Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)
Raspunsuri - Pagina 11
bernix spune:
Nana, mi s-a strans inima cand am citit ultimele vesti despre fluturas... Sper din inima sa fie vorba numai despre un episod trecator si sa va bucurati de vacanta de iarna!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Despre cadouri acum...
De Mos Nicolae Ana va primi un ponei oz, cerut de ea, si jeleuri Haribo, io si Bobo com cumula cadourile: io creme Estee Lauder si Bobo un rucsac.
Pentru Craciun Degetica isi doreste o casa, asa ca i-am luat o casuta pt papusi cu de toate: 3 personaje - mama, tata, fetita - dulap, masa de toaleta, aragaz, frigider, cada, wc. Abia astept sa-i vad reactia la primirea cadourilor!
Alina, ce vacanta frumoassa se anunta la voi!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
greyeras spune:
Erina noi am iesit afara, am stat cam o ora si am plimbat pe hama in carucior. Este frig, dar la fel incerc sa o scot zilnic, cand a ajuns acasa a cerut ciobita si nani, dar nu inainte de a citi o poveste binenteles.
Cartile de la adevarul sunt citite si iar citite de mami si tati, mai au putin si le stiu pe de rost.![]()
Bernix nasol cu serviciul, mai nasol e ca va taie si din bani si sora mea lucreaza in administratie publica si i-au luat cam mult din salariu. Cat despte Degetica vorbareata sa o auzi si pe Adelina parca e o moara stricata, taca-taca toata ziua.
Dar mi-e tare drag sa o ascult.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Sabina spune:
si Gh turuie nonstop, din ce in ce mai multe cuvinte.
Ce greu l-am adormit azi! N-a vrut decat cu mine,si clar era o suferinta....dar pana la urma am cantat, vorbit si a inchis frumo ichisorii la mine pe brat. Dragu de el.
va pup tare, ma duc sa ma intind nitel,. da nu sa dorm, ca de la cortizon pot avea insomnie noaptea.
Sa stiti ca citesc tot, tot , da n-am putere sa raspund.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
slippers76 spune:
Citit si eu in mega-diagonala.
La raport stam asa: Vlad cu febra de ieri dimineata. Viroza luata de la sor'sa. De bine ce ma laudam ca ai mei n-au racit 

. Miruna e ok acum, dar a facut si ea febra cu dureri de cap si rosu in gat. Noi coplesiti de treaba. Abia daca mai respir, ca am ramas mult in urma cu serviciul. Mama s-a intors de la Botosani. Matusa mea e externata dar numai pentru ca nu mai au ce ii face
. Asteptam sa vedem ce o sa se intample. Macar mama e impacata ca a mai vazut-o odata. I-a fost a doua mama, ea a crescut-o.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori, parintilor bolnavi si obositi.
Sabina
ai grija de tine. Ma bucu ca ai ajuns acasa, dar sa nu exagerezi cu efortuile.
Nana, un gand bun pentru voi, sper ca sunteti bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
prisi spune:
Bernix ce cadouri frumoase, sa va bucurati de ele,
-ici pr micuta vorbareata
Ana
off cate mai sunt si pe la voi, multa sanatate lui Vladut si refacere rapida
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 La raport stam asa: Vlad cu febra de ieri dimineata. Mama s-a intors de la Botosani. Matusa mea e externata dar numai pentru ca nu mai au ce ii face . Asteptam sa vedem ce o sa se intample. Macar mama e impacata ca a mai vazut-o odata. I-a fost a doua mama, ea a crescut-o. |
Sanatate lui Vlad!
Imi pare rau pentru suferinta mamei tale!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Subscriu. Alex abia dupa 3 ani jumate (poate 4) s-a jucat cu papusi. Stai linistita, pun pariu ca nicio fetita de aici nu se joaca inca cu papusele, poate doar un pic cu astea mari, dar gen Barbie, in niciun caz. Ai un pic de rabdare, asa cam pana la 4 anisori! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ana, imi pare tare rau de vestile proaste.
Multa sanatate lui Vlad!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
adimercedes spune:
Ceamica, sa iti fie de bine concediul, desi cred ca deja ai si uitat ca l-ai avut
.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009