Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
Am mai pus si eu pozici noi cu bradul; l-am facut marti cu Victoria. Am pus cutia cu globuri pe jos si ea mi-a dat cate unul sa-l agat in brad.
Pentru cine vrea sa ne vada, gaseste pozele incepand de aici:
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5413408626466304434
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
simonacip spune:
Neata fete
Va servesc eu cu 

in dimineata asta.
Alysh, sa stii ca si eu ii tot spun lui SIs sa faca cumva sa-l dea pe Mirci la o cresa in apropierea casei, din ianuarie...macar sa vada daca se adapteaza, ca de retras il poti retrage oricind dc e cazul. SUnt copii si copii...
DOloress, eu zic sa incerci sa-l impartasesti intr-o duminica, poate se mai linisteste. 
Desiree, ce brad minunat aveti!. In weekendul asta il impodobim si noi pe al nostru...chiar daca va umple camera
Abia astept
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
Neata
Mai fetele, eu nu mai fac brad daca nu am semineu ca al lui Desiree
Alysh noi am mers de cateva ori seara in IOR acolo unde au facut bradul...e minunat intr-adevar...poate ne intalnim pe acolo n-ar fi rau!
Sis ce cresa, crezi ca bat din palme si apare una?? acum, nici nu stiu daca e indicat sa mearga la cresa cand apare Ilinca...o sa vad ce fac
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
20+
Ana Ilinca
Andrada79 spune:
Dolloress vai ce am ras! Ce scump, sa iti zica bye bye tzatza!!!!!!!!!!! Legat de somnul lui Patrick nu stiu ce sa zic Tiberiu cand face ceva de genul asta dar fffffff rar ii spun o rugaciune asta dupa ce incerc si cu apa sau ceai ca poate ii e sete! Seara adoarme cu tv-ul deschis???Citeam undeva ca e bine cand fac asa sa ii trezim usor usor si sa vorbim cu ei in soapta, aprinzand o veioza ceva si sa ii linistim spunandu-le ca mami si tati sunt langa ei!
Simonacip si noi avem un cort si vreau sa zic ca Tiberiu e innebunit dupa el, intra pe o parte iese pe alta, se ascunde in el, se arunca pe el, ia sa incerci sa le pui mai ales ca acum e si perioada asta in care le place sa se ascunda!
Simonix o sa fie un Craciun superb si fara perdele. Noi nu avem decat jaluzele ca bani de galerii si perdele nu mai avem, nici macar de parchet noroc ca pe jos avem osb si e calduros! Ai o casa superba si chiar ma uitam ca e pusa bine la punct, doar musafirii sa vina! Important e ca aveti loc de joaca mai mult! La perdele si eu am avut un mare soc mai ales ca am facut prostia sa ma duc in kika unde sunt perdele superbe dar niste preturi.....Eu la bucatarie mi-am dorit asa ceva http://images.google.ro/images?hl=ro&um=1&sa=3&q=curtain+kitchen+chickens ma refer la prima poza. Am gasit stilul asta la 4 mil, mi s-a parut enormmmmmmmm. Pana la urma am gasit la Obor material si mi-au facut in stilul asta si m-a costat 150 ron si ce zic sunt asa mandra de ele!
Desirree vai ce brad superbbbbbbb!!!!!!!!!!!! O adevarata atmosfera de Craciun! Cum e asezat acolo langa semineu, m+ai terminat cu pozele astea, iar mosul parca e rupt dintr-o carte de povesti, chiar ca incep sa cred si eu in Mos Craciun din nou!
Reallaura unde anume in IOR au pus bradul????Imi vine sa plang pt ca inainte era mama zilnic cu Tiberiu in IOR! Trebuie sa mergem si noi cu el neaparat sambata sau duminica!
Reallaura spune:
Un banc tematic:
Siti ce inseamna PSD?? Presedinte in Seara de Duminica
Iar PDL: Presedinte in Dimineata de Luni
Laurita, mami
20+
Ana Ilinca
Reallaura spune:
Luminel 
, sa ai o zi minunata, familia langa tine, copii sanatosi!!
Andrada bradutul l-au impodobit la intrarea Ioan Cuza, e super, o multime de podoabe de Craciun peste tot, fantana multicolora, trebuie mers neaparat. - la blocul Belvedere acolo.
Laurita, mami
20+
Ana Ilinca
cleo78 spune:
Luminel 
,
La multi multyi ni, sa ne traiesti, sa fii fericita si implinita, sa fii sanatoasa si voioasa, si sa ai puii sanatosi!
de uitat, uit ce voiam sa va zic. Dar zilele de nasteree mi le aduc aminte
.
A, da, am ras mocnit, aici la birou, cu bye bye tzatza. OLE!!! Despre repetat, mara a zis cea mai grea fraza a ei. O singura data. Duminica seara, se juca cu tel. nostru, il duce la ureche si zice "AI VOTA?" . Ma uit la tati. El la mine. Ce zice fata asta?? (se pare ca ne-a auzit des facand mishto de toti prietenii, si... a invatzat repede). SI mai repeta dupa noi WOW... Wooooow!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Andrada79 spune:
Cleo ce tare faza cu Mara!!!!!!! Acum ca te-am prins vreau sa te rog cand poti daca ai timp sa imi dai si mie site-uri legate de modele de lucrat pe andrele, parca la tine am vazut odata! Aaaaa si inca ceva tu de unde ai invatat sa faci site-uri ca stiu ca facusei tu ceva pt o firma de masaj.......!
PENTRU CINE VREA SA COLOREZE:
http://www.logopedics.info/jocuri-de-colorat-8.php
http://www.logopedics.info/planse-de-colorat-pentru-invatarea-alfabetului-3.php
http://craciun.desprecopii.com/info.asp?id=775
mihaser spune:
Salut!
Luminel! Multa sanatate si fericire! 
Legat de farsa...vroiam sa o sune Buzdugan pe o prietena de ziua ei si sa ii spuna ca sotul o inseala...Din fericire nu am facut-o...chiar asta se intampla...Ar fi fost o gafa de proportii! Bine ca mi-a dat Dzeu minte!
Cleo eu cred ca Mara iti citeste blogu`...s-a dat de gol! ![]()