

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

mai, lorich, e frumos rau fiu-tu!!!!

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, tu stii ca mie-mi place rau Robertzel... ce voinicutz e!!!..Imi place poza in care sta la tati in circa si-l tine de urechi. Deci n-a mincat rulada..si te-ai chinuit atit...
Dani, dar stiu ca e bine acasa de Revelion, dar in ultimii ani numai acasa il facem. SI mereu imi promit - sa vezi la anul ce misto va fi si mereu sfirsim..tot acasa. NU ma mai lamentez, asta este..Voi de ce nu dormiti bine noaptea?
ALysh, abia astept sa merg si eu la cumparaturi...dar nua cum, in ianuarie sa pot lua mai multe de la reduceri Ma bucur ca nu mai ai secretia aia.

Am facut curatenie si eu ...am spalat geamuri, perdele, mobila, hota, pereti, rufe...Ce bine e in casa curata!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput