Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lori s-a facut frumos ca o fetita Robertel...

Simo si eu fac revelul acasa....ca in fiecare an. Mie nu prea imi place sa plec de revel. Laurita ce face de revel? Aveati planuri impreuna?

Ma duc sa mai cut poze!

Mergi la inceput

Gata am gasit si poze de Teodora Maria...China ai o scumpete de fatuca! ...puzzel din ala avem si noi...si are ceva senzor ca are si melodii..daca nu-l bag in cutie si sting lumina el canta...Asa ne distram!

Cleo mie nu-mi plac farsele...Era sa fac una catastrofala....norocul meu ca mi-a dat Dzeu minte si nu am facut!

Ma duc sa mai gasesc poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor: gata, a primit si cumnatica mea vestea, abia acum la 22 de saptamani a aflat ca va avea un al doilea baietel, deci eu voi avea un alt nepotel si Vlad un al doilea var. Am fost tare bucurosi, ne-am cinstit. Daca vine si de la mine baietel, echipa de soc cu 4 baietei mici in familia noastra

Doloress, offf, prin ce-ai mai trecut si tu! Sunt niste emotii cumplite pe care iaca, tre sa le suportam, dar important e daca se termina cu bine. Si la tine uite ce flacau frumos si sanatos a iesit, chiar daca s-a grabit el putin!

DAni, China, gata, m-am potolit, promit!

Piggy

Fug, ca a venit Vlady acasa si sunt in al 9-lea cer, l-am albit de la atata pupat!

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Am vazut si pe Vlad si pe Robert!

Alysh eu cred ca tu o sa ai fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza, poftiti la . Ne-a trezit Vladuc de vreo juma' de ora si acu' il pazesc, poate-poate adoarme si mai prind si eu ceva somnic.

Simonita, cred ca-l chinuie caninii, de-aia se mai trezeste, dar are si nopti cand doarme bine pana pe la 8, trecem noi si de asta. Ce harnicuta ai fost ! Eu am avut noroc cu ai mei, sambata cand noi am fost la morfo in Buc ei au venit si au aranjat toata casa, tare bine a fost cand ne-am intors si am gasit casa curata si frigi plin. Acum fiind pensionari se implica, inainte nu puteau.

Lori, frumos foc cozonacelul vostru.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dani, multumim de coofee, ce bine ca te ajuta ai tai si te poti baza pe ei. Matei a facut doar mai moale cind i-au dat caninii de sus, in rest nici unul nici altul nu au fost nelinistiti sau altceva..
Miha, spune-ne si noua ce farsa era sa faci ca eu una sunt curioasa..
Alysh, sa va traiasca baietii, mey..lasa ca-s buni la casa omului. La noi la fel, fratele lui Cip are 2 baieti, noi 2 baieti, noroc cu sis ca face si fata acum ca dc nu era fata mai aveam 2 baieti(cu Mirci)

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Cam urat afara azi, nu stiu daca iesim asa dimineata...
Lorich Superb Robertzel, ce frumos e! Hihi si cum papa copanelul, eu nu am tupeul sa-l las pe Mirci.. Ah, iar barbate-tu e de-acolo in costum de Flower POwer!
Lilly eu intrebam de puzzelul de lemn, dar e clar, sunt slabe sansele. POze cu burtica am tot promis si nu am apucat, dar promit sa pun un link sa va minunati si voi!
Alysh sa-ti fie de bine cumparaturile si curatenia!! Eu pt cumparaturi astept reducerile...ca nu am nimic urgent.
Danicris am scapat vreun link cu poze?? poate reusesti sa ne mai pui odata, pls! Am citit pe apucate zilele astea...Nici eu nu am curaj sa merg fara carucior, chiar daca mai rau imi face ca Mirci nu mai sta nici in picioare in el, cum statea inainte...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 20+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
Am vazut si noi pozele cu Gogo si Robert care sunt asa dulci ca iti vine sa ii mananci

Lori ce mare s-a facut baietu blond si frumos rau

La noi Mosul a venit cu dulciuri, jucarii si.... un catel
Acum sunt super ocupata cu 2 copii

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Catel? Ce catel? Cine te-a procopsit?
Oaaaa, o si vad pe Daria alergand dupa coada lui si pe tine dupa amandoi

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mihaser, Sis oricum voia sa stea acasa ca zice ca n-are chef de altceva cu burta mare...ca dc e obosita sa se culce..NU avem nimic pregatit impreuna, noi voiam sa mergem la un restaurant, impreuna cu Elenuca...Asa nu stiu, poate vom face ceva impreuna, dar cu bblusii la una dintre noi acasa..altfel nu avem cum. Sa vedem...Decit nimic..
MIcaela, sa stapiniti sanatosi catelul!Mai ales Dariuca.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput