Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

mergem si noi la Timsoara la un orl ist sa
il vada pe Marc ca altfel nu am liniste
in ultima saptamana nu a luat nimic in greutate desi
a inceput sa manance mai bine

Danangie scuze ca ma bag asa in seama dar sigur
de la colici plange 5-6 ore??????
nu e cam mult?
du te la dr sa te linisteti
si Marc avea colici dar seara
am incercat si eu toate siropurile
in final i-am dat si ceva bilute homeopate care l-au
ajutat
se numesc osanit,poate va ajuta

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineta,
Fetelor va multumesc mult pentru urari, sunteti extraodinare!!! M-am simtit la 30 ani foarte implinita, iubita si sunt gata pentru un viitor frumos, ca pana acum . Am tras linie si la bilant ies bine ,avem cam tot ce ne trebuie, dar mai ales am un sot extraordinar, 2 fetite dulci si cuminti, si abia astept sa mai creasca sa ne jucam in 4, sa fim fericiti ca pana acum, Doamne ajuta!

IEri am petrecut cu prieteni, cu copii, cu prietenii alessiei care au facut o tornada in casa, dar mie imi place, in 2 secunde adun jucariile in sufragerie intr-un cos de jucarii, in camera alessiei la fel, lego in cutie, sunt maestra stiu imediat care unde. Ba un bonus, aseara mi-au desenat pe peretii din camera Alessiei (ea desenase numai pe spatele covoraselor ei sau pe dulapurile din bucatarie cu creta si are voie dar acum a invatat ceva nou . Iar in dormitor la mine, au scos toata lenjeria de pe pat pana la saltea si sareau fericiti 3 pui de 2 ani...
Nu va mai spun ce tort am avut...de la aceeasi cofetarie sa nu va fac pofta. Ma declar fan cofetaria asta cu combinatii deosebite.

Dana multumesc mult pentru urarile la adresa Elisei, e mica si cuminte, e o dulce si nu ne supara cu nimic, e o fetita dulce tare si buna. Tine capul binisor pe burtica, sta ca un arc cu el sus de tot, rade si e prezenta si vesela.

Alessiuta are insa niste bubite pe gamba dreapta, o mananca tare si sora mea, medic de profesie dar...ORL mi-a spus ca poate fi o alergie la acarieni, o muscatura invizibila oriunde poate face sa apara bubite in alta parte, poate chiar pe tot corpul. se cheama prurigo. Asa ca astazi mergem la ea la clinica la o colega de la dermato sa vedem ce si cum. Si daca e asa, trebuie totul spalat al 90 grade, trebuie spalat pe jos cu anumite solutii etc. ORicum nu scapi de acarieni, paote sa reducem impactul. Of.

Dana (danangie) imi pare tare rau ca puiul mic e plangacios, stii si tu ca o sa treaca, imi pare tare tare rau, mai ales ca stiu ca te chinuiai si cu alessio si ca e foarte foarte greu cu 2 pui singura, si eu ma stresez chiar daca sunt cuminti, ca daca vor avea nevoie de mine in acelasi timp si daca si daca. Multa putere iti doresc draga mea si vor veni zile mai bune si foarte bune. Insa rezista acolo, va trece!!

Va pup si plec cu Alessia la medic acum.

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Uka, ce fetitza frumoasa ai! Si tortul e mortal! N-am mai vazut pana acum.

de Natalia (03.09.09)

Merci
Nu trimiti o poza pentru panou? E oferta Pup

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Buna dimineata!
Īmi apre rau sa aud de mamici singure cu puiuti care plāng, caci īmi imaginez cāt de greu le este. Nici pe mine nu ma ajuta decāt sotul, iar copilul nostru e foarte linistit, si cu toate astea tot nu apuc sa fac mai nimic, am zile de oboseala accentuata, am restante la sunat prieteni samd.
Danangi, draga mea, tu si cu Roxxy ne povesteati ce greu va era cu baieteii nazdravani cānd erati īnsarcinate si cāt de solicitant e uneori, si fizic, si nervos. Eu te-as lua asa, cu grija, pe dupa umeri, sa te pup si sa-ti spun īncet, cu calm, ca e prea mult ce traiesti tu acolo, singura, si ca ai nevoie de ajutor. Sotul tau, la rāndul lui, risca sa fie suprasolicitat, iar tu ai nevoie de el īn forma pentru tine si copiii vostri. Te rog eu frumos, gāndeste-te obiectiv, la rece, la situatia voastra, si cauta pe cineva care sa te ajute cāteva ore pe zi cu copiii. Nu e suficient sa vina cineva īn vizita, pentru o vreme, ci īti trebuie o persoana angajata anume pentru asta, cineva pe care sa te poti cu adevarat baza ca va fi acolo īn fiecare zi si careia sa poti sa īi transferi cu totul cāteva sarcini, ca sa nu te mai simti coplesita si sa te poti bucura de copiii tai. Efortul financiar nu va mai conta, daca tu vei fi din nou cu zāmbetul pe buze. Te rog eu mult, gāndeste-te si fa o lista de prioritati.

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Happy Uka! Ce surpriza frumoasa tare! Si tu ai facut colaje ! Sunt super si ma bucur ca avem asa ceva, imi doream tare si cand am vazut ca nu imi trimiteti poze m-am intristat un pic si nici nu am indraznit sa iau eu din pozele voastre insa ma bucur enorm ca au facut-o fetele si ca dovleceii nostri frumosi sunt impreuna!

Cred ca mi-am pierdut pe undeva nustiu ce simt, nici nu mi-a trecut prin cap ca s-ar putea supara cineva, daca e deranjata vreuna dintre voi ca am luat din pozele voastre va rog mult sa ma iertati, m-am gandit doar ca rezultatul va fi frumos, ca vom avea o imagine cu toate comorile noastre.

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MANGA nu, nu am pe nimeni cine sa ma ajute. Fratii,cumnatii au familiile lor si nu reusesc.....

Sper fetelor sa treaca colicii astia cat mai repede. Am pus si comprese calde....feonul nu l-am pus. Mattia s-ar linisti imediat ce ies afara....de fapt, in ultimele zile l-am linistit iesind pe balcon. Dar nu pot sta toata noaptea pe balcon.....acu 2 seri la 23,30 eu faceam inainte si-napoi pe balcon....dar asta ptr ca Alin era acasa......dar cand e de munca, nu am cum...ca tre' sa-l pazesc pe Alessio. Stiti e si greu acum ptr ca ne mutam, varuim....aoleu....mai bine nu ma mai gandesc....va pup

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

asa..
Danangie nu stiu ce pot sa-ti spun..decat ca te imbratisez tare tare si ma rog sa treaca aceasta perioada mai putin placuta..si tu mami, sa rezisti;
va admir si imi scot palaria in fata voastra, mamici cu puiuti ce sufera de colici/alte motive de plans incontinuu...eu una, probabil nu rezistam!
ma gandesc si la Raluk, Monikus , Angelli..in fiecare zi ma astept sa apara si ele cu o fata luminoasa si sa ne spuna ca au dormit copilasii cateva ore bune!
cateodata am impresia ca nici la Liliac nu-i foarte roza treaba, dar ea tine steagul sus (Liliacule, am vazut o reclama in josul paginii cu o tabara de creatie..nu vrea Andra nazdravana sa mearga?!)

Am vazut ca vorbiti de temperatura..oare eu sunt singura mamica ce nu masoara temperatura la pui?!! adica, o fac asa, babeste..cand ii pupacesc fruntea; o singura data am determinat-o cu un termometru digital, la axila (si atunci pentru ca tot citeam la voi)..avea 36,5..am rasuflat usurata si gata! am pus termometrul in cutiuta!

Croco este superba minunea voastra! imi place tare mult poza a doua...toate sunt frumoase! se vede ca treaba a fost facuta profesionist!

Mami si pisa
Bravo! acum hai la "treaba"

sa va intreb ceva, ca tot vorbeam ieri de cadouri si Craciun..voi luati brad natural? sau artificial?
probabil ca multe veti spune natural si pe de-o parte sunt de acord..insa pe mine tare ma bate gandul sa luam unul artificial; am vazut niste modele tare dragute acum... in mintea mea, bradutul de Craciun este unul stufos (daca nu i s-ar vedea tulpina ar fi perfect), nu foarte mare...este destul de greu sa gasesc unul natural asa, si probabil daca l-as gasi ar fi destul de scumput; si apoi, nu-i pacat de bradutul acela natural ce sta frumos la noi in casa, ne umple sufletul de bucurie timp de 2 saptamani si apoi il aruncam?!

va pup ca am niste talpici de dragalit

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Buna dimineata si de la noi si multumim Elle de cafeluta! Ar fi mers si niste prajiturele pe langa, dar o lasam pe Manga sa ne faca cinste ....La multe lunite Aidan,sa fii cuminte si sa o fericesti pe mami in fiecare zi!

Am vazut poze frumoase de la botezul Amaliei de Croco, felicitari, este o scumpa si o dulce!!

Unde gasesc si eu colajul de la Uka? am lipsit la momentul cu pricina si nu am timp sa caut in urma

Incet incet o sa apuc eu sa va vad pe toti si pe toatele, abi a astept.

Danangie imi pare rau ca esti stoarsa de puteri, dar nu te da batuta, iti recomand sa incerci orice sa-l calmezi. Si al meu a urlat cu tot cu suzeta in gura dar am tot insistat si acum se calmeaza foarte bine cu ea. Incearca diferite pozitii de tinut in brate, plimba-te cu el, leagana-l, hatzana-l, vorbeste-i, canta-i, dar fa-le pe rand si insista asupra fiecarei metode ca sa vezi care da rezultat. La noi a functionat cat de cat Espumisanul, care are aceeasi sustanta activa ca si Infacol, avea efect instant de ameliorare a urletelor dar sa nu crezi ca il calma de tot pana la somn. Acum Victor al meu e mult mai ok, a invatat sa dea k lumea aerul afara si si asta ajuta sa nu mai aibe asa dureri de burtica. La noi functioneaza perfect sa adoarma pe burtica dupa masa, il ajuta sa mai ragaie sau daca regurgiteaza nu exista pericolul sa se inece.
Succes si multa rabdare iti doresc!

Dana ai poze cu wrapul si cu bebe? Vreau si eu sa va vad, poate imi cumpar si un wrap...cine stie. Cum o imbraci pe Ana cand iesiti la plimbarica? Mie mi se pare ca Victor se supraincalzete si atunci devine agitat..

Noi am dormit foarte bine, chiar de neasteptat, mai ales ca suntem dupa vaccinarea de ieri. Nu a facut scumpul meu nici o reactie adversa urata, s-a inrosit putin locul cu intepatura dar in rest nimic. A mancat f bine de dimineata si s-a culcat la loc , asa, ca sa o fericeasca pe mami

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

asa..
Danangie nu stiu ce pot sa-ti spun..decat ca te imbratisez tare tare si ma rog sa treaca aceasta perioada mai putin placuta..si tu mami, sa rezisti;
va admir si imi scot palaria in fata voastra, mamici cu puiuti ce sufera de colici/alte motive de plans incontinuu...eu una, probabil nu rezistam!
ma gandesc si la Raluk, Monikus , Angelli..in fiecare zi ma astept sa apara si ele cu o fata luminoasa si sa ne spuna ca au dormit copilasii cateva ore bune!
cateodata am impresia ca nici la Liliac nu-i foarte roza treaba, dar ea tine steagul sus (Liliacule, am vazut o reclama in josul paginii cu o tabara de creatie..nu vrea Andra nazdravana sa mearga?!)

Am vazut ca vorbiti de temperatura..oare eu sunt singura mamica ce nu masoara temperatura la pui?!! adica, o fac asa, babeste..cand ii pupacesc fruntea; o singura data am determinat-o cu un termometru digital, la axila (si atunci pentru ca tot citeam la voi)..avea 36,5..am rasuflat usurata si gata! am pus termometrul in cutiuta!

Croco este superba minunea voastra! imi place tare mult poza a doua...toate sunt frumoase! se vede ca treaba a fost facuta profesionist!

Mami si pisa
Bravo! acum hai la "treaba"

sa va intreb ceva, ca tot vorbeam ieri de cadouri si Craciun..voi luati brad natural? sau artificial?
probabil ca multe veti spune natural si pe de-o parte sunt de acord..insa pe mine tare ma bate gandul sa luam unul artificial; am vazut niste modele tare dragute acum... in mintea mea, bradutul de Craciun este unul stufos (daca nu i s-ar vedea tulpina ar fi perfect), nu foarte mare...este destul de greu sa gasesc unul natural asa, si probabil daca l-as gasi ar fi destul de scumput; si apoi, nu-i pacat de bradutul acela natural ce sta frumos la noi in casa, ne umple sufletul de bucurie timp de 2 saptamani si apoi il aruncam?!

va pup ca am niste talpici de dragalit

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput