Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Cleo ce tare faza cu Mara!!!!!!! Acum ca te-am prins vreau sa te rog cand poti daca ai timp sa imi dai si mie site-uri legate de modele de lucrat pe andrele, parca la tine am vazut odata! Aaaaa si inca ceva tu de unde ai invatat sa faci site-uri ca stiu ca facusei tu ceva pt o firma de masaj.......!

PENTRU CINE VREA SA COLOREZE:
http://www.logopedics.info/jocuri-de-colorat-8.php

http://www.logopedics.info/planse-de-colorat-pentru-invatarea-alfabetului-3.php

http://craciun.desprecopii.com/info.asp?id=775

andrada, de tricotat am acasa salvate zeci de linkuri cu modele de tricotat.

De facut site-uri, am invatzat la munca .

edit: mihaser, citeste blogul? de aia sta cocotzata non stop pe scaun - sa ajunga la laptop sa scoata tastele..

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Luminel! Multa sanatate si fericire!

Legat de farsa...vroiam sa o sune Buzdugan pe o prietena de ziua ei si sa ii spuna ca sotul o inseala...Din fericire nu am facut-o...chiar asta se intampla...Ar fi fost o gafa de proportii! Bine ca mi-a dat Dzeu minte!

Cleo eu cred ca Mara iti citeste blogu`...s-a dat de gol!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Auu, nasol de tot. Bine ca n-ai facut-o. Bbrrr!!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza neatza :)

Ce brad frumos am vazut la Desiree acasa !!! Si ce ochi frumosi are Victoria

Si mai voiam sa zic ieri, dar am uitat ca l-am admirat pe Vlad de Dani - mi se pare ca seamana cu Robert la smecherie E asa de scump !!! Abia astept sa vad si surioara

Andrada - multumesc frumos Sunt super faine perdelele alea din poze :) Eu insa m-am lecuit de perdele la bucatarie - si acum imi vine sa cad din picioare cand ma gandesc cati bani am dat pe cele din camera noastra si din sufragerie ... De nebuna ce sunt, cand mi-au zis aia pretul am ramas asa de socata ca nu am putut sa spun nu ... Deci am dat acontul si apoi acasa toata noaptea m-am perpelit si m-am facut in toate felurile, ca sunt fara minte etc Am dat pe ele mai mult decat zugraveala la apartament. Deci pun in cui planuri de refacut baie sau cumparat alte mobile pana la vara... Pe jos nici noi nu avem parchet - este linoleu, aici este tare la moda, sunt niste imitatii superbe ! Noi l-am lasat pe cel vechi, care arata inca bine, in plus cu robert distrugator nu avea rost sa refacem, peste vreo 6 ani ne gandim la altceva. In bucatarie am renuntat la gresie si am pus tot linoleu, imitatie de piatra veche Avantaj? Este cald pe jos, bebe se taraste la greu si este moale. La fel si prin sufragerie - mergem in patru labe non stop si nu ma dor genunchii In rest se curatza la fel de usor ca gresia, este simplu de pus etc. Pe perete la bucatarie tot linoleu am pus, in loc de faianta.

Hai ca am acaparat discutia Chestii gospodaresti

In rest bebele meu e bolnav, a inceput si febra, dar lejera. Am fost ieri la un doctor nou, care are cabinet in blocul nostru. Sunt super incantata ca e asa de aproape si o sa il "folosesc" pentru urgente, retete, scutiri. Robert insa e terorizat de doctori, nu stiu ce sa ma fac cu el - m-am dus acolo si a incepu sa urle de cum am intrat in apartament. Faza e ca nu arata a cabinet, este ca un apartament - covoare pe jos, muzica, lumini calde, jucarii, scaunele etc. Doctorul nici macar halat nu avea. Ma uitam cu groaza la covorul de pe jos, evident ca Robert a si vomat de la atata plans dr stiam ce urmeaza si am salvat situatia, l-am bagat repede in chiuveta Asa ca de-abia a reusit sa il consulte, nu stiu de ce face asa, nici nu il atinge ca se ineaca de plans. Consultul a constat intr-un ascultat la plamani si un uitat in urechi, dar super finutz - in gura cu greu a reusit sa se uite ... Of. Ziceam ca face asa doar cu doctorul nostru de la spital dar se pare ca e general. Si totusi, nu prea a suferit controale asa de agresive Robert - exceptand o data cand era mai mic + o intepatura cand i-au luat sange ... nimic...Ah, si vaccinurile. Desi a fost bolnav destul de des nu a avut niciodata complicatii sau dureri mari, nu vreau sa imi inchipui ce s-ar intmpla daca ar avea otita sau ceva ce necesita o investigatie mai zdravana ...

In fine, cam astea facem noi. Va pup si ma duc sa muncesc ca sa platesc perdelele pe care oricum nu le am inca ... Cand le voi avea o sa am mereu noduri in gat cand ma voi uita la ele

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Desiree oh, brad frumos! Foarte frumos, iar Victoria este cel mai cuminte copil daca te lasa sa ai asemenea brad; noi anul asta unul mic catarat pe masa, ca altfel... il adun non-stop de pe jos.

Simonix sanatate multa lui Robertel, sa va faceti bine pt party, iar tu sa te bucuri de perdele cand or veni, sunt sigura ca merita banutii, nu te mai gandi la asta, faptul e comsumat. Si eu patesc asa cateodata -uite expemplu (dar cu valoare banoasa mica): dovlecei in hypermarket 7 lei kg. Zic las ca iau de la piata mai ieftini si mai buni; merg la piata, intreb cat sunt dovleceii, ca noprmal nu aveau pret si imi zice 10 lei. Ramas mirata, dar nu plec, aleg vreo 3 dovlecei, pe care mi-i ia aia si mi-i cantareste la 50 m de mine, la alte tarabe... filme cu prosti cu mine rol principal. Dau 6 lei pe 3 dovlecei mici si plec mirata de ce-am facut.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel la multi ani sanatosi, fericiti alaturi de puii tai, de familia ta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, modele de tricotaje gasesti si pe www.lanagrossa.com .

Simona, pupam Robertixul bolnavior

Desiree, foarte-foarte frumos bradul vostru!!

Luminel, LA MULTI ANI FERICITI!!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo abia astept sa mi le dai! Mama s+a apucat de tricotat si i+a facut lui Tiberiu doua pulovere dar nu stie multe modele si i+am spus ca se gasesc pe net, binenteles cu gandul la tine !
Trebuie neaparat sa fac poze la cele doua pulovere si mai avem o vesta pe care i+a facut+o soacramea de Mos Niculae ca deh sa nu fie mai prejos ca mama!Erau asa haioase cum se laudau una la alta, "uite draga ce i+am facut eu!"
Gabitzam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, special pentru copii, sute si sute de modele, vezi aici: http://www.flickr.com/groups/65005494@N00/pool/

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

gabitzam, ce mi-ai facut!!
primul link de tricotaje (revistele FILOTI) are niste poze cu combinatii de culori DEMENTIALE!!! abia la pensie o sa mai apuc sa fac.

mai erau si pe picasa,ca sa dai cautare.... dar iti dau linkurili acasa.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Luminel!Si-o zi cat mai frumoasa!

Doloress, super mortala faza cu bye bye. E haios rau Patrick, am mai spus-o

Belleane, si noi stam rau la cap. somn linistit nopatea. Insa nu chiar asa rau, adica nu cu treziri din ora in ora.
Lara a avut o perioada asa, tot cam la pe 1 an jumate, si am descoperit ca avea giardia.
Elena bea mult lapte? ca cica giardia sunt dornici de lapte, si noaptea cand devin flamanzi, incepe copilul sa aiba crampe si se trezeste

Desiree, f. frumos bradutul vostru si am mai vazut si un Mos f. simpatic. Adica era potrivit pt. rolul de Santa. De multe ori vezi tinerei costumati in mosi, par caraghiosi.

Simonix, sanatate lui Robert!
Sa stii ca si noi suntem f. draperii/perdele and co. in casa noua. Am vrut sa luam unele, ne costau o gramada de bani, i-as fi dat pana la urma, da nu i-a placut modelul sotului (ca are atateaa pretentiii).
Asa ca stam fara.
Acum vrea ceva ge rolou, eeehh, pana la Craciunul urmator ne-om pune si noi

Andrada, fain linkul cu coloratul. Eu m-am apucat de colorat, imi place, insa pt. cei mici cred ca-i cam dificil

Adriana

Mergi la inceput