Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Doamne cate jucarii de copii mari si mici sunt la Carrefour! Nu stiam ce sa aleg. Nu am vrut sa le iau decat cate o chesti mare si ochioasa, ca mai am prin dulap ceva maruntisuri. Din experienta anilor trecuti, Andrei nu se poate concentra decat pe o singura jucarie importanta, de restul aproape nu se atinge. Asa ca i-am luat o masina cu telecomanda, veeeery big, o sa fie in extaz, mai ales ca e si galbena. Iar lui Raducu i-am luat "Primul meu telefon" de la VTech, e foarte simpatic. O sa mai capete si de la mine si de la Costi de la servici cate ceva.
Si pina la Craciun trebuie sa mai fac o razie printre jucariile de acum, sa mai dam din ele, ca sa facem loc la cele noi.
Azi a instalat Costi luminile de Craciun in balcon, beculesc astea de zor. Inca nu e multumit, ca nu se vede din satelit Cred ca mai cumpara vreo 2 instalatii.
Alaturi de SEBI
Victoria_mami spune:
Am fost si noi la cumparaturi sa luam ceva de Craciun ptr. nasii Victoriei (care, nu stiu daca am mai spus, sunt finii nostri, noi i-am cununat ). Nu am luat nimic ptr. ei inca, nu m-am hotarat rapid si a trebuit sa venim acasa ca era ora de somnic. In schimb am luat ceva ptr. Victoria, foarte asemanator cu asta (doat spatarele sunt drepte, adica dreptungiulare, nu rotunde...). Am vrut si o rochita de Craciun, am cumparat ceva, dar nu-s prea incantata... asta e, nu am gasit nimic sa-mi placa cu adevarat. Masa si scaunele:
http://www.netkidswear.com/1princessset.html
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Gabitza, si eu m-am uitat la tel. de la Vtech... dar parca vad ca nu o sa prea se uite la el... mai are 2 deja pe care le ignora!
_
Luminel spune:
Azi am fost la restaurantul Excalibur, cel cu specific medieval...nepoatele mele si-au serbat zilele de nastere...super atmosfera...am stat 4 ore...Cristiana s-a comportat exemplar...imi era putin teama de cum o sa ma descurc cu ea acolo, dar a fost totul ok...a mancat cot la cot cu noi, a dansat, a alergat de colo colo..trebuie sa repetam mai des isprava, e facuta pentru mers la restaurant.
In noaptea asta vine mosul, sper ca toata lumea a fost cuminte ... la Cristiana, vine cu bucataria programata si dulciuri de copii.
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza onomastica!
Si copilasii sa stapaneasca sanatosi cadourile!
Noapte buna si usor!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana Votati-o aici in concursul "Somn de ingeras"!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Am uitat sa va spun: azi ne-a luat soacra-mea cadoul de Craciun. De fapt, l-am cumparat noi :) Cand ni s-a inundat pivnita, am aruncat valizele, desi nu erau ude, dar mai mult de microbi si un eventual miros. A sunat soacra-mea acu' vreo cateva seri si ai zis sa mergem sa cumparam valizele si sa le platim din banii ei (noi avem acces la conturile ei bancare). Am cumparat 2 valize super... fetelor, niste reduceri! De la $550 le-am luat la $250 amandoua.
_
Doloress spune:
Stefany mersi de pont! N-am ajuns insa pentru ca aseara n-am mai intrat pe forum, e bine de stiut pentru viitor, de urmaarit. Tocmai azi i-am luat o plasoaie din aia imensa de Mega-blocks, cadou de Mos Nicolae, i l-am dat dupa ce s-a trezit azi dupa-amiaza , era super fericit. In sfarsit s-a jucat si el mai mult de 5 minute cu ceva. Insa numai cu asistenta, adica ori ii dau eu piese ori mi le da el mie si facem castele, nu singurel. Mi s-a parut super ieftin, 9.99 si e e cat jumate din Patrick de mare. La Winners. Are jucarii ieftine si frumoase la Winners, eu am mers sa iau pentru Craciun si colegilor de gradinita cate o atentie.
Luminel portia aici e considerata un fruct. CU varietatea si la noi e mare problema, nu papa decat cam aceleasi fructe, adica mango, mere si portocale. Din cand in cand pepene galben. Insa banana sa nu o vada, kiwi, fructe de padure, avocado, nimic. Cand era mic manca tare bine, tot felul de fructe. Avocado era preferatul lui, acuma nimic.
Laura da , munca de-acasa e pe timp nelimitat! Din pacate. Acuma parca imi pare rau insa nu mai e cale de intoarcere, nu prea poti sa te schimbi asa cum vrei. Pentru ca ei investesc ceva bani, ne dau 900 de dolari sa ne luam birou, scaun si tot ce ne mai trebuie pentru amenajat un birou, Astea sunt lucruri care iti raman tie pentru totdeauna. Apoi iti dau ei lap-top, inca un ecran mare, ca noi lucram cu 2 ecrane, imprimanta, deci echipamentul tehnic. Astea ti le iau inapoi daca intri in maternitate de exemplu sau invaliditate sau daca parasesti postul. Deci sunt ceva cheltuieli cu tine si in plus ei cheltuie mai mult cu un angajat in companie decat cu unul acasa, asa ca nu te incurajeaza sa te intorci. Te mai cheama pentru traininguri din cand in cand, insa rar. Oricum incerc si eu sa ma obsnuiesc cu ideea, ca va fi super cat o sa fiu insarcinata. In plus sunt multe avantaje, incerc sa vad numai partea buna. Nu suntem multi care avem dreptul asta, numai echipa noastra si toata lumea sta la panda si vaneaza un post la noi in echipa, sunt foarte multi care prefera munca de acasa, mai ales mamele cu copii. Si cand le ziceam la inceput ca eu nu vreau, le venea sa ma ia la bataie, ca le ocupam locul, hihihihihi... Sunt de exemplu mamele cu copii mai marisori, dupa scoala trebuie sa plateacsa un serviciu care are grija de copii, ca aici nu exista copii cu cheia de gat sau bunici sa-i ia de la scoala. Aici pana la 12 ani trebuie sa te asiguri ca, copilul e supravegheat 24 din 24 de ore, nu-l poti lasa singur in casa de exemplu. Si daca ar lucra de-acasa, uite ar salva banii astia. Din echipa noastra de 15 omuleti a mai ramas numai unul care nu vrea acasa, in rest toti au plecat. Asta unul nu are copii, bineinteles si sta la 15 minute de servici.
Unde ai pus poze cu burtica?
Adriana da Patrick sta la gradinita in jur de 9 ore. Ma simt cateodata ca o mama denaturata insa nu am ce face, asa e aici, cat faci servici, cat te duci, te intorci nu ai unde sa-l lasi decat la gradi. Acuma ca muncesc acasa l-as putea lua mai repede, insa nu am permis, cum mai ziceam, iar Gabi are si el nevoie de un 7 ore minim de somn. De aceea sunt super-fericita ca nimerit o gradi cum trebuie, sunt linistita ca e tare bine tratat. El e si tare vesel cand merge acolo, dimineata ne face bezele, si zice bye-bye, nici urma de planset sau ceva. Acum oricum sunt numai 3 copii, atatia au ramas, deci e sigur ca se ocupa de el.
Crina nu te uita la ce spun parintii tai, nu ei au trait cu sotul tau sa stie ce fel de om este! Numai pe copil trebuie sa-l ai in vedere si un copil neiubit simte imediat chestia asta! Si-l poate afecta pe tot restul vietii din pacate. MUlt curaj!
Desiree si noi am magazinat azi, adica eu cu Patrick. Vrem si noi scaunele si masuta, insa ceva mai gros si mai trainic ca il si vad pe-al meu trantind cu scaunelul ala de birou si dezmembrandu-l in bucati. Dar adevarul e ca pentru o printesa delicata a Victoria sunt numai bune.
"Your children know more about you then you know about yourself"
Alysh spune:
"Neata....am intrat sa va ofer cafelutza si fug la Vlady cu Moul Nicolae dupa noi ca aseara n-am mai ajuns. S-a terminat petrecerea tarziu....
A fost superb, am dansat fetelor de-am rupt, mi-e si frica, sper sa fie ok cu bb din burtik, parca innebunisem. Eu si cumnata-mea care si ea e insarcinata in 20 s am dansat cel mai mult, se uitau la noi ca la
Mmm. bine e sa te mai si distrezi!
Va pup....ce frumos cum vorbiti de cadouri!
Ah, LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE DE SF NICOLAE!
ALI, mami de Vlady si 12+
cleo78 spune:
niatza, si la multi multi ani Nicoletelor,Nicolailor, Nicole si cine mai avem aici
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
CrinaAndreea spune:
Neata. si din partea mea.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, mici si mari!
La noi a trecut Mos Nicolae inca de aseara. A venit taica-sau cu multe dulciuri, si mi-a adus si mie 2 carti si ceva dulce. Dar din pacate, orice minune la el, tine foarte putin. Nu s-a putut abtine sa nu tipe la Bogdan. E adevarat ca copilul avea o criza de plans, dar.. totusi. Nu il vazuse de 5-6 zile. Asta este. Lupul isi poate schimba parul, dar naravul ba! Nu s-a multumit doar cu atat, pt ca pana la urma a tipat si la mine, si a reinsirat motivele pentru care nu vrea sa mai fie cu mine, cu noi , pentru ca el s-a saturat. Probabil ca ii este foarte bine la parinti, face ce si cand vrea, nu plateste facturi, nu face cumparaturi si mai ales nu il are pe Bogdan sa ii planga in cap. O are pe fi-sa care e mare, cuminte si ascultatoare . Fiecare alege ce vrea in viata si ce considera ca il face fericit si implinit. Cam atat cu asta!
I-am dat locomativa Thomas lui Bogdan si era fascinat de ea, mai ales ca merge singura atunci cand fluieri
Sa avem o zi frumoasa si sa ne bucuram alaturi de copilasii nostri de cadourile primite.
Reallaura spune:
Doloress f buna traba asta cu munca de acasa...e adevarat ca uneori ai nevoie sa iesi din casa, dar o poti face dupa ce termini munca, in loc sa te nenorocesti prin mijloacele de transport in comun..Felicitari pt asta! Mi-ar placea si mie...inca nu am reusit sa pun poze cu burti, sper in seara asta.
Alysh sa va fie de bine distractia!
Lorich eu ii dau aproape in fiecare zi banana, nu stiam de faza cu potasiu in exces
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 19+ Ana Ilinca