Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)
Raspunsuri - Pagina 10
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina [Alina,frumos planul de vacanta! Va fi minunat! Imi imaginez ca fara puiuti. |
Tocmai ce scrisesem Yaiei, ca noi fara ei nicaieri!
Nu ratam ocazia de a ne da cu sania toti 4!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Marunzika spune:
Puppi trantea usa de la dulapul ei cu haine. I-am spus: "N-o mai tranti, ca mama nu are bani sa cumpere altul!". Puppi spune: "Papa banii!" Eu: "pai de unde?" Puppi: "(L)a banca!" ![]()

Yannisa Milena
24.08.2007
bernix spune:
V-am tratarisit ci cafele dimineata si am disparut ca magarul in ceata... ca mi s-a acoperit monitorul de muuuulte hartii ce trebuiau rezolvate ieri. Cam asa a tot fost in ultima vreme, cu exceptia celor 4 zile cat am fost in concediu fara plata efectuat in sanul familiei.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Zilele petrecute acasa n-au fost tocmai bune nici pentru mine, nici pentru Ana, nici pentru Bobo.
Bobo a facut o criza de sciatica si asta l-a tinut la pat vreo 2 zile, Ana a suferit ca nu mai sta cu mamaie ci cu mine, iar eu a trebuit sa ma impart intre bolnav si crize de personalitate.
bernix spune:
Am vazut poze frumoase cu nazdravanii Roxanei si cu invitatii lor in casuta proaspat amenajata de la Bran (s-o stapaniti sanatosi!), pe Adelina-cretulina adormita cu fundul in sus, pe Daria bretonata, vesela, asortata si pe mamai a ei rotunjica si stralucitoare, pe Sara zambitoare si mamica ei radianta (extraordinar tonus par sa aiba burticile!), japonicile si a lor mamica, debandada din casa de la Busteni a a Sabinei (sanatate, mami!), ciufulitul mic si carn al lui betty. Am fost cu sufletul alaturi de voi de fiecae data cand s-au ivit probleme, iar de incurajat, incurajez acum pe toti cei care au nevoie de cuvinte de imbarbatare.
bernix spune:
Bun venit pe lume, Nicole, de mami christina! Tare mult mi-a placut povestea nasterii frumoasei tale!
La multi ani cu intarziere si cu scuzele de rigoare pentru Cecilia, Celia si sotul ei, RGE, Gabriella, toti cei care s-au sarbatorit de sfantul Andrei!
danuta36 spune:
Hello!
Dau si eu buzna,ca am o intrebare intrebatoare
Oare unde trebuie anuntat ca vreau sa primesc alocatia Mirunei prin posta?...caci am renuntat la card..
Luy si Miruna raspunde la telefon,nu ne mai lasa pe noi..cand sunt la servici imi spune sa vin acasa ,ca ii e dor de mine...si ma pupa...are mama o vorbareata mica ![]()
Acusi plec la lucru..va pupam 
bernix spune:
Am savut toate discutiile de aici si mi-a ramas inca in minte tot ce s-a scris despre serviciu si drepturile angajatului. Sa va scriu si io despre situatia de la mine de la scarbici, o institutie de stat din administratia centrala: pentru ca s-a impus prin lege cate 4 zile de concediu fara plata in lunile noiembrie si decembrie, nu se mai aproba zilele de concediu de odihna si nici nu se accepta reportarea pe anul viitor. Si uite asa seful iti incalca un drept fara sa-ti dea macar explicatii si fara sa poata fi sanctionat cumva.
ancasilv spune:
Buna, buna!
Ca tot vorbeati de cadouri...in Auchan mi s-a parut cel mai mare stand de jucarii. Ma rog, stand e putin spus, ca e pe toata latimea magazinului, deci e ceva. Si parca si mai ieftine decit in alta parte.
Eu i-am luat lui Dudut plastelina cu forme si o motocicleta, plus dulciurile de rigoare pe care le voi cumpara miine sau simbata. La noi Mosul asta mai slabut, de Craciun ceva cadouri mai importante.
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
bernix spune:
Marunzika, m-ai intrebat acum ceva vreme daca Ana s-a mai cumintit. Ei bine, da, e imcomparabil mai intelegatoare si mai cooperanta daca e cu mamaie, insa asta se schimba daca suntem io sau Bobo prin preajma. Nu mai face atatea nazbatii, e f ocupata cu achizitiile lingvistice, vorbeste continuu toca-toca.