Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
Lorich spune:
Hello....
si de la mine
Eram imbracati gata sa iesim, cand colo...ploua de rupe..si-mi trebuia neaparat patrunjel verde i oua sa fac azi tort de mere, ca ne sarbatorim nitel.
Deci ...azi sunt cameraman, am decis sa fac azi filmari pe larg (bine intre timp s-a terminat bateria, e la incarcat) cu Robert la 1 an jumate; as vrea sa surprind pe film cam ce nazbatii face el intr-o zi obisnuita de bebelac de 18 luni: catarari, ascunderi dupa perdele, draperii, fotolii etc, cum intra in baie singur
, cum se joaca cu diverse jucarii, si cum glasuiteste el, chiar daca in chineza. Pozele sunt poze, dar glasul ala cristalin si lumina din ochi cand il "gasesc" ca din intamplare dupa usa de la bucatarie...trebuie filmate.
China mersi de aprecieri, recunosc ca citind in mare fuga n-am gasit cuvantul "aici" facut link. Asa ca m-am intors frumos la pag.11 si gasit o Gogo superba, o fetita mare si isteata.
Miha sarumana si Daria sa-l stapaneasca sanatoasa pe catel iar tu pe amandoi! Poze cu nazbatii, da?
Simona, Mihaser, Dani, Laura sarumana!
Dani cu pozele cu Vladuc nu stiu ce-am facut, probabil am deschis un nou tab si am uitat de el; mai pui o data? Pretty please with sugar on top!
Alysh, Mihaser am dat comanda si eu de calendare, multumita voua. Am muncit aseara pe rupte uitandu-ma prin absolut toate pozele de anul asta
(dar ce munca frumoasa)
Va pup si..am mentionat ca n-am patrunjel verde?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Alysh spune:
Alta pacoste: nepotelul meu a facut varicela! Si s-a jucat de doua zile cu Vlad la soacra-mea acasa. Abia aseara au aflat ca are 

Eu am avut, cel putin asa stiu si asa stie si mama.....dar Vlad, mai mult ca sigur va face.....peste vreo 10 zile asa sa ma astept si tre sa stam vreo 14 in casa.
Chiar nu-mi imaginez cum e sa stai cu un copil ca al meu atatea zile in casa
si chiar inainte de CRaciun
oooooooooooooooffffffffffffffffff
Nu mai am chef de nimic.
Sunt datoare cu un
la Mihaser pt prezicere, la Simo si Laurita pt urari!
tuturor!
Daca stiti mai multe detalii cu varicela asta da-ti-mi si mie, va rog!
ALI, mami de Vlady si
12+
Adriana_78 spune:
Alysh, sa stii ca aceleasi spaime le-am avut si eu acum un an si mai bine, cand am aflat ca o fetita cu care Lara se jucase cu 2 zile in urma a facut varicela. Perioada de incubatie dureaza parca mai mult de o sapt. si copilul e contagios exact cu 2 zile inainte de aparitia bubitelor.
Ma teroriza gandul sa stau in casa atatea zile cu un copil asa agitat si nazdravan ca Lara. Annika era nou-nascut, imi faceam griji ca va lua si ea ... si uite surpriza ... Lara nu a luat.
Si culmea a mai fost un caz de varicela la gradi, la ea in grupa si nici atunci nu a luat.
Si chiar azi am fost anuntata ca fetita, cu care merge ea la gradi impreuna, are varicela ... asa ca astept ... sa vedem ce se mai intampla de data asta.
Lorich, ce cretuliu simpatic e RObert si tati al vostru e f haios in costumul hippi.
Am vazut si eu pozele cu Gogo (noroc cu Lorich ca a specificat pagina, asa le-am cautat si eu in urma, ca nu le observasem).
Si pe Vlad l-am admirat -- mereu ma minunez, cand vad cat au crescut puiutii nostri
Micaela, cred ca-i distractie mare cu catelusul!
Ce rasa e? Mic? Mare?
Adriana
Lorich spune:
Alysh stai linistita te rog! Bine ca nu este risc asupra ta si a burticii! Cu Vlad, face sau nu, nu e asa de pericol, cand zic asta ma raportez la sarcina ta, ca normal ca nu e bine ca puii nostr9i sa aiba orice boala. Poate nici nu a luat boala. Te pup, hai nu o mai agita pe fifi, te rog eu.
Adriana 
Danicris spune:
Servus, fete cucuiete.
Simonita, da este bine desi mie imi place de regula sa ma descurc singura. Insa acum nu mai pot face asta, imi este teama. Ce bine ca au trecut usor peste perioada iesirii dintilor, Vladuc pentru fiecare a plans noaptea mititelul, abia astept sa iasa toti sa scape. O sa faci si tu o fetita si se mai echilibreaza lucrurile. 
Laurita, Lori iata linkul: http://picasaweb.google.com/danicris28/VladucPimpiluc# 
Laurita, se gasesc puzzle-uri din lemn si prin librarii, sunt foarte misto, Vladuc are unul si vreau sa-i mai cumpar. 
Micaela, super cadou catelul, pune si niste poze sa vedem cum se joaca Daria cu el. Cum il cheama ? Ce rasa este ? Eu sunt innebunita dupa caini. Din nefericire, sunt greu de crescut la bloc. 
Lori, sa va traiasca cozonacelul Robert-ochi-frumosi. Sa ne pui si noua un filmulet din ce faci astazi sa-l vedem in actiune. 
Alysh, nu-ti face probleme, mai ales ca i-ai cumparat atatea jucarioare si carticele interesante, o sa aveti ce face daca va trebui sa stati in casa. Mai bine daca face acum, din ce stiu la varsta asta se fac forme usoare. Hai, nu mai fi suparata. 
Adriana, multumim. 
Va imbratisez si ma intorc la joaca, astazi n-am iesit din motiv de burnita, am citit, am desenat brazi de Craciun si oameni de zapada, am facut-desfacut puzzle-ul din lemn (cu ocazia asta Vladuc face ca gasca si spune "po" la porc), am dansat, deci nu ne-am plictisit deloc.
Va pup, papaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
22+
Andrada79 spune:
Danicris am admirat pozele! Vai ce frumos stau jucariile in cort! Mi+a placut poza asta http://picasaweb.google.com/danicris28/VladucPimpiluc#5400659977524902498 Este un scump Vladuc cum admira el intrebator fantana!
Simonix sa stapaniti sanatosi casa! E fff spatioasa si ce sa zic de puiul tau, e un dulce si un buclat si un frumos cum il ajuta el pe tati la montat!
Micaela sa stapaniti sanatosi catelul!!!
Lorich imi vine sa il pap pe Robert cand il vad! E un frumos ca si mamica lui!!!!! E asa haios cum doarme iar tati si mai si cu peruca aia!
Alysh hai poate nu va face!Noi l+am avut pe tati cu varsat de vant si Tiberiu nu a luat, mi s+a zis la momentul respectiv ca 6 luni de la ultima alaptare mai are inca anticorpi de la mine si asa a fost ca nu a luat! 
belleane spune:
Salutare,
Alysh: Poate nu va face Vlad varicela. Cea mare a facut acu cativa ani si n-a facut nici febra. I-au iesit bubite care nu au lasat urme deloc si nici nu prea s-a scarpinat. Doar ca a stat vreo 10 zile in casa.
Danicris: Ce copil cuminte si frumos ai tu acolo. 
Chinabubulina: am vazut si eu poze cu Gogo. A crescut mult, e o domnisoara frumoasa foc.
Lorich: Chiar cozonacel pufos ai ...iti vine sa-l papi. Cred ca e asa cuminte ....practic eu nu mi-l inchipui facand pozne. Si frumos pe desupra.
Eu cu somnul sunt la fel. Nu stiu ce are de se trezeste ff des. Cam la 30-45 min. Deci de zeci de ori pe noapte.... adoarme imediat daca o iei in brate dar a "zbulat" somnu'. Ce-o avea??? Ca si ziua e agitata si o apuca cate o criza de plans si alint. Toata ziua e cuminte dar pe seara o apuca toate alea.... iti vine sa-ti iei campii ce spectacol face.
Uneori cred ca de oboseala face asa dar cum sa o opresc sa fuga, catere, tipe ....etc?
hahahah: citat din articolul: Bine-ai venit în tara lui Somn Linistit! :
a fost odata; ca niciodata; un tarâm fermecat învaluit de razele unei luni rotunde si aurii ca o turtita; rumenita;. Se numea tara lui Somn Linistit si în ea traiau în pace si armonie patuturide toate felurile în care bebelusii dormeau fericiti. Aici te invit si pe tine, draga; mamica;, pentru a-ti împartasii câteva sfaturi care sa-ti ajute micutul sa; se bucure de un somn linistit si neîntrerupt timp de 12 ore. Vreau eu! vreau eu!!!!!! Vreau un consilier somnoros la mine acasa......plizzz, plizzzzz
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:
Deci am fost dupa patrunjel si dupa oua pt tort
M-am inatalnit cu o bunica din pac si m-a intrebat cum de ies pe umezeala..Cleo deci astept telefon de la Prot. Cop.
Dani gata, sarumana, l-am admirat pe Vladuc care-si proiecta mobila in Ikea, se relaxa la Mall si o ajuta pe mami la curatenie. Ce tare ca i-ai pus cort in casa... ma intreb daca i-ar placea si lui Robert..
Despre filmare (tu intrebai, da?) ma mir sa pot pune pe net, am o camera de aia veeeeche, cu casetuta , tati nu vrea sa aprobe finante pt una noua, asa ca in cel mai fericit caz o sa am in calculator neste filmoaie mari si late, nu stiu daca pot sa le fac mai multe si mai mici.
Andrada sarumana! Chiar ieri admiram poze cu scumpetea de Tiberiu, de la ziua Dariutzei tare mici erau, toti in groapa aia cu nisip sau in leagan... am zambit la poza aia cu Raducu dormind de zor in leagan..a fost tare dragut ![]()
Belle sarumana, da sa stii ca e cumintel, adica (deocamdata) nu avem crize, faze sau tranteli pe jos, ma rog, nu multe. Dar oricum face destule... din categoria explorat, adica. Ieri s-a urcat pe fotoliu, de pe fotoliu pe masa de sticla, simteam cum imi creste tensiunea.
Sa stii ca nu ma pot concentra sa citesc fraza aia.
belleane spune:
Lorich: Cred ca misiunea fetei mele este sa ne faca inima mare, mare ...care sa bata repede, repede....
Ea sta pe mese si scaune in mod frecvent, asta e principala ei activitate zilnica. Daca nu se urca pe ceva sau nu face ceva riscant e ciudat...ii e rau ..
Vreau sa adaug ceva ff important: Am scapat de suzeta
. Acum ii caut un ursulet ceva sau o papusa cu care sa doarma.... Si sa nu fiu eu acel ursulet sau taica-su papusa.
Mai voiam sa zic ca in ultima periada am tot fost vizitata de bunici. Si Elena care desi le vazuse ff rar le iubeste. Din prima le-a luat de manuta, le-a iubit. FARA INTERVENTIA NOASTRA. Pur si simplu. Sangele apa nu se face cred ca se verifica.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
piggy spune:
ceva interesant care l-a ilinca s-a potrivit perfect http://www.specialbebe.ro/sfaturi-practice/cum-alegem-cadourile-pentru-copii-in-functie-de-zodie-
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com