Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Piggy, nu cred ca fac in mod curent puzzle-uri decat dupa 2-3 ani incolo, chiar daca tie ti se par simple. Cred ca trebuie sa-si mai dezvolte ceva pina ajung sa-si dea seama ca din bucatile alea iese un intreg, pe care sa-l aiba in minte inainte de a se apuca sa-l asambleze.

Cred ca la varsta asta inca ii atrag chestiile cu luminite si beculete si chestiile vorbitoare si zgomotoase. Vazusem la Carrefour un pitic care spune povesti, in limba romana. Cred ca anul viitor o sa il iau si eu :) Acum deocamdata am luat pentru Craciun lui Raducu chestia www.toyz.ro/sunete-si-muzica/vtech/primul-meu-telefon/" target="_blank">asta. Dar daca intri intr-un magazin mare gen Carrefour sau Cora, nu stii ce sa alegi mai intai.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piggy

Neata,

Cleo intrebai de carucior pt pretena ta...arunca un ochi la mica publicitate de pe acest site ca au aparut niste carucioare chicco ieftine care merg de la o luni...

Mamicilor de fetite dati-mi si mie idei de cadou de Craciun pt Ilinca plsss Mos Nicolae i-a adus o carticica si 2 puzzle (pe care nu stie sa le aranjeze...scrie pe ele de la 3 ani dar mie mi s-au parut mai simple)
As vrea sa ii iau ceva care sa o atraga mai mult si habar n-am ce

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Si eu caut idei, si cred ca ma voi axa pe ceva educativ si din lemn + o masuta si scaunele.
Julia e innebunita dupa puzzle-uri de lemn care is pt copii mai mici, uite aici ceva similar http://www.ookee.ro/jucarii-523-Puzzles-lemn-p-993-Puzzle-lemn-Ferma-Purcelusului-Benho.html sau http://fan-jucarii.ro/produse/165-jucarii-din-lemn/167-puzzle-2d-lemn/394-puzzle-lemn-diverse-jucarii.html .
Noi avem un singur puzzle, dar la gradinita unde mergem de 2 ori pe saptamana au mai multe si saptamana trecuta a stat Julia vreo 10 minute si tot facea la puzzle si cand il termina, scotea formele de la locul lor si o lua de la capat. Si cand i l-am luat din fata sperand sa se joace cu altceva a trecut la alt puzzle

Sper sa revin mai tarziu sa mai scriu despre noi ca nu prea am scris in ultima vreme.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Gabi mersi de idee o sa merg si in Carrefour...noi mergem in real de obicei si acolo oderta e destul de restransa...e fain cadoul pt Raducu dar mamimutza mea nu e atrasa deloc de astea cu muzica, sunete ci mai mult de carti, jocuri de constructie...nici papusile nu ii plac.
In schimb a facut o pasiune maaare pt un urs de plus imens (cum e cel al lui Raducu), cu el doarme cu el se plimba zioua prin casa...il cheama HAM (ca de altfel pe toti ursii, logic, nu?)As vrea sa ii gasesc alta jucarioara cu care sa doarma dar pana acum nici o sansa

Lilly asa cuim e al doilea exemplu dat de tine a primit Ilinca de la Nicolae si nu tsie sa se joace cu el...de fapt nu are rabdare sa le fixeze ..hmmm poate daca o mai antrenez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Neata fetele!
Si Bogdan e atras foarte tare tot de jucariile astea cu sunete, zgomote si lumini. I-am comandat de pe un site surpriza formelor de biscuiti, dar.. se pare ca nu sunt seriosi deloc. Sunt aprox 2 sapt si nici macar nu m-au sunat, ce sa mai zic sa si livreze jucaria... Piticul povestitor m-a incantat si pe mine si i l-am luat deja dar intentionez sa i-l dau de Craciun. M-am gandit ca o sa-i placa, plus ca e si in limba romana. Acum.. ramane de vazut ca e foarte clar ca ceea ce noua ni se pare frumos sau interesant e foarte probabil ca pentru ei sa nu prezinte nici un interes.

Fetele ,am si eu doua curiozitati legate de copilasii vostri, si anume:
1. copii vostri se mai trezesc plangand? Bogdan plange la orice trezire si habar nu am ce motiv are putea avea. Intr-o perioada se linistise, dar acum e din nou la ordinea trezirii. Este foarte adevarat ca el este foarte plangacios. Ii convine sau nu, el plange. Nu stiu, poate asa or fi toti copii, dar al meu parca prea plange din orice, sau mai rau chiar fara motiv.
2. voi cum va intelegeti cu taurasii vostri? Eu cu Bogdan vorbesc ca si cu peretii. Desi sunt convinsa ca intelege tot ce ii spun, pur si simplu ignora. El face tot ce si cum vrea. Ba mai mult mai si rade in timp ce face exact pe dos. Sunt momente in care imi vine sa dau o tura pe tavane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io i-am luat jucarie de baie: topoganul cu pingunii din filmuletz la Gabitza. Stiti ce chiuie cand pica pinguinii in apa?? OLE.

lui tati o carte care ne lipsea din ce a aparut de Salman Rushdie, cu autograful autorului. La restul - cosmetice de baie - seturi din Carfur, la 50 roni (cata lipsa de inspiratziune...)

de craciun, nu stiu ce ii iau cadou lui tati. El mi-a facut insa un alt cadou de mosh Neculae: s-a fortzat ieri si... a ramas cu coloana blocata. Asha ca: am 2 copii de culcat.

edit: crinaAndreea, Mara a avut si ea o perioada de trezit si urlat. Si aseara s-a mai miorlait un pic, dar am fo la ea, manngaiat-o etc.
despre caposhenie, tauru e taur. Vorbesc cu peretii... si intelege, ca imi zambeshte shmecher si intinde mana si face cum vrea ea. Vai de capul nostru

edit la edit:

banc: Culmea somnului :
Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dim!

CrinaAndreea, Annika se mai trezeste plangand, mai ales at. cand nu si-a facut somnul, adica a dormit putin, trezita de diverse zgomote (gen "Fiaaare vechi, cuuumparammm")
Eu ma inteleg bine cu taurasul meu, mult mai bine decat cu fetita Rac din familie

Adriana

Mergi la inceput

CRina si ilinca se trezeste plangand uneori, chiar si noaptea mai rar, ce-i drept, mai are momente...probabil viseaza

Ilinca e zodia gemeni...a fost foarte intelegatoare de cand era mica, de fapt parca niciodata nu a fost bebe in adevartul sens al cuvantului ci un omuletz mai mic...Singura noastra problemutza sa ii zic asa e ca domnisoara e umbra mea...unde merg eu prin casa se aud niste pasi mici si rapizi in spate

Am gasit niste lego duiplo interesante (parca Alysh povestea de ele)...are cineva?http://www.kooki.ro/magazin/pc/Lego-Duplo-Animale-la-ferma-c45-p657.htm

Mergi la inceput

am mai gasit ceva super intersant...cred ca asta o sa iau ...yupiii
http://www.toyfun.ro/dvd-desene-animate-si-carti-povesti/carti-educative/carte-interactiva-lumea-animalelor-little-touch-leap19042-leapfrog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Lilly iti fac eu cadou masa cu scaune de lemn... Se plimba Eli cu scaunul dupa ea si se urca unde are nevoie la laptop, la dulapul cu dulciuri, la fereastra...ma dispera! Mi-am dorit copil cu scaun la cap, dar nici chiar asa...I-am zis la sot sa ii ia laptop doar, doar...oi scapa de ea...Am mai avut unu` si tot pe al meu il vroia...dar speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Alysh mercic mult de ideea cu cartea. Moama ce peripetii am avut cu ea. Vineri seara m+am dus in cora lujerului sa cumpar si eu una. La raft pretul de 24.99 la casa cand ajung, dupa ce a tipat vanzatoarea la mine ca i+am pus banii pe banda cand sa platesc ( greseala mea e adevarat, dar mi+a zis-o nene pe un ton de imi dadea si o palma)vad ca mi-o baga la 45 ron.Isi da tanti seama, stam nu stiu cat sa vina cineva cu magnifica cheie de la casa pt a anula si surpriza apare alt pret 34ron. M-am enervat i-am zis sa se uite pe carte ca e alt pret trecut la codul de bare adica 24,99 la care ea ffff nervoasa m-a trimis la serviciul clienti. Acolo mi-a dat gagica diferenta si cand sa plec imi dau seama ca in loc de 9 ron imi da 18ron m-am intors si am intrebat: cat e cartea pana la urma ca nu mai inteleg nimic la care ea imi zice 24,99 ron. In fine am dat pe ea practic 16 ron dupa calculele lor. Asa ca am iesit fff bine la pret, cu toate peripetiile!

Va multumesc mult ca mi-ati spus parerea voastra legat de cadouri!
Lorich ma gandeam la girafa pt ca am vazut ca ii place sa ascunda lucruri sau sa bage diverse forme in cutia de la ceai (o cutie rotunda de metal) si sa se chinuie pana reuseste sa le indese acolo (in fine ca daca nu intra e jale) si i-as lua ceva de genul asta. Acum sa vedem ce oi mai vedea prin carrefour!
Lilly, Piggy de unde ati luat voi puzzle-urile de lemn???

Mergi la inceput