Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

CrinaAndreea voi sa fiti sanatosi, ca de nimeni pe lumea asta nu poti fi vreodata sigur 100 %. Nici de tine insuti, vorba aia. Pacat ca Bogdan nu are un tata asa cum merita orice copil.
E frumoasa oricum surpriza de Mos.
Ma duc pe siteuri sa vad ce gatesc...ca nu mai am idei

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Va multumesc din suflet inca o data pentru suportul moral, gandurile bune, energia pozitiva pe care mi le-ati transmis. Sunteti minunate !

Urez si eu tuturor un Mos Nicolae bun si darnic ! La multi ani celor ce-si sarbatoresc ziua numelui.

Vladuc trece printr-o perioada de crizute, tipa din orice, si de bucurie, si de ciuda, si de suparare, nu conteaza, deschide gura larg si urlaaaaaaaaa ... Il lasam in pace si asteptam rabdatori (cat ne-o mai tine) sa-i treaca. De vreo 2-3 zile vad ca a mai rarit crizutele, sper ca-i vor trece de tot. Chestia este ca s-au suprapus peste perioada mea mai dificila si tind sa cred ca eu sunt cauza, i-am transmis starea mea proasta.

In urma cu vreo 2 saptamani si-a ciobit un dintisor. Asa ciuda mi-a fost ... eu am insistat sa mai stam afara desi sotul mi-a spus sa urcam, ne-am mai plimbat, am ajuns pe rampa de la piraeus (adora orice rampa, e in stare sa dea ture cate o juma' de ora) si acolo a picat. N-am mers la dentist, o sa am grija sa-l spal bine si sa-l tin sub observatie, daca vad ca face vreo cariuta fug imediat cu el.

Ieri am fost la morfofetala, este ok, am vazut copilita care, comparand ecografiile, este copia lui Vladuc fara falcute.

Cam atat despre noi, va imbratisez cu drag si va multumesc pentru prietenia voastra.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

CrinaAndreea mama s-a despartit de tatal meu cand era gravida cu mine...S-a recasatorit cand aveam 4 ani si am crescut cu tata adoptiv mult mai bine decat cu tatal meu. Nu au mai facut alti copilasi, asa ca eu m-am bucurat de toata atentia. Pe tatal meu natural l-am vazut decat o singura data pe strada si nu am nici cea mai mica urma de regret ca nu l-am cunoscut mai bine. (acum e decedat!).
Decat sa urle la copil, sa-i vorbeasca urat, etc...mai bine ti-l cresti tu singura sau eventual cu altcineva alaturi care iubeste copiii...chiar si daca nu sunt ai lui.

Dani ma bucur sa citesc astfel de mesaje de la voi!

Laurita eu am mancat in premiera cus cus (Zebra) cu ciuperci sapt trecuta si mi-a placut. Ce ai decis sa gatesti? Eu am comandat :)!

Azi am descoperit (dupa linia melodica) ce colind canta Eli...E Mos Craciun, Mos Craciun! Stie si ceva versuri, dar limba in care le spune mi-e total necunoscuta...canta cam o strofa asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

vreau si eu reteta de cous cous cu ciuperci pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, cei de la mega bloks au reduceri anual in preajma sarbatorilor. eu am lasat telefonul, au zis ca ma suna ei anul viitor. munca de acasa e o super idee..pe langa faptul ca-ti poti gestiona tinpul asa cum doresti, dormi dimineata mai mult (problema mea) si economisesti foarte bine banii de transport, mancare, haine...nu mai spun cat te ajuta faptul ca esti aproape de copil, il poti tine acasa in caz de boala ..e minunat...ca efect negativ e lipsa de socializare si posibilitatile mai reduse de promovare...
Iustin nu mai merge la gradinita, mie mi-a placut foarte mult cat a fost vara, ieseau foarte mult afara, era fericit. cand s-a facut frig i-a bagat intr-o camera pe toti, inghesuiala, el cel mai mic, frustrat ca nu poate face ce fac ceilalti, nervos nevoie mare
asa ca am bagat ultimatum la mama..vii sau ma las de scoala si munca..si-a venit femeia, si mie mi-ar fi parut rau sa renunt la jobul de acum, pentru ca e in domeniu si invat multe,iar scoala si asa imi ia o groaza de timp s-o termin..ioi ce m-am lungit
Desiree, sa stapaniti sanatosi gentile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Danicris deja morfofetala?? esti in 22 s??
Mihaser nu mi-a sarit nimic in oki referitor la mancare, nimic deosebit...niste ciulama cu pui facuta cu lapte in loc de supa...eu o faceam cu supa, as fi curioasa sa incerc cu lapte. Si supa radauteana, cu usturoi asa, iarasi nu am incercat. De unde ai luat cus cus? hihi Simpatica ELi cantareata!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Eu am facut o supa de pui cu galusti. Bogdan nu mananca si felul doi, asa ca la noi baza e supica sau ciorbita, pentru pranz.

mihaser ai foarte mare dreptate. Poate creste mult mai bine si mai linistit alaturi de persoane care il iubesc cu adevarat si care nu il considera un ghimpe in coaste. Trebuie doar ca eu sa-mi revin din soc, sa ma ridic de jos si sa merg mai departe.
Reallaura intr-adevar foarte frumoasa surpriza de Mos, dar... mai bine ma lipseam decat inca un scandal la activ. Eu.. ca eu, sa zicem ca asa imi trebuie pentru ca nu am deschis ochii la timp sa vad ce am langa mine, dar chiar m-am saturat sa-l vad cum urla la Bogdan, mai ales ca nu l-a vazut zile intregi. Daca nici dupa atatea zile nu se poate purta civilizat, nu se poate abtine sa nu tipe, e clar ca nu mai are absolut nimic pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Si pe mine ma bate gandul sa fac cus cus. Si ciulama. Cred ca incerc saptamana viitoare cand o pleca soacra-mea la tzara.
Seara buna fetelor. Sarbatorire placuta Nicoletelor si Nicolailor!!! Toate bune din partea mea, sanatate multa si numai fericire.
Crina, un gand bun ptr tine scumpa!
Va pup pe toate.

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Uitati www.pastezebra.ro/retete/cus-cus-cu-sos-de-ciuperci.htm" target="_blank">aici reteta de cus cus pe care am facut-o eu...Sunt cam 2 portii mari. Mie mi s-a parut destul de bun! Se poate manca si fara smantana ca e foarte bun. Am luat pastele de la un magazin de pe strada mea...E un minimarket, dar e foarte bine aprovizionat...Sunt asa happy ca vreau sa o raresc cu Realul

Crina stai linistita...stii vb aia...orice sut in dos e un pas inainte...Sa nu ii mai permiti sa urle la copil...Da-l afara si sa vina cand e calm.

Eu pentru azi m-am gandit sa fac ceva cu piept de curcan...l-am pus putin in Lacrima lui Ovidiu sa se aromeze...chiar sunt curioasa cum o sa iasa.

Cu Eli si cantarea ma gandesc serios sa o duc la lectii de muzica ptr bebelusi...E toata ziua pe Youtube cu Lion king, Pio Pio, mai are un cantec preferat din Strada Sesame, Pocoyo...cam toate in spaniola!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Neata,

Cleo intrebai de carucior pt pretena ta...arunca un ochi la mica publicitate de pe acest site ca au aparut niste carucioare chicco ieftine care merg de la o luni...

Mamicilor de fetite dati-mi si mie idei de cadou de Craciun pt Ilinca plsss Mos Nicolae i-a adus o carticica si 2 puzzle (pe care nu stie sa le aranjeze...scrie pe ele de la 3 ani dar mie mi s-au parut mai simple)
As vrea sa ii iau ceva care sa o atraga mai mult si habar n-am ce

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008) si florareasa www.myflowerbox.blogspot.com

Mergi la inceput