Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)
Raspunsuri - Pagina 12
adimercedes spune:
Picio, eu una multumesc de info despre carte. Ca intotdeauna, informata si la obiect! O sa vad cum reusesc sa o gasesc/citesc, desi am vraful de carti de parenting pe noptiera si tare anevoie merge...
Tin pumnii sa mearga bine si repede renovarea, sa terminati la timp si sa aveti sarbatori "acoperite". Iar Radu sa ajunga cu bine acasa si cu vesti cum va doriti.
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Rox, felicitari pt renovari. Sa va bucurati de multe vacante superbe la Bran si de multi musafiri asa cum va doriti!!!
Copiii sunt superbi, au crescut mult 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Prisi, sa fiti fericiti in noul locsor. Miruna e o dulce!!! 
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Ana, multa santate va doresc si sper sa reusiti cu concediul!
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
Am vazut ca discutati de datele tehnice ale puiutilor. Nu uitati ca e important sa comparati cu cazul vostru personal, cu evolutia de pana acum si daca sunt pe aceeasi curba de crestere, nu are rost sa va faceti griji. Si nu uitati ca uneori cresc in salturi...
Lisa e ok in privinta asta, se mentine in grafic pe aceeasi curba de crstere, chiar daca stilul de mancat lasa de dorit. Insa ma bucur ca mananca sanatos putinul cat il mananca. Are 98.5cm si 13.5kg (14 imbracata).
Trebuie sa fug...
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
raluci_b spune:
buna fetele sunt si eu o proasptata mamica de la nov dec
, un baietel de 3 sapt
, indraznesc sa apelez la experienta voastra de mamici avansate ![]()
ii dau lui bebe exclusiv san si vreau sa o fac mult si bine, dar de cateva zile s-a facut cam puturos suge 10 minute laptele ala de inceput si adoarme, il trag de toate cele si nimik, doarme o ora si se trezeste evident de foame
si iar ii dau titi, imi pun ac de siguranta la sutien sa stiu din care a supt, dar practic imi lasa sanul negolit. Are momente din zi sau noapte cand suge pana la sfarsit dar 1-2 ori.
ce ma sfatuiti?
bebe are deja colici infacol-ul nu bun, de azi incepuram cu debridat sa vedem
multumesc 
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Roxana_G spune:
Adi, multumesc mult,
si voua. Vai ce inalta este Lisa! Super.
Sabina, te rog sa o iei usor, lasa ca recupereaza puii timpul cu tine.
Bernix, sa folositi sanatosi cadourile, dar bogat rau mosul asta.
Imi pare rau ca nu ti-au priit zilele acasa, dupa ce erau neplatite, macar sa te fi simtit bine.
Ancasilv, si in Cora MIlitari erau multe multe jucarii si la preturi bune.
Prisi, eu i-am luat papuci sotului.
Nu ca aluzie, pur si simplu avea nevoie.
Erina, vad ca toti ziceti ca Andrei pare mare. Dar sa stii ca nu e chiar asa, din ce citesc pe aici sunt si mai maricei. Multumim de aprecieri.
Rochia Alexandrei i-am luat o de la Viena cand am fost la curs.
Alina, multa sanatate Oliviei! Si voua concediu placut, ca vad ca planurile sunt la inaltime.
Yaia, nici prin gand sa nu iti treaca sa trimiti vreun copil la mine, tin usa bine ferecata. Doar nu ii lasi pe pres. Imi ajung ai mei pana peste urechi. Cat despre Andrei, sa stii ca nu o invitase pe Miruna la prostii (desi dupa ce citesc ce a scris cumatra, cred ca ea abia astepta), era un gentlemen desavarsit si ii facea loc la nani ca era obosita.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Maria iar a racit dupa mai putin de 2 saptamani de gradi , asa ca saptamana aceasta am tinut-o iar acasa. In weekend plecam la Constanta, Ieri am ajuns la doctorita Mariei - am discutat mai ales pe tema rezultatului la analiza aceea cu boala celiaca. |
Multa sanatate Mariei, sa scapati repede de raceala. Si tinem pumnii pentru analize, vezi ca stii si tu ca pana acum curba de crestere a fost ok si nu indica musai o problema.
Cat despre weekend, va doresc drum bun si distractie placuta!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
hello, ce mai faceti ?
eu sunt varza,oboseala maxima, azi de-abia mi-am facut timp sa ajung la primul bancomat sa scot niste bani, in rest sedinte, cursuri, licitatii.
acum gasesc in rucsacel un bilet de la gradi, cica gradinita se inchide in perioada 24 dec-03 ian. Si eu ce fac cu copilul, ca de la job nici gand sa lipsesc, e cea mai aglomerata perioada din an si nu sedau concedii. eventual sa-mi bag un medical, dar imi displace total.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
asta mic e cam agitat de vreo 2 zile, mi-a zis miss ca nu se mai intelege cu el, azi dimi nici nu mai voia sa mearga la gradi, cica el sta acasa
.acasa sta numai de gatul meu sau al lui tac-su, e intr-o perioada in care solicita multa afectivitate, nici o problema pentru noi dar as vrea sa stiu de unde i se trage.
Nu mai stiu daca v-am zis dar la capitolul olita a regresat, acasa nu mai cere deloc, eu ii tot zic si el, chiar de miroase ca un scomcs, cica n-a facut nimic si nu vrea sa faca...s-a intamplat ceva si nu-mi dau seama ce.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )