Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Alysh mercic mult de ideea cu cartea. Moama ce peripetii am avut cu ea. Vineri seara m+am dus in cora lujerului sa cumpar si eu una. La raft pretul de 24.99 la casa cand ajung, dupa ce a tipat vanzatoarea la mine ca i+am pus banii pe banda cand sa platesc ( greseala mea e adevarat, dar mi+a zis-o nene pe un ton de imi dadea si o palma)vad ca mi-o baga la 45 ron.Isi da tanti seama, stam nu stiu cat sa vina cineva cu magnifica cheie de la casa pt a anula si surpriza apare alt pret 34ron. M-am enervat i-am zis sa se uite pe carte ca e alt pret trecut la codul de bare adica 24,99 la care ea ffff nervoasa m-a trimis la serviciul clienti. Acolo mi-a dat gagica diferenta si cand sa plec imi dau seama ca in loc de 9 ron imi da 18ron m-am intors si am intrebat: cat e cartea pana la urma ca nu mai inteleg nimic la care ea imi zice 24,99 ron. In fine am dat pe ea practic 16 ron dupa calculele lor. Asa ca am iesit fff bine la pret, cu toate peripetiile! |
Ar fi trebuit sa ti-o dea gratis! Eu cred ca le-as fi spus sa si-o bage undeva daca habar nu au ce pret are!
Lilly, Piggy de unde ati luat voi puzzle-urile de lemn???
La Imaginarium au chestii faine din lemn...cred ca s-a deschis si in bucuresti ca am vazut in mami reclama la jucariile lor
piggy spune:
fetelor noi am luat puzzle de la baby expo...unul dintre ele poate fi comandat si aici http://www.petitcaprice.ro/
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com
gabitzam spune:
Jucarii fel de fel din lemn si nu numai, se gasesc la Casa Retro. Au magazin in Bucuresti undeva in zona Piata Victoriei. Si de obicei sunt mereu prezenti la targurile de Craciun si de Paste de la Sala Dalles.
Cred ca au si magazin online: http://www.casaretro.com/
Alaturi de SEBI
Simonix spune:
Salutare de la belgieni migratori
Am lipsit o vreme deoarece am fost ocupati cu mutatul de colo colo - suntem acum in casa noastra noua, plina de cutii si saci, plina de scanduri si altele Interesanta experienta, minunata pentru Robert, care si-a descoperit talente de constructor (am zis ca o sa il fac "constructor polonez" cand o sa creasca ). Pentru noi a fost obositor dar si foarte haios, caci am avut distractia asigurata. Mie cel mai tare mi-a placut cum au "colaborat" tati cu Robertel, piticul facea tot ce facea taica-su, il ajuta, ii tinea panourile, ii dadea suruburi, piulite, surubelnite si altele. Ma asteptam la niste crize ceva, dar iote ca nu au fost - taurashul nostru a fost cuminte per total. L-am ajutat si noi sa fie cuminte, la modul ca nu prea avea interdictii, am avut mereu grija sa fie cat de cat safe si bebe a avut acces la tot ce mesterea taica-su, au impartit sarcinile
Acum sutem in plin proces de curatzenie, caci inauguram apartamentul de Craciun, sper sa reusim sa terminam.
Am citit mai zilnic formul si as vrea sa vin si eu cu niste urari intarziate pentru sarbatoritii de Sfantul ANDREI (a propos, si al meu este Andrei dar pe listutza este doar Robertix ) si de Sfantul NICOLAE
De asemenea, voiam sa ii urez bun venit mamicii noastre cele noi Crina - te incurajez de departe Imi pare rau ca ai atatea probleme cu sotzul tau, dar stii bine ca sunt luctruri si mai rele si ceea ce este cel mai important este ca sunteti sanatosi O sa treaca perioada asta incerta si dificila si o sa te bucuri de viata si mai si, cu ajutorul baietzelului tau :)
Nu in ultimul rand, tineam sa o felicit pe draga de Dani - sa stii ca asteptam cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea buna, pana la urma yupiii !!! Ne-am relaxat cu toatele Sa fie sanatoasa fetitza si sa va bucurati de ea Acum astept inca doua vesti bune bune: o a doua liniutza la Ylari si o a treia fetitza in grupul de mamici de 2010 la Alysh.
In rest, pe Gabitza am compatimit-o din cauza de virus rau si urat ! Bine ca a plecat
Si nu mai stiu, parca nu mai sunt copilashi bolnaviori - pai da, acum vin sarbatorile si nu e cazul sa fimi bolnavi daaaa ? Deci sa nu aud asa ceva
La noi o venit Moshul cu jocul ala de figurine de mancare din plastic - toata ziua am mancat cartofi prajiti de plastic, si supa de legume, si mazare, si omlete, si toate fructele posibile ... mi-a servit fiu-miu ceai non stop, mi-a gatit niste chestii incerte Croissant la tigaie cu vinete si cu cartofi prajiti, cu mult ulei, sare si piper ... Am mancat atata de cred ca sunt mai burtoasa decat burticile noastre declarate Culmea e ca a "mancat" si fiu-miu asa de bine legumele alea de plastic ca mi-a facut mutre la masa adevarata deci nu stiu daca sa va recomand genul asta de joc ha!
Aici aveti mostre
http://picasaweb.google.com/poze.robert/RobertNazdravan#5412234233631390978
Puteti vedea mai incolo si animalele lui Robrt pe pereti ha :)
A propos de jucarii Am constatat ca al meu are 5 saci din aia mari de jucarii deja ! Fara sa socotesc chestiile voluminoase care nu au incaput in saci! Culmea e ca aveam o parere buna despre mine, la modul ca nu mi se pare ca sunt asa de "jucatoare". Si chiar nu i-am luat mai nik in ultima vreme. In fine... Acum ma axez pe carti. Din alea cu magneti avem si noi - tare faine sunt, desi al meu inca nu stie prea bine ce si cum. Cu puzzle, noi avem doar unul, cu animale care se fac din doua. Ce am constatat - da, nu prea se pricepe sa le puna unul langa altul, dar recunoaste din gramada care bucata merge cu cealalta. De ex, iau capul porcului Si apoi ii zic: "Robert, ia uite, porcul asta nu are fund !Unde e fundul de porc ? Cu coditza bl bla". Si mi-l arata el din gramada. Apoi eu le pun unul langa celalalt si se bucura.
Puzzle-urile din doua bucati sunt ideale pt ei acum, trebuie sa fie mari, sa isi dea seama ce reprezinta.
De Sf Andrei i-am mai luat un joc: Sunt 5 planshe cu diverse decoruri (padure, apa, ferma etc). Pe ele sunt cate 6 animale specifice fiecarui decor. Si apoi ai aceleasi animale pe cartonashe diferite. Si Trebuie sa pui animalul in decor, peste imaginea animalului respectiv deacolo. Si asa invata sa compare forme, animale etc - nu e vorba sa stie care in ce decor este (ca leul e in jungla etc), ci doar sa invete animalul, sa se joace cu mami si tati, sa comape etc. Jocul este pentru 3 ani dar poate fi "jucat" de pe acum.
http://picasaweb.google.com/poze.robert/NeMutamCuRobertCuTot#5411117557690918850
Voila - Cam astea ar fi cateva idei de pe la mine. Oh si mai voiam sa zic, ca ati discutat - al meu nu zice mai nimic (are 3 cuvinte in FR la activ si in RO mai nici unul - ieri a zis PARA (RRRR harait din gat) de ne-am stricat de ras - e singurul cuvant in Romana pe care il spune in afara de clasicele mama, tata si papa, apa. De inteles insa intelege tot, si chiar nu e taurash, ma uimeste cat de cumintel este; Vad ca are si el mania cu stransul de jucarii, ieri venise bunica cu laptele si in loc sa dea iama sa manance (era 8 dimineata iar el era nemancat de cu seara, de la 8) a stat sa aranjeze tot jocul ala cu 100 de piese in cutie inainte sa bea. O chestie pe care am vazut-o: nu trebuie sa il iei brusc, sa il intrerupi sau sa ii interzici clar, pe un ton ridicat - trebuie sa ii explici si sa ii dai alternative, sa participi si tu, sa le iei pe toate ca pe un joc... Ma ro, la noi asa merge :)
Inchei prin a va mai pun doua pozici, cu bebe bricoleur:
http://picasaweb.google.com/poze.robert/NeMutamCuRobertCuTot#5411117071172113458
si asta care imi place mult
http://picasaweb.google.com/poze.robert/NeMutamCuRobertCuTot#5411116900430208242
Cam asa s-a desfasurat mutarea noastra ... Va pup si sper sa fiu mai activa in saptamanile ce vin.
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Mihaser, felicitari pentru micuta cantareata !
Laurita, da, am intrat in saptamana 23.
Gabitza, foarte frumoasa jucaria pentru Raducu. Bun sfatu’ legat de faptul ca piticii se concentreaza pe o singura jucarie, multumim, o sa tin cont de el. Noi i-am cumparat o spalatorie auto care are si niste masinute, se aprinde si o lumina pe-acolo, este destul de draguta si ochioasa, sper sa-i placa.
Lilly, am si eu un puzzle de acest gen si mi se pare ok pentru varsta lor. Spre deosebire de Julia, Vladuc nu are rabdare prea multa cu el si nu-i place sa-l faca singur, e musai sa fiu langa el.
CrinaAndreea, iti urez si eu bun venit cu intarziere si cu scuzele de rigoare. Legat de ce ai intrebat, si Vladuc se trezea plangand insa de la un timp nu mai face asta. Eu cred ca plangea pentru ca se trezea destul de devreme si era inca intuneric dar nu sunt convinsa ca asta este explicatia. Vladuc este racusor asa ca nu raspund la intrebarea nr. 2.
Cleo, multa sanatate sotului. Bancu’ e … senzatie.
Daca aveti placerea sa ne vedeti, am pus cateva poze aici : http://picasaweb.google.com/danicris28/VladucPimpiluc#
Va imbratisez cu drag.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 22+
gabitzam spune:
Simonix, felicitari pentru mutare ! Am vizionat pozele, Robertix este extraordinar de simpatic si dulce si nu stiu de ce mi se pare ca a crescut f.f. mult. Cred ca avem canapeaua la fel, de la Ikea, sau scheletul cel putin
Alaturi de SEBI
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Cred ca au si magazin online: http://www.casaretro.com/ |
Mama m-ai terminat cu site-ul asta...cred ca ma apuc de confectionat martisoare ptr luna martie cu Cri
Alysh spune:
Buna fetelor,
Eu am trecut prin aventuri in sensul ca ieri dimineata m-am trezit cu o pata maronie pe chilot.....am crezut ca nu vad bine, am crezut ca e altceva, poate o pata mai veche care nu s-a luat la spalat si n-am observat-o eu......si am luat alti chilotei si mi-a aparut alta pata maro si azi dimineata am fugit la spital, am atarnat vreo 2 ore pe-acolo pana sa vina Ion Ionut care era in operatii
imi bubuia inima ca la balamuc, tremuram toata, a pus ecograful pe burtik si nu spunea nimic, il vedeam pe bebe care parca nu se misca...am trait clipe de cosmar....am intrebat e viu?...mi-a raspuns pai nu vedeti ca e viu....am inceput sa tremur si sa plang , Doamne,,,,a fost cosmar.
Apoi i-a facut toate masuratorile...totul ok si translucenta nucala ok, e putin mai mare decat varsta sarcinii. La sf l-am intrebat daca a vazut vreun sex a zis ca nu, dar sicner nici nu cred ca a cautat prea mult dupa asta. S-a tot chinuit cu pliul ala nucal, s-a tot uitat la placenta, nu era desprinsa, nu se vedea nici un hematom, a zis ca probabil e ceva hormonal, sa stau linistita ca trece si daca nu trece sa ma intorc la el
Of, of....a avut cineva o astfel de secretie asa tarziu in sarcina, la 12 saptamani?
MA duc sa citesc din urma ca n-am apucat.....
ALI, mami de Vlady si 12+
gabitzam spune:
Alysh, eu am avut cam prin saptamana 14 la sarcina cu Andrei, dar la mine s-a dovedit pina la urma a fi un hematom care s-a spart. Am stat o saptamana in pat cuminte atunci, nu m-am prea miscat.
Alaturi de SEBI
Danicris spune:
Alysh, imi pare rau sa aud asta, nu mi s-a intamplat si nu stiu ce poate fi dar cred ca trebuie sa ai incredere in medicul tau. Pe de alta parte incearca sa te odihnesti mai mult, parca povesteai de o petrecere la care ai dansat foarte mult, posibil sa fi facut prea mult efort. Va doresc multa sanatate tie si puiului din burtica.
Simonix, saru'mana pentru gandurile bune. Aveti o casa mare si frumoasa, sa o stapaniti sanatosi. Robertel este minunat, imi place mult de el, un copil asa frumos, vesel si haios ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 22+