Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihasermerci de reteta!
Cleo rasu plansul, misto bancul, din pacate!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 20+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sal'tare!

Zic si eu cu intarziere La multi ani pentru cei care si-au sarbatorit ieri ziua de nume ! , in special pupic pt Nicole de care ne este dor!

Simonix am vazut poze , sa va fie de bine mutatul! Ma bucur ca a fost fun traeba asta cu aranjatul in casa noua...eu de obicei uraaasc mutarile, dar uite aspecte noi cu bebelasi. Ce mai stii de Esme ? Dar Alra? Si-a sarbatorit Nicolul ?

Alysh groaznica sperietura, bine ca e ok fetita ta

Crina si Robert se scoala plangand, eu ziceam ca pe motiv ca il dor caninii si vrea t\zitzi. De inteles, avem momentele noastre bune si rele.

Eu cu timpul mai lipsa, am pus acum la cuptor o rulada de pui cu ciuperci si spanac, asta se papa la noi feliii la micul dejun.

A primit siRobert de la Mosu' Nicolae un puzzle din ala de lemn cu animale, e super, ca daca pune animalul corect, scoate si sunetul aferent animalului si ii capteaza atentia. Mai avem unul cu "cururi" de animale, fara sunete; le-am luat d ela baby expo, cautam alt fel de jucarii, ca m-am saturata de fisher+vtech+co.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

uau cite jucarii frumoase ati luat voi la copii! fiindca am casa si curtea plina de jucarii de baieti, am oroare sa mai cumpar si de fetite, Desi Naomi se joaca cu masinute si papusile stau aruncate. aacum avem o punguta cu animale si ii place sa ni le arate si sa faca ca toate animalele.

la virsta asta e place sa impinga ceva sau sa traga dupa ei. de asta ma gindeam la un carut de papusi.

Am vazut poze de Simonix, Alish si eu am avut singerari maronii si is normale atit timp cit nu-s negre sau roz sau rosu aprins!

unor copii nu le place deloc puzzle, asa mi-a fost cel mare.

mi-e dor de Romania dar cind vad ce preturi mari la jucarii ma sperii. aici is ieftine si calitativ net superioare.

Cleo e harnica ca de obicei.

Gabitza vroaim sa intreb de unde a iau niste cintecele de copii pe net in romaneste.

eu am luat un cd educativ pt 4 6 ani. ii invata prin joc culorile, formele. am luat si 0 - 4 ani. is in engleza asta e baiul dar intr-o zi baiatul mi-a invatat sa numere pina la 10 fara sa greseasca(in ENGLEZA) ceea ce cu mine nu a reusit. prin joc e usor.

la virsta asta cam 18 luni, am luat baiatului mai mare un cub in care sunt decupate formele geometrice ( patrat, cerc, romb, stea) si trebuie sa le bage inauntru prin forma aferenta lor. il tinea ocupat ceva vreme. poate ati mai dat exemplul mai sus, scuze.

lui Naomi ii mai place cind merge la cresa o ferma de animale apesi pe ele si fac ca purcelul , vaca etc.

si eu sunt in saptamina 23 de sarcina. gata putin 16 saptamini si vad moaca cea mica care nu are nume!

abia am scapat de bebe si tot mi-e dor de bebe mic frumos, laptos, pufos si delicat!

sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetelor,

Multam de raspunsuri Gabitzam si Cenia, sar'mana de incurajari Dani si Lorich, sper sa fie totul ok in continuare.

Moaaaaaaaaa, cate idei de cadouri ati dat fetelor, super puzzel Lilly, Piggy dementiala carticica aia, vrem si noi, o comanzi sau cum?,

Crina, stai linistita ca si eu am un tauras care ma ignora complet cand il strig

Mihaser, ai fost o bombonica cu sfatul referitor la calendarele comandate la piticul vesel.......au iesit EXTRAORDINAR de frumoase, cred ca o sa-l dau pe spate pe barbata-miu si o sa lesine si cumnatii mei ca le-am facut si lor unul. Abia astept sa le arat! Piggy, deci, poti comanda cu incredere, confirm sunt f buni si ffff seriosi, punctuali.

Andrada, pai totul e bine cand se termina cu bine, inseamna ca o sa-i placa mult carticica daca ati trecut prin atatea aventuri cu ea

Cleo, mi-ai facut sotul fericit cu bancu ala, i l-am trimis prin sms, m-a capiat cu el. Pe mine ma intristeaza, vb lui LAurita

Simonix, dulcic foc Robertelul. Sa stapaniti sanatosi noua locatie!

Dani, cat e de scumpic Vladucu, dulce foc!

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cenia, uite gasesti aici ceva cantece: http://www.cantece-pentru-copii.ro/index.html
Incearca si pe YouTube, da cautare dupa "Cutiuta muzicala".
Vezi si aici: http://www.e-muzica.net/pentrucopii/

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cantece pentru copii in romaneste gasesti la www.4shared.com, user: desprecarti@yahoo.com, password: romania. Acolo se gasesc si multe carti in format electronic.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna seara!
vad ca pe toate v-a luat febra cumparaturilor de craciun. si noi i-am luat lui Teo un puzzle de lemn. mai are unul, ceva de genul www.pampam.ro/Jucarii-dupa-MARCA-Djeco-Copacul-magic---Puzzle-de-lemn,-Djeco-p-17660-c-331-pg-1-p.html" target="_blank">asta (aceeasi firma, diferit desenul) si este innebunita dupa el. toata ziua "puzzle". are 7 animale care trebuie puse intr-o masina. le scoate pe toate, le pune la loc si la final spune "bravo". si iar o ia de la capat. mai nou se preface ca pune gresit animalele si spune "nuuuuuuuu", apoi le pune corect. e simpatica . noi il avem din august, de cand am fost in grecia si nici acum nu s-a plictisit de el, e jocul ei preferat. pentru exemplificare, vedeti aici. de gasit se gasesc in real, in selgros, in carrefour (aici am vazut eu, or mai fi si in alte parti).
simonix, dani, am vazut pozele cu baietii vostri. niste frumosi si simpatici
alysh, urata experienta ai avut, ma bucur ca nu era nimic de fapt si ca sunteti ok
cenia, bine ai mai venit pe la noi. poze cu burtica nu vedem? valabil si pentru celelalte burticoase
a propos de revenit, unde a disparut inais?

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alysh ma bucur ca iti plac...io ptr calendare lucrez cu 3 firme...una face pozele, una le scoate si astia imi fac produsul final...Sunt mai ceva ca un guru media!
DD sa aiba grija de surpriza din burtik...petele astea maro se mai intampla in primele luni...si vecina mea a avut aceeasi pb...a luat ultrogestan la greu!

Inais e ok...am vb fulger zilele trecute...si mie imi e dor de ea si de Iasmi tunsulica!

Azi am avut parte de un eveniment demn de scenariu de film...am crezut ca mi-a schimbat Eli parola de la laptop...ca si desteptu de husband a pus la password hint ceva de genul asdasssadaasa...MA facut o intreaga conferinta Romania-Germania prin tel ca sa-mi dau seama in final ca dupa ce madam Eli mi-a scos pe R si pe T...eu ca prostanaca le-am pus inapoi invers...si evident parola era gresita...ptr ca in loc de t tastam r si viceversa...
Norocul meu ca Windows 7 dispune de o tastatura pe ecran si asa am reusit sa ma loghez si sa dezleg misterul intr-un wordpad.
Asa ca aviz mamicilor fara spatiu pe tastatura...se exista una pe ecran mai nou!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

'Neata !

Azi e zi de curatenie grala. Il am pe Vlad la soacra, m-am trezit cu noaptea'n cap sa mai strang lucruri si toale pana vine femeia....dar imi pica ochii cred ca ma mai culc juma de ora.

Am zis sa va las cafelutza sa nu va treziti si sa n-aveti ce bea.

China, Mihaser

ALI, mami de Vlady si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.Multumim de cooffe!
Alysh, eu am avut chiar singerare, la 9 sapt. De fapt un hematom la placenta. AM luat utrogestan pina la 14 saptamini parca...Sper sa fie bine, vad ca fetele te-au incurajat si ele. Doamne Ajuta!
Mooama, 23 de saptamini, ce inaintate sunteti. Mie mi-a venit ieri...asa ca...nu am nici o veste buna. Ba mai mult, Revelionul il vom face acasa, pt ca nu am cu cine sa-i las pe astia mici. Aia e!De suparare maninc de citeva zile...cred c-am pus 2 kg. Ooof!!(dar dc nu mai am motivatie sa slabesc..acasa nu ma vede nimeni
Noi stam bine la capitolul masinute pentru david si carticele pentru matei.Asta au si primit. Misto ideea cu puzzelul de lemn, imi plac si mie mult de tot astea. Cub cu forme geometrice avem si noi, Matei deja e satul de el, il face intr-o clipita...poate doar sa iau unul cu alte figuri.
SImonix, cita spatiul aveti....mi-am amintit ce nebunie e la o mutare, bine ca ati avut si ajutoare... Robertzel e minmunat cum il ajuta el pe tati la diverse...
Cleo super banc
China, simpatica gogo cum se joaca ea cu voi...cu puzzelul
Lorich suna tare bine rulada aiaCred ca papa Robertzelul...
Azi am o gramada de treaba. Abia astept sa-i duc la cresa/gradi.
Vreau sa va spun ca Matei nici nu mai plinge la cresa, e foarte adaptabil (comparativ cu Dav) DOamne Ajuta!

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput