Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
papanash,
, tare greu trebuie sa-ti mai fie, cred ca esti epuizata...
Si la noi este vacanta intre 25 dec si 3 ian, dar a fost anuntata inca de la inceput, din septembrie - existau afise la gradi si pe site. Din fericire eu imi pot lua concediu in perioada aceea - sper sa poata si tati si sa avem si noi o mica ( si binemeritata
) vacanta.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
raluci_b, in primul rand felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el ! Despre faptul ca e cam 'lenes'... eu zic ca ai nevoie de rabdare, trebuie sa nu renunti la ideea de alaptat exclusiv. Cu timpul o sa pape mai bine, ai sa vezi. Si o sa se regleze si 'productia' de laptic. Oricum, nu te astepta sa goleasca sanul la o masa cand e asa mititel...
Mult succes !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cat despre Andrei, sa stii ca nu o invitase pe Miruna la prostii (desi dupa ce citesc ce a scris cumatra, cred ca ea abia astepta), era un gentlemen desavarsit si ii facea loc la nani ca era obosita. |
Nimeni nu se indoia de lucrul a Bubu e un gentleman desavarsit...dar pana si ei sunt oameni.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
Papanash,
mamica obosita. Si la noi e vacanta in aceeasi perioada, dar eu imi voi lua concediu. Fara plata, pentru ca l-am terminat pe cel de odihna. Ce sa zic, nu stiu cat de aglomerata e perioada aceea pentru tine, poate mai lucrezi de acasa, poate il mai iei cu tine la birou, poate mai sta cu tati. Pana una alta sunt doar 4 zile si nu cred ca multi sa inghesuie cu munca in perioada aceea.
Apropos de munca, am primit azi un banc tare.
Mesaj de la conducere
Toti angajatii sunt rugati sa se prezinte pentru analize; tuturor vi se vor recolta sange si fecale. Asa vedem care are munca in sange si care se ....pe ea. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Ma rog, am mai scurtat eu bancul dar ati prins ideea.
Papanash, sa stii ca si Andrei al meu regreseaza cu olita. Nu ca eu as fi incercat mare lucru, dar asa cu pampers el mai cerea la olita. Acum nu cere si nici nu prea mai vrea sa stea pe ea. O sa ma interesez care e treaba la gradi, daca macar acolo face progrese cu olita. Probabil Adi e si el obosit si vrea sa stea mai mult cu voi. Sigur e posibil sa fie ceva ce nu ii place acolo, insa una peste alta vezi exemplul atomicei mele. Tocmai ce povestisem zilele trecute ca nici ea nu se inghesuie la mers la gradi chiar daca nu e ceva anume ce o supara sau ceva ce nu ii place.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nimeni nu se indoia de lucrul a Bubu e un gentleman desavarsit...dar pana si ei sunt oameni. |

Rox , mamica
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy raluci_b, in primul rand felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el ! Despre faptul ca e cam 'lenes'... eu zic ca ai nevoie de rabdare, trebuie sa nu renunti la ideea de alaptat exclusiv. Cu timpul o sa pape mai bine, ai sa vezi. Si o sa se regleze si 'productia' de laptic. Oricum, nu te astepta sa goleasca sanul la o masa cand e asa mititel... Mult succes ! Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
multumesc de raspuns, si deci ce sa fac sa-i dau de cate ori cere ? ideea este ca pana la aparitia spasmelor a papat cate un san intreg, acum de cand cu durerile nu mai vrea
de renuntat nu renunt clar, cu rabdarea e mai greu, de fapt am rabdare dar na ma gandesc sa nu cumva sa fac ceva aiurea.
o sa stau mai mult cu voi aici daca ma primiti

multumesc

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Roxana_G spune:
Hai ca ma retrag! Ca bat campii pe aici. Si oricum sunt obosita, azi am avut o zi plina la birou si spre norocul meu am avut si elan si spor cum nu am avut demult. Ma rog, ar mai fi si maine un hop.
Noapte buna si linistita!
Rox , mamica
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
multumesc de raspuns, si deci ce sa fac sa-i dau de cate ori cere ? ideea este ca pana la aparitia spasmelor a papat cate un san intreg, acum de cand cu durerile nu mai vrea de renuntat nu renunt clar, cu rabdarea e mai greu, de fapt am rabdare dar na ma gandesc sa nu cumva sa fac ceva aiurea. o sa stau mai mult cu voi aici daca ma primiti ![]() multumesc ![]() mamica implinita de Remus Andrei ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere |
eu zic ca in perioada asta, e posibil un pulseu de crestere sau/si colici, sa-i dai mai des...povestea cu 3 ore nu prea se potriveste la toti bb alaptati, Cristi nu a rezistat niciodata 3 ore intre mese...nici macar noaptea
Asa cum ti-a spus si Luy, rabdare si curaj, nu ai ce sa gresesti, daca iti doresti sa-l alaptezi o sa reusesti. Esti oricand binevenita la noi, o sa-ti raspundem cu placere......

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Eu sunt obosita, am citit printre randuri....
papanash, si Cristi a plans azi dupa mine, din cauza ca nu am avut timp sa ma ocup de el se resimte(zic eu), este agatat de mine si vrea sa facem totul impreuna...strica ce muncesc eu... de regula era cooperant si se juca/scria langa mine...dar de cateva zile vine si-mi ia hartiile pe furis si si le scrie intentionat, apoi vine si ma intreaba daca are voie![]()

, sau nu mai vrea sa doarma fara mine si nici vorba la el in pat
, ca sa nu spun ca noaptea ma trezezste de n ori.....legat de olita suntem in aceeasi situatie...nu mai vrea deloc....dar incerc sa ma mobilizez, sant aproape gata cu prezentarea si cu hartiile..mai am putin si se termina ......ca sa nu spun ca vine vacanta, pt mine mana cereasaca....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)