Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 19
crocodana spune:
si in seara asta culmea pentru ca Ama a adormit mai devreme, neasteptat, reusesc sa imi platesc si eu datoriile
Botezul Amei
si poate sa pun poze noi la semnatura..
si uka multumim inca o data pt surpriza....ar fi nemaipomenit sa le updatam
,
de
Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
MangaGirl spune:
de la 9 jumate ma chinui sa-l adorm...
gazele astea....mi-au ajuns sanii ca doua carpe la cat a mancat azi.
si asa deci claudia, va petreceti week-endul asta? Aveti multi invitati? i-a trecut Iuliei raceala?
pana la urma, ati pregatit totul pentru botez?
croco ce frumoase pozele de la botez. Ama e o scumpa si pare ca a fost foarte cuminte. uite asa niste poze mi-as fi dorit si eu pentru fiu-meu, dar mi-a fost capul in traista. ma intreba tata, unde-i nepotu-su, ca in rest i-a vazut pe toti in poze. ![]()
ma duc sa vad filmulet de uka.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
danangie spune:
Am citit cateva pagini...nu mai am rabdare.....as vrea si eu sa stau cu voi la taclale.....sunt tare naspa psihic,fizic.....sunt terminata cu colicii astia a lui Mattia.nu stiu ce sa-i mai fac......Debridatul si Sabsimpex nu ii fac mai nimic.Seara are program de vreo 5 ore si uneori si 6 de plans incontinuu.bineinteles cu pauze de ceva minute printre.....Alessio e ragusit,febra,muci.eu stau toata ziua cu ei ca Alin sta cand la munca,cand la apart cel nou la varuit.Nu am timp nici sa fac de mancare.90% din mancare e dintr-aia inghetata.Altfel am muri de foame.Mattia nu ma lasa sa fac nimic. Plange,plange,plange.nu am avut si eu noroc nici cu al doilea copil de liniste. Atat ce am sperat ca al doilea sa fie mai linistit...dar mi-am facut sperante degeaba.Eu inca nu ma pot gandi la botez...Sunt 3, 4 zile ca Mattia mananca foarte prost...cate 50,60 ml la masa.....in seara asta ca sa ajunga macar la 90 ml....i-am dat cu seringa sa manance....nu stiu de ce nu vrea....si nu adoarme...efectiv nu vrea...se uita intr-un punct fix cu bibe in gura......sunt tare necajita.N-ar fi trebuit sa scriu aici dar ce sa fac....simt c-o iau razna...daca nu deja am luat-o...![]()
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Lumi_Richard spune:
Puiutul meu are temperatura cam ridicata...de cateva zile e intre 37,4 si 37,7. Pediatrele spun ca nu e motiv de ingrijorare, dr. de familie spune ca nu e normal....eu pe cine sa cred?
Voi pt ce schema de vaccinare ati optat?
Noua ni s-a recomandat Infanrix Hexa si dr. de familie a spus ca ar fi bine sa facem si Prevenar. Greu mai e sa decid...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Poze Alexa Annabelle Denise
MangaGirl spune:
danangiec rau imi pare ca Mattia nu mananca si ti-e asa greu. nici nu stiu ce sa zic, eu am noroc de un copil mancacios cand plange 1 ora fara sa se opreasca, nu mai stiu ce s-ai fac. dar nu mi-a plans niciodata cateva ore. alt ajutor in afara de sot nu ai?
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Mama_si_pisa spune:
Gata! Am terminat, am ajuns, sunt aici!
Doamne, cāt am muncit sa va ajung, am citit zi si noapte, cum prindeam timp, ca la un roman de o mie de pagini, de ma simteam deja usor obsedata, dar am ajuns!
Iar acum, dupa ce am scris un mesaj luung, cu o māna, mi s-a sters, caci uitasem sa ma loghez...
Dar va pup, nu ma supar, soarta mea e trista, mereu īn urma
, asudata si concentrata sa va ajung cāndva... Un
si o
le trimit fetelor care mi-au mai facut cu māna, cānd ma zareau urcānd voiniceste pagina dupa pagina īn urma voastra.
Ne auzim dimineata!
Mamica lui Simon (19.09.2009)
Ellenuta spune:
neata
va las o
pentru cand va treziti. s-a trezit anna si i-am dat sa pape, apoi am fost la eva sa vad daca e invelita caci nu avem caldura si nici apa calda si m-a simtit .. mi- cerut "ptic, mami, ptic" adica laptic ... apoi, m-am enervat caci sotul a mancat si a lasat totul pe masa .. farfurii, pahar .. si m-am apucat sa le spal. si daca tot mi-a sarit somnul .. am condimentat si niste piept de pui pe care o sa-l fac la gratar mai incolo ..
uka ptiu .. cum am ratat eu pozele tale .. e o frumusete carina. tare frumos a fost la botezul ei si ce hainute superbe!! mi-a placut tare rochitica mov cu manecuta scurta .. daca nu te superi, de unde ai luat-o?
croco
ce pitica superba ai!! e un mic fotomodel, crede-ma! si ce de parut .. faci codite in cateva luni. foarte frumoase si pozele .. ati avut fotograf profesionist??
danutza off prin ce treci si tu si singura acolo. imi pare tare rau ca mattia e maraicios .. ai incercat cu scutece calde la burtica, cu feonul? eu ma rog sa treaca repede perioada asta grea si sa te bucuri de baietii tai si sa nu mai fie nici probleme de sanatate.
pupici
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Neata si de la noi 
Piciul meu a dormit aseara de la 9 pana la 2 apoi m-a frecat pe mine
. Fuse si se duse cu dormit pana la 7 
Danangie imi pare tare rau sa aud de Mattia ca e plangacios. Un
si o
calda de la mine ca stiu ce inseamna sa urle copilul sa nu-l poti consola. Sper sa vina si la tine vremuri mai bune cand te vei plimba cu ei de manuta si vor fi baietei cuminti 
Lumi, cu temperatura ce sa-ti spun. In general se zice sa-i iei din prima zi copilului temperatura ca sa vezi cat o are de fel. Beblusii au temperatura corpului de fel mai mare de 37 de grade. La ei, stare febrila din cate stiu eu se considera peste 38. Cumnata mea i-a luat-o baietelului din prima zi si avea intre 37 cu 4 si 37 cu 6. Al meu tot asa, dar nu i-am luat de la inceput. Acum eu i-am luat-o luni avea 36 cu 8 (adevarat ca la subbrat) iar marti 37 cu 8 in fundulet si miercuri 37 cu 4 tot in fundulet. Cand a avut 37 cu 8 eu i-am dat putin Panadol pt ca imi facuse si diaree. Iar la copro nu i-a iesit nimic. Urmareste-l si tu si vezi cum evolueaza, daca ti se pare apatic, molatec etc, daca face scaune moi sau alte semne ca ar fi ceva ingrijorator. Sanatate va doresc 
crocodana
foarte frumosa printesa mica la botez si foarte faine pozele.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Dana15 spune:
Buna dimineata mamici
Cate un pusi pentru puiutii sarbatoriti astazi: Elisa Andreea,Nicholas Tom, Natalia, Doris Maria, Erica, Alex si Razvan
Aidan Gabriel si Julia
si o imbratisare calda pentru mamicile lor dragi!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Neatza, girls!
Azi e zi mare...fac cinste cu

,
, vin rosu si ciocolata de la magazin
..Natalia lu' mami si tati implineste 3 lunitze!
So, haideti la petrecere!
Si evident capucine si frapucine
pentru toata lumea!
Va pupa fata!
de Natalia (03.09.09)