Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Care e procedura pentru calendarele de la Piticul Vesel? Faci comanda pe site, trimiti poze? Cum platesti? De unde le ridici? Cat dureaza?
Alaturi de SEBI
Reallaura spune:
Alysh nu-mi vine sa cred ce spaima ai tras...mie nu mi-a afisat dcul ultimele postari si acum cand am citit, sa mor si eu cu tine!
Si eu zic ca maro e ok, nu e sange.
Uite o prietena a sangerat chiar in 33 s si s-a dus la dr, nimic decelabil. nu a putut sa vada care e problema, a stat internata 2 zile si apoi a dat-o acasa. sper sa fie bine de acum inainte. Nici mie la 12 s nu mi-a spus sexul. raii!! :) hai ca va fi bine
Simonix mi-au placut tare mult puzzelurile cu care sta Robertzel in pat! De unde le-ai luat, banuiesc ca nu din RO???
frumoasa casuta se contureaza acolo, si camera lui Robert imi place hihi si frizura, si Mirci arata cam la fel dupa ce mi-am bagat nitel foarfeca pentru ca ii intra parul in oki.
Ma duc sa intind rufele si sa -i dau sa pape ca sa putem iesi afara
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
20+
Ana Ilinca
Adriana_78 spune:
Alysh, ma bucur ca nu a fost nimic grav. Sarcina usoara in continuare!
Andrada, ce de peripetii cu jucaria.
Tu cat ai platit la casa pt ea? Daca ai dat 45 si ea costa 25 Ron, trebuia sa primeste 20 Ron inapoi.
Piggy, tu intrebai de Lego cu animalute?
Noi avem (si fetele se joaca mult cu ele)insa nu doar animalutele ci si multe cuburi de construit. Doar animalutele sunt cam putin. Pretul e cam mare, zic eu - in gen. Lego e cam scump in gen
Simonix, sa va simtiti bine in noul apart.
Si noi avem aceleasi abtibilduri cu animalute. Mie mi-au placut ff mult, insa Lara nu a fost asa impresionata, ea era pasionata sa le dezlipeasca de pe pereti si sa le lipeasca peste tot prin casa, Dupa n-spe lipiri, nu prea mai erau de fol.
Adriana
Lilly79 spune:
Neatza.
Iar is pe fuga ca am o gramada de treaba astazi.
china am vazut poze.Teo e f frumoasa
si are un par asa de luung
Si Julia are pijama cu ren, dar a ei e roz.
Alysh si eu zic ca e ok daca petele au fost maro.Nu ar fi trebuit sa-ti vina al 3-lea cm zilele astea?
Spor la curatenie astazi.Si eu am de facut, dar la mine nu vine nimeni sa ma ajute si Julia e tot in picioarele mele.
Ce model de calendar ai facut de la piticulvesel? Ai trimis doar poze simple sau le-ai si prelucrat? Si eu vreau sa fac calendare si nu stiu daca mai am timp, dar eu incerc sa fac macar o selectie de poze si sa vad daca reusesc sa dau comanda sapt asta.
laura poze cu burtica ai pus? ![]()
simonix aveti un apt mare si frumos, iar Robert e un scump si tare frumusel.Si cum il ajuta el pe tati la insurubat si montat 
Eu am cumparat puzzle-ul de lemn din piata din cluj, deci nu cred ca va ajuta
(nu mai stiu cine intreba)
Trebuie sa ma duc la activitatile zilnice si la Julia care tot vine cu o carte la mine si "aide, aide", ca sa-i citesc.Si nu-i tace gurita pana nu-i citesc ![]()
O zi frumoasa.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Adriana_78 spune:
Lilly si Annika zice exact la fel "aide, aide" "cate, cate" - adica sa vin cu ea sa ne uitam pe o carte
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Care e procedura pentru calendarele de la Piticul Vesel? Faci comanda pe site, trimiti poze? Cum platesti? De unde le ridici? Cat dureaza? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Eu le-am trimis pozele pe mail si mi-au venit cam in 2-3 zilele calendarele prin curier...Am platit ramburs!
cleo78 spune:
ma chinui sa va pove ceva.
Deci duminica, ma intalnii cu prietena lui prietena la prietena asta comuna. Pricipishi voi. Deci prietena are o familie frumoasa, parinti relaxati, 2 copii, de 2 ani juam si o minune de fata de juma de an. SI ne povesteshte ce patise: pe 1 aprilie, o farsa de la serviciu, o suna o doamna:
"-buna ziua. De la protectia copilului. Am inteles ca tineti copilul fara caciula
-??!??"
si se pune prietena asta sa se certe la tel.
.
Mi s-a parut super tare farsa
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
belleane spune:
salutare,
Mai ce de kdo-uri au primit copiii. La mine Elena a descoperit ghetutele la prima ora si le-a luat si a rasturnat toate duciurile. A pastrat doar o acadea pe care a tinut-o in manuta toata ziua. La un moment dat i-am desfacut-o si a mancat-o. Era lipicioasa toata. La cutia cu trenuletul nici nu s-a uitat. De fapt pe ea nu o intereseaza decat mingile si baloanele. Dar avem deja o gramada de mingi. I-am desfacut noi trenuletul si s-a jucat cu el si cu formele. Dar nu prea mult. Mai mult ar fi vrut sa se joace Ana dar nu a lasat-o. Statea si o pazea.Cum se apropia de jucaria ei hat cu mana in par.
Noi avem o gramada de jucarii de la cea mare. Deci nu stiu ce as putea sa-i mai cumpar. Nu e atrasa de carti, puzzle, jocuri cu forme, papusi. E interesata doar atat cat ma joc eu cu ele. Nu are rabdare nici sa-i citesc prea mult. Dar daca ar fi sa ne alergam prin casa s-ar juca pana ar cadea lata.
Si Elena se trezeste noaptea de multe ori. Aude orice zgomot prin casa. Deci nu poti nici macar sa faci ceva inainte sa se trezeasca ea. Mai nou transpira noaptea. O schimbam de cateva ori pe noapte de toate lucrurile. Am avut un somn minunat in ultima luna. Vai steaua lui. Dar culmea ca nu sunt obosita dar gandesc la capacitate minima si fac chiar eforturi sa nu ma concentrez prea tare. Cred ca in curand creierul meu va zornai in cap.
Am vazut pozici cu Robertel la noua lui casuta. A crescut foarte mult si pare tare mandru de noile ideletniciri. Sa stapaniti sanatosi si voiosi casuta.
Mai voiam sa-i spun lui Alysh sa se odihneasca mai mult. 
Lorich: cum faci rulada de pui cu ciuperci si spanac? 
poate asa o pacalesc sa pape spanac si pe sclifosenia mea.
gata ....am uitat ce mai voiam sa spun deci trebuie sa inchei....
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
Lorich spune:
Uite Simo ca Robertel n-a papat deloc rulada .
Belle am luat o reteta de pe net (nu mai stiu de unde, silly me) si am adaptat-o si cu spanac. Am facut asa: am calit ceapa (de fapt eu o cam fierb in ulei+apa), pus ciuperci taiate marunt, apoi marar si100g cascaval ras si spanac taiat maruntel. Asa o fo umplutura. Pieptul de pui taiat si asezat dreptunghiular pe masa, pus umplutura, facut rulada si la cuptor cu ea, a iesit buna, dar iote ca Robert n-a vrut azi.
Mihaser o sa ma uit si eu pe site-ul ala! Misi!
Cleo gluma, gluma, da ieri am vazut in parc o fetita de 1,5 ani careia ii zicea bunica non stop (!!!!) sa nu vorbeasca ca o sa o doara gatul. Sa nu vorbeasca, nu sa nu tipe sau sa alerge cu gura deschisa! Si erau 8-9 grade si nu batea vantul, asa ca.... Azi am vazut un copiloi de vreo 4 ani cu un fular pus si peste nas, dat de vreo 3, 4 ori in jurul gatului, imi venea sa-i intreb pe apartinatori daca e bolnav sa ne ferim , ca altfel...nu inteleg si pace!
Cenia pupic la burtic (fara nume si fara numar)!
Alysh e ok? S-a ,mai intamplat ceva?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Alysh spune:
Hello scumpele,
Am tras o fuga la Grand Arena, vroiam sa vad ce-au mai adus la Kiabi, normal ca am mai cheltuit niste bani, sunt de groaza lumii....i-am luat nepotelului niste lucrusoare, lui Vlad o bluzita si niste cizme groase de iarna de la Deichmann sau cam asa. si la bebeii din burtik, adica al meu si a cumnatei mele am luat 2 perechi de ghetutze care sa se potriveasca si in caz de baiat si de fetitza, sunt ataaaaaaaaaat de dulci si ataaaaaaaaat de mici 

Simo
Gabitzam, eu am trimis pozele prin mail, am ales 2 poze si pt coperta impreuna cu un mesaj si mi-au venit calendarele prin fan currier acasa. Am platit prin banca si am mai scutit astfel nu stiu ce taxa.
LAurita, da, chiar spaima am tras, saru'mana ca-mi esti alaturi
Adriana
Lilly
, ba da, este EXACT perioada cand ar fi trebuit sa-mi vina, de la asta o fi, nu stiu, dar nu mai vreau sa apara!!
Belleane, as vrea sa ma odihnesc dar n-am nici timp si....nici stare
...asa am fost si la sarcina cu Vlad, incepand de prin sapt 12 parca imi baga cineva benzina cu canistra![]()
Lorich, nu saru'mana de intrebare, nu s-a mai intamplat nimic. Azi a mai fost un firisor f subtire maro, aproape invizibil.
ALI, mami de Vlady si
12+