Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (355)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
raluci, eu am vorba: plange? tzatza-n gura:)
da-i inainte!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash ... acasa nu mai cere deloc, eu ii tot zic si el, chiar de miroase ca un scomcs, cica n-a facut nimic si nu vrea sa faca...s-a intamplat ceva si nu-mi dau seama ce. |
Asa face si-a mea. Problema e ca ea nici n-a stat vreodata sa faca ceva la olita pana acum
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Edit: am pus si eu ceva www.flickr.com/photos/21231089@N02/4154870893/" target="_blank">pozici.
luy spune:
Vaaaai de mine cat a crescut bebe Daniel ! 
Suntem incantati sa-l revedem alaturi de surioara lui atomica !
Ne-am uitat toti 3 la poze si acum, ca am inchis fereastra cu flickr, ma intreaba Maria :"Unde e bebe Daniel ? Oare unde o fi ?" ![]()
Sa observi, te rog, ca de cand a crescut nu mai e 'Bebe Dania Dena', s-a transformat in 'bebe Daniel' ![]()
Si i-a adus domnisoara mea si pe pitici la calculator, sa-l vada si ei pe favoritul Mariei ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
raluci_b, atata vreme cat perseverezi cu alaptatul sigur nu faci nimic gresit 
Nici Maria mea nu a avut un program regulat de papa, am mers pe principiul 'la cerere'. Nici o clipa n-am regretat, chiar daca uneori a fost greu si trebuia sa fiu tot timpul la dispozitia ei. Ai sa vezi, cu timpul se va regla si programul. Rabdare... intre timp, bucura-te de clipele minunate de intimitate pe care le ai cu puiul tau ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b buna fetele sunt si eu o proasptata mamica de la nov dec , un baietel de 3 sapt , indraznesc sa apelez la experienta voastra de mamici avansate ii dau lui bebe exclusiv san si vreau sa o fac mult si bine, dar de cateva zile s-a facut cam puturos suge 10 minute laptele ala de inceput si adoarme, il trag de toate cele si nimik, doarme o ora si se trezeste evident de foame si iar ii dau titi, imi pun ac de siguranta la sutien sa stiu din care a supt, dar practic imi lasa sanul negolit. Are momente din zi sau noapte cand suge pana la sfarsit dar 1-2 ori. ce ma sfatuiti? bebe are deja colici infacol-ul nu bun, de azi incepuram cu debridat sa vedem multumesc ![]() mamica implinita de Remus Andrei ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere |
Draga mea, o sa vezi ca bebe va mai avea astfel de perioade. Am o intrebare la tine: mai faci si altceva atunci cand il alaptezi pe bebe? Incearca sa-i vorbesti si sa il tii treaz...de fapt incearca sa nu il lasi sa adoarma.
In plus de la colici, iti va cere sa suga mai mult, deoarece se simte mult mai in siguranta la sanul tau, iar pe de alta parte atata timp cat are colici si mananca mai mult cu atat i se intensifica durerile si astfel intra cam intr-u cerc vicios: il doare burtica, va cere sa manance mai mult, ir daca papa prea mult il doare burtica. Si Eghi al meu mai are zile asa. In plus este posibil sa aiba un puseu de crestere.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Rox, super bancul, multumim ca ne-ai facut sa zambim
. Si eu i-am admirat pe atomici la party de la gradi si nu am putut sa nu remarc spatiul generos pe care il au - din punctul asta de vedere, gradinita unde merge Maria are un punct slab. Serbarea o vor tine in sala de mese, se grupeaza cate 2 grupe si se fac mai multe serbari, in zile diferite. Maria o sa aiba serbarea pe 21 decembrie.
Si da, Andrei pare mai mare - si e asa scump si vesel... E clar ca lui ii place la gradi 
Cecilia, mult, mult succes ! Hai ca mai ai putin ... Si noi stim sigur ca totul va iesi perfect !
In scurta vreme va veni vacanta si te vei putea recompensa fata de Cristi
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ceamica spune:
buna seara
eu tot in urma
Yaia , Tudor are simtul umorului dezvoltata deja
Bravo lui!
Carpatina drum bun , vacanta placuta si revenire cu forte proaspete![]()
Alinkav vacanta frumoasa si voua , este perioada de reduceri de craciun cand mai gasesti cate ceva ca apoi urmeaza reducerile reduceri in care doar norocul te mai salveaza!Sanius placut!
La viena pe 20noi incepuse deja targul de craciun de la primarie
Slippers sanatate veveritilor si concediu placut. Imi pare tare rau pentru vestile mai putin placute
Luy , sanatate Mariei !
Roxana sanatate multa tatalui !
Am vazut pozele , Andrei chiar este baiat mare si eu sunt inebunita dupa cei cu gropite. LA serbare se ,,trantea'' cu viitorul cumnat?
Oricum era sub supravegherea atenta a Alexandrei
Sa stapaniti sanatosi casa , este f frumoasa si peisajul e pe masura.
Prisi sa va fie intr-un ceas bun si succes cu proiectul propus
Betty ai inca un baiat frumos , de data asta seamana cu tine!
Teo am furat si eu pontul multumesc! Bag un ochi pe aici ! Te-am vazut fardata si erai
.
Erina , eu am gene scurte si f grav, subtiri! pentru volum L, YSL, G nu m-au ajutat iar doua din ele le-am dat greu jos. Pe mine m-a ajutat D si acum am schimbat cu Ch , D e bun pt mine dar cam mare periuta !acum merg pe mana celor de la ch si la fondul de ten.
Sabina , ce bine ca esti acasa! Pe langa Coombs se mai face un test in germania (recoltat aici si trimis acolo) ptr depistare predispozitie boala autoimuna. Ma interesez si-ti spun...
Super petrecere la Busteni!!!
Christina ce usor ai facut tu sa fie nasterea !
Greyeras , Piciulika 
Bernix sanatate sotului! Crize din astea ca ale Anei face si Sebastian o gramada...
Cecilia 
Ramonaiani eu nu pot deschide pozele
. Vreau si eu sa vad 
Danutza , cred ca acolo unde ai facut cererea sa primesti indemnizatia
pe card .
am vazut c-ati vorbit de ,,revizie''. Al meu are 87cm si aproape 11,5kg imbracat!
De vorbit vorbeste non stop nu credeam c-o sa-i spun curand ,,n-ai obosit vorbind atata?''
vine , ma imbratiseaza si zice ubesc pe mama !
Ieri mi-a inchis a nu stiu cata oara calculatorul si l-am intrebat
mai faci?
raspuns: nu
nu mi-ai spus si data trecuta ca nu m-ai faci ?! de ce ai facut ?
raspuns : te-am pacalit
ceamica spune:
Eliza si Daniel
Imi vine sa va mananc cu totul !
Dar unde-i o poza cu fericita mamica?
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
multumesc de raspuns, si deci ce sa fac sa-i dau de cate ori cere ? ideea este ca pana la aparitia spasmelor a papat cate un san intreg, acum de cand cu durerile nu mai vrea de renuntat nu renunt clar, cu rabdarea e mai greu, de fapt am rabdare dar na ma gandesc sa nu cumva sa fac ceva aiurea. |
Ce spasme, ca nu am prins ideea cu spasmele?
La doar 3 saptamani, nici nu poti cere unui copil sa goleasca sanul. Si daca vrea sa suga la 1 ora, asta e, de asta se cheama alaptat la cerere, adica ii dai de cate oi cere. Sigur, e greu si obositor la inceput, dar incet-incet va acomodati unul cu celalalt si bebe va creste si isi va stabili un oarece program. Sa te asiguri ca pozitia la alaptat e corecta, ca tu sustii sanul si bebe il prinde bine. Daca e mai lenes si adoarme, poti sa incerci sa-l mai trezesti, il pupacesti, il ridici sa scoata aerul, il misti de nasuc. Poate se trezeste si isi continua masa. Dar doar 3 saptamani...trebuie sa te obisnuiesti ca mananca cand ii trebuie, oboseste repede si adoarme, de multe ori la san, unde-i cald si bine. Rabdare iti trebuie!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Remus Andrei