Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

in primul rand, LA MULTI ANI, LUMINEL!!!!!! sanatate si fericire iti doresc. si sa petreci de minune cu familia ta frumoasa!
in al doilea rand, multumesc in numele lui Gogo pentru aprecieri. aoleu, mi-a crescut inima cat un cozonac. si intentia a fost de a va arata puzzle-ul nostru, nu de a-mi arata fata . cu toate astea, pentru cine a ratat si vrea sa vada, avem poze aici: http://picasaweb.google.com/cernatr/Noiembrie2009#.
doloress, am ras de-am capiat cu "bye bye, tzatza" . si vreau si eu zapada ca la voi. ieri m-a sunat vara-mea din montreal (ca eu am spioni peste tot ) si-mi spunea ca abia asteapta sa se termine viscolul sa-si scoata pustiul cu sania. o vreau si eu pe Gogo pe sanie!!!
desiree, superb brad, superb semineu. de copil ce sa mai zic? victoria e o frumoasa, fina si delicata. printesa, ce mai! iar Mosul ala arata intr-un mare fel! cine ar putea zice ca nu exista Mos Craciun cand il vede?
si mai zic sanatate puilor bolnaviori. si poate nu iau copilasii varicela, sa va tihneasca sarbatorile tuturor. si, ca de obicei, am mai vrut sa zic ceva, dar am uitat... taci, ca am recitit si mi-am amintit:
simonix, fix asa face si fiica-mea la doctor, doar ca inca nu mi-a vomat pana acum. dar nu conteaza medicul, cum intram in cabinet cum urla. pana iesim
si mai zic ca fiica-mea tot asa doarme, aiurea, tzipa prin somn, se foieste, daca o iau in brate se smulge, daca o pun jos vrea in brate... azi-noapte a dormit la ai mei. am sunat azi la 10 sa vad ce face, cica "doarme" . ne face in ciuda, acasa se trezeste la 7-8 maaaaaxim

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetele,

A inceput si Vlad sa adoarma greu la pranz. are un chef de joaca si-o energie de zici ca n-o sa adoarma 3 zile.

Mi-am reintrat in rolul de mamica full time si e bine.
A-propos de cresa , Sis Simo are dreptate, bine ar fi sa-i ducem, dar si Sis Laurita are dreptate ca nu stiu cat e de indicat pt cei mici sa le aduca toate racelile si bolile copilariei acasa.

Eu oricum caut o solutie, ori un ajutor de la o femeie mai nevoiasa care sa accepte o plata mai rezonabila nu la tarifele de pe piata ori cresa. N-am sa pot cu amandoi pt ca sunt amandoi mici. Personal nu ma vad cu unul la tzatza si cu altul urland ca vrea sa-l iau in brate sau vrea sa bea apa in secunda aia si multe alte situatii pe care nu ni le putem imagina inca.

O sa lansez eu probabil prin aprilie un apel la voi daca stiti de o astfel de femeie, vecina, cunostiinta, orice....

Laurita, da, intr-un fel sau altul si eu vreau sa ne vedem ori in 23 ori acolo la bradul de la IOR....acum nu stiu daca VLad face sau nu varicela....oricum am inteles de la Adriana ca devin contagiosi inainte cu 2 zile de a iesi bubitzele, deci mai avem.
Mirci, ce mai face? Ne e dor de el!

Mihaser, chiar ca bine ca n-ai facut farsa aceea....si eu sunt AS in farse si pacaleli de 1 Aprilie, nu iert nici un apropiat

Simonix, sanatate lui robertel si sa ne pui si noua poze cu perdelele, te rugam

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Chinabulina bine ca ai mai pus pozele! Vai ce scumpa e, daca as avea o fetitza asa cred ca as pupacio toata ziulica! E o scumpa!Am admirat si pozele de la mare, ce danseaza ea pe plaja, mai, mai! Interesant puzzle+ul, de unde l+ai luat si cu cat?

Gabitzam mercic inca odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Georgiana, poza asta m-a terminat! Cat e de frumoasa!!! http://picasaweb.google.com/cernatr/Noiembrie2009#5411507988152233970

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna, fetelor. Va multumesc din suflet pentru urari, si vi le intorc inzecit. Cate un pentru Andrada, Laura, Cleo, Mihaser, Lorich, Gabitzam, Adriana, Georgiana (chinabulina).

Azi am luat "gandaca" si pe tati si am fost la firma, sa-mi “tratez” colegii si sa le-o prezint pe Cristi…a facut show acolo…si a primit o gramada de hainute de la sefa mea, parca era ziua ei.

Voiam sa va mai spun ca in ultimele zile n-am reusit sa mai scriu (din cauza de somn agitat la fii-mea, apropos de plansete in somn; si ea se trezeste plangand…parca e “epidemie”) dar v-am citit si am vizionat poze superbe cu Teo de Chinabulina, Robertzel, frumos si smecheras de Lorich, Robert mare mester frumos de Simonix (apropo, sa stapaniti sanatosi casa), ochi frumosi de Victoria (si un brad splendid), Vladuc scump de Danicris…sper ca n-am uitat pe nimeni.

Sanatate puiutilor bolnaviori!…si mamicilor ingrijorate.

O seara excelenta sa aveti!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LUMI, LA MULTI ANI!!!
multa sanatate si multa fericire alaturi de familia ta frumoasa!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multumesc Desiree

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LUMINEL, la multi ani fericiti si norocosi!!!!

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti Luminel!!!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani, Luminel, sa fii sanatoasa si fericita.

Georgiana, m-ai topit cu pozele alea, fetita ta este o minune.

Simonix, multa sanatate lui Robertel, ooof imi pare asa rau cand citesc astfel de vesti. Sper sa treaca repede sa va puteti bucura de petrecerea ce urmeaza.

Desiree, superb bradul vostru, iar Victoria este o scumpa.

MsBB, imi este dor de tine !

Esme, drum bun si sedere placuta in Romania.

Ieri la jurnalul a fost Creanga "Amintiri din copilarie. Povesti. Povestiri". Nu o aveam in biblioteca si zic sa o luam pentru copii. Azi o rasfoiesc si printre povesti ce credeti ? "Povestea p---i" Si cica am luat-o pentru copii !!! Mda.

Va doresc o seara frumoasa si o noapte fara treziri.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 22+

Mergi la inceput