Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
stefany_p spune:
Luminel, la multi ani si multe bucurii...tot sagetatoare si tu?
io va marturisesc ca pe 15 schimb prefixu, deocamdata nu ma incearca niciun sentiment![]()
Victoria_mami spune:
Stefany, io am schimbat prefixu' acu' 3 ani...
![]()
Legat de brad... pana acum Victoria nu a tras de el, mai merge, se uita la globuri si atat. In schimb, semineul e alta poveste; l-a instalat daddy duminica (desi il avem de 2 ani, i l-am luat eu cadou de Craciun lui daddy acu' 2 ani) si i-a dat Victoria vreo 2 palme de am zis ca sparge sticla; daddy i-a dat peste mana
si azi dimineata mi-a aratat ca e hot si ca daddy i-a dat peste manutza...
dar de atunci nici nu-l mai atinge! Mi-e nu ca-l sparge (mare scofala!) dar mi-e ca se taie...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am uitat sa va multumesc ptr. complimente!
toate.
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Ah, mi-am mai amintit ceva; Mosul din poza e "Mos adevarat", adica cu burta naturala
si barba naturala. E Mosul cel mai "tare" de vreo 30 de ani... ![]()
_
22.05.2008
Reallaura spune:
Chinabulina bai ce gogoasa, buna de mancat! E absolut superba! Mi-ai facut o pofta de fetitza. De unde e puzzelul???![]()
Esme drum bun spre Romania, ca vad ca vii incoace!
Lorich dovleceii s-au scumpit, sunt in jur de 7-8 ron kg! Si eu m-am reprofilat dar nah, tot trebuie sa mai iei...
Alyshuca eu nu cred ca am facut varicela...nu-mi amintesc sa fii facut nici o boala a copilariei. Dar dupa ce trece pericolul sper sa ne vedem si hotaram si ce facem cu puii...nici eu nu ma vad cu 2, mi se pare imposibil...ei, vedem ce si cum la momentul respectiv..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
20+
Ana Ilinca
chinabulina spune:
fetelor, multumesc frumos pentru complimente
. laura, eu abia astept s-o vad pe Ilinca ta. singura fetita intre atatia baietei (adica Mirci, Mati si David), o sa fie o printesa. ca sa nu mai spun ca ar avea pe cine mosteni, ca si mami si nasica sunt frumoase rau de tot
. valabil si pentru dani
. iar tu, andrada, pune-te pe treaba daca vrei fetita
; se face tot la fel ca si baietii, doar ca iese fata 
iar puzzle-ul l-am luat din grecia, cand am fost in concediu.
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange