Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
Simonix spune:
Salutare :)
Si noi suntem sub amenintarea varicelei
caci un baietel la care am fost in vizita a facut boala dupa vizita - stiu ca perioda de incubatie este destul de mare deci astept ... Bine, nu stiu daca baietelul respectiv era contagios cand l-am vizitat. Nu am apucat sa il vaccinez ... asa ca io sunt de vina daca face. Asta este.
Noi stam in casa fara probleme, pentru ca suntem obisnuiti - de asta de altfel am si vrut casa mare. Cu vremea de aici nici vorba de iesit zilnic - nu de frig, ci de umed si ploaie. Bine, noi iesim ca mergem la cresa si tot stam cam 1 ora - 2 pe afara. Acum Robert e racit si cred ca il duc la doctor azi, incerc sa o dreg pana duminica, cand suntem inviotati la doua domnisoare frumoase: Laura si Nicol de Alina. Nu vreau sa lipsim de acolo sub nici o forma si am emotii ...
Multumim de felicitari si de cuvinte frumoase
Eu sunt un pic dezmagita ca am fost sa luam perdele si draperii si pe langa faptul ca am dat in balbaiala
cand am aflat pretul ... nici nu o sa le am de Craciun, ca dureaza pana vine comanda ... Si o sa inauguram apartamentul de Craciun - deci nu vom avea perdele la party
Imi vine sa mor de ciuda ... of - imi trebuie un brad mare sa acoperim geamul ![]()
![]()
Ganitza - si eu am remarcat ca avem multe chestii in comun de prin casa
Si jucarii de-ale piticilor. Mie mai imi trebuie un baietzel si gata, te-am ajuns 
Nu mai stiu cine ma intreba de jocul lui Robert cu animalutze - este luat de aici, din Belgia. Firma respectiva are niste chestii absolut superbe, sunt mai scumputze, dar sunt f dragutze. Au jocuri, puzzle-uri pt toate varstele, chestii de lemn etc.
Gata, fug 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Alysh spune:
Adriana, Danicris, Lorich, Andrada, Belleane, saru'mana muuuuuuuult de tot pt sfaturi si incurajari, ce ma faceam eu fara voi....asa mai trag speranta ca poate, poate nu face Vlady varicela. Doamne ajuta!
ALI, mami de Vlady si
12+
Doloress spune:
Fetelor am ras azi dimineata de-am paralizat de fiu-meu. M-a redus la statutul de tzatza. Era pe scari cu tac-su, plecau la gradi, ca intotdeauna ii zic
Bye-bye iubirea mea! Sa fii cuminte la gradi! La care el imi face o bezea si face: By-bye tzatza!
LORICH – cred ca o sa ai coada la usa de fete petitoare pentru Robertel la ce ochi are ! Tare frumusel mai e! 
MICAELA – sa stapaniti sanatosi noul membru al familiei! Vrem poze cum se joaca Daria cu el!
ALYSH – poate totusi nu ia si Vlad, cine stie… Al meu a facut vaccin la un an, acum la un an jumate nu i l-am mai facut, nici ROR si nici cel de varicela, ca se mai facea un rapel. Sa stii ca eu de exemplu nu am facut nici o boala a copilariei(decat rubeola), desi sora-mea le-a facut pe toate si dormeam in acelasi pat! Isi faceau cruce si doctorii, Singura boala a fost rubeola si atata tot. Nici gripe eu nu iau niciodata, pot sa stranute 10 oameni in jurul meu. Asa e sistemul meu imunitar, beton. De aceea tot am insistat cu alaptatul, sper sa-i dau si lui Patrick o parte din anticorpii mei.
DANICRIS – superbe poze! Tare mi se pare mie ca beieteii nostri seamana, ti-am mai zis.
"Your children know more about you then you know about yourself"
simonacip spune:
Danicris, acum am vazut pozicile voastre...Mai, dar chiar ca pare cumintel foc Vladuc. SI ce curatenie in casuta lui...Eu n-am mai pus cortul in casa ca n-am atita spatiu ca voi, desi cred ca tare le-ar fi suris sa le pun si lor cortuletul..
Lorich, protectia consumatoruluicopilului sau nu, dar sa stii ca si eu il rog pe david sa nu vorbeasca cind e vint si frig, e uimitor cit de repede racesc dupa ce alearga cu gura deschisa sau vorbesc mult pe o vreme d-asta...Am experimentat asta de multe ori, asa ca nu-mi mai trebuie. Macar sa nu-mi fie ciuda ca-i din vina mea..
Alysh, sa speram ca nu va fi nimic . Bine c atu esti ok si ai avut varicela...
SImonix, sunt convinsa ca veti avea sarbatori minunate si fara perdele. Daca e salata boeuf totul e ok
Doloress...si cind ma gindesc cit te-ai chinuit la inceput sa-l faci sa accepte tzitzi..si uite acum...se potriveste zicala: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca...
Glumesc acum, simpatic foc Patrik.
Matei nu a plins nici azi la cresa...Nu-mi vine sa cred ce bine e! SUnt fericita.
Bai fetelor,ma seaca ideea ca stau in casa de Revelion, os eara normala, asa as fi dansat toata noaptea...
O sa va mai stresez de citeva ori pina ma acomodez cu ideea.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
Alysh, Simonix sper sa scapati de emoriile cu varicela cat de repede si sa nu ia puiutii!
Danicris ce dulce e Vladucu! Inca seamana cu Patrick cand rade ![]()
Chinabulina pusesei si tu poze??? ca asa rar mai punem poze si nu am chef s ale pierd! Mai ales pe gogo! ![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
20+
Ana Ilinca
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Andrada, saru’mana de aprecieri. 
Belleane, saru’mana. Eu credeam ca se trezeste si ea de 2-3 ori pe noapte ca Vladuc da’ vad ca la voi e mai rau. Doarme singura sau cu tine ? Ce bine ca ati scapat de suzeta, Vladuc tot o mai cere, iar noaptea nu doarme fara. Bravo Elena ! 
Lori, saru’mana. Sa-i spui lu’ tati vostru ca au zis fetele de pe forum sa va ia camera de-aia smechera ca noi vrem sa vedem cozonacelul in actiune.
Simonix, multa sanatate lui Robert, abia astept poze de la petrecere. Eeeee, nu fi suparata din cauza de lipsa de perdele, casa va fi frumoasa oricum de Craciun, o sa ai tu grija de asta. 
Doloress, m-a facut praf Patrick cu “bye bye tzatza”, rad singura. 
Simonita, saru’mana, da, este cumintel puiul meu. Pe mine nu ma stresezi dar imi pare rau ca iti doresti sa pleci undeva de revelion si nu poti, poate totusi gasiti pana la urma o solutie cu copiii. Bafta ! 
Laurita, saru’mana. 
Va imbratisez si va doresc noapte buna.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
22+
Doloress spune:
La noi a venit prima furtuna de zapada. Anunta intre 20-30 de cm de zapada, deja au cazut cred vreo 15. Patrick nu prea era incantat dimineata, cand l-a lovit viscolul in fata.
Simona ma bucur de Mateias ca s-a adaptat!
Si al meu e foarte adaptabil, oriunde l-as duce, e foarte curios decat anxios. Ieri era maraici si nu statea sa-l imbracam, i-am zis ca merge la gradi sa joace GOOOLLL cu copii, a inceput sa rada si nu stia cum sa iasa mai repede din casa.
Fetelor de cateva nopti dorm vai de capul meu! Patrick se trezeste din ora-n ora si urla, urla, urla! Nu pot sa-l linistesc cu nimic, nici macar cu tzatza. Daca pun mana pe el ma loveste, daca nu pun mana pe el, trage de mine, e foarte ciudat. Ca si cum s-ar lupta cu niste monstri. NU cred ca sunt dintii, ca-i are pe toti cred de pe la 1 an.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Alysh spune:
Fetelor, mergeti in IOR ca e DE VIS! E a 3-a seara cand mergem si nu ne mai saturam.
Seara sa mergeti ca merita din plin. e comparabil cu parcurile occidentale.
Doloress
m-a amuzat tare faza cu "bye bye tzatza", suuuuuuuuuper tare
. Si eu am un sistem imunitar exceptional si sper ca Vlad sa-l fi mostenit.
Simo
, ce bine ca s-a adaptat atat de repede si usor Mateiut. Mereu ma gandesc ca bine ar fi fost sa-l fi dat si eu pe Vlad la cresa, dar uite, n-am avut puterea asta.
Laurita
scumpa!
ALI, mami de Vlady si
12+
Victoria_mami spune:
Doloress si Victoria se trezeste (rar, e drept) urland, exact ca si Patrick, ma impinge, ma trage langa ea, daca o iau in brate ma bate, imi da palme peste fata; la noi functioneaza ori daddy ori aprind luminile si o plimb prin casa, si ii repet ca e in siguranta, mami si daddy sunt aici, langa ea, ca a fost doar un vis si nu e nimic de care sa ii fie frica, ca noi suntem aici sa o protejam. Dureaza vreo 4-5 minute pana se linisteste...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Georgiana (Chinabulina), am ratat pozele...
le mai pui o data, te rog frumos! 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!