Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui selen80

si eu am blender din ala vertical de la braun, si fac supe crema cu el, foarte bun e, si nici nu a fost scump, avand in vedere ca are si mixer si robot de taiat
asa este http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_HC

si vreau si eu aparat de gatit cu aburi, dar pana una alta din cate stiu se poate si improviza ceva..sau mai sunt oale care pot fi folosite la fel, si sunt mai ieftine decat aparatul....

pe langa legume si fructe, eu stiu si de cerealele speciale ca se pot introduce la inceput....apoi branzica (cel mai bine facuta acasa - o mamica cu experienta trebuie sa ne invete cum..), carne (pui si vita), galbenus de ou (dupa 8 luni)...nu se dau banane in primul an, si nu miere.....nu sare, nu zahar...cam asta am retinut eu, pe scurt, din emisiunea pe care am vazut-o zilele trecute....
eu nu stiu inca ce cantitati trebuie date...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

daca cumparati lapte de la tarani (mama are pe cineva de langa bacau care-i aduce in fiecare saptamana lapte) tot ce trebuie sa faceti este sa-l puneti intr-un vas sa se prinda cateva zile, culegeti smantana din cand in cand si apoi varsati continutul intr-un tifon curat mare si-l agatati de un maner sa se scurga. cred ca a doua zi branza e gata. daca luati lapte din comert, atunci 8 pastile de calciu lactic la 1l de lapte. asa va trebui eu sa-i fac lui Aidan. de asemena stiam ca laptele de capra e cel mai apropiat de cel de mama, asta dupa ce terminati cu alaptatul.

cat despre blendere, am si eu tot Braun vertical, pe care l-am luat la un pret foarte bun din Tesco/Asda sau ceva de gen. mi s-a parut extrem de ieftin. stiam si eu ca se incepe tot cu suc de morcovi, fructe si apoi piureuri.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

sau mai usor .. si rapid .. 500 ml lapte, 3 linguri iaurt, cateva picaturi de lamaie. pui laptele pe foc si cand e caldut, pui iaurtul si picaturile de lamaie .. amesteci bine bine si lasi pe foc pana se branzeste (se separa branzica si ramane zer in oala). apoi strecori si gata branzica. eu folosesc zuzu 3,5%.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

de azi diminaa ma tin sa urez La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi: Loris, Victor, Nicholas, Mara Irina si Iulian

Sa cresteti mari si frumosi, cuminti si ascultatori!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna sau mai bine zis noaptea si de la noi...
iar in sunt urma ..nu mai zic nimic...nu stiu cum reusiti sa fiti asa active si marturiesc sincer ca vad invidiez asa doar un pic ...reusesc sa citesc sau sa vad pozele dovleceilor vostri printre picaturi..nu pot sa scriu 2 randuri ..parca sunt anesteziata..
suntem bine, a trecut efectul rotarixului si papam iar cate 30 de min la masa..
mai e un pic acum pana la masa asa ca ma intorc sa vad cum v-ati mai distrat!

va imbratisam cu drag

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78
Happy uka, ce am vazut eu in poze, Carina a avut tort la 1 luna?

But of course!! Tort, invitati, cadouri, party in toata regula :)
Iar in ziua in care a facut 2 luni a fost botezul, iar party.
Sa vad ce organizez in decembrie, desi cu o zi inainte ( pe13) , este ziua de
nastere a fratiorului ei din prima casatorie a sotuluimeu si ii facem lui petrecere, asa e traditia.
Abia astept, implineste 7 ani si e foarte nerbdator sa o vada mergand pe Carina.

Ma intreba cineva cu ce aparat fac pozele bebelusei; este un canon profesional pecare mi-l imprumuta cateodata fratele meu.

Cand se mai strang poze refac colajele si va anunt.
Pupici.

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

jumate din capitolul trecut....nu e mare diferenta intre mine si un melc..

Aida ce flacau mare si frumos ai....si ce cuminte sta el in leagan...si noi vrem sa luam unul, avem balansoar dar se pare ca nu mai e suficent...nu stiu pana pe la cat o sa stea in el si daca merita ,

Selen ce frumoasa e fata ta...si iti seamna tare tare...are un zambet!!! Ama a stat mereu in balansoar inca de la o luna, la pozitia cea mai apropiata de orizontala (nu arata ca cel din poza, e clasic, ca cel al Anei din pozele Nelei) a venit medicul si l-a vazut si a zis ca e ok, eu chiar i am spus ca imi e teama de coloana si a zis nici o pb....dar acum vrem leagan ca noi il tinem de manerele de panza sa o leganam si e obositor,

Vai Cristina ce scumpa e papusa ta si cat iti seamana!!!

este deci posibil ca fetele sa semene cu mama, a mea e tati toata...pana in varful unghiilor...

Nela iti sta tare bine cu noua freza!!

Luto ce flacau smecher ai!! Socializeaza nu gluma!!!

Moni incredibil cat seamna Dragoselu cu tine!!! Flacau mare si elegant !
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Uka, ce fetitza frumoasa ai! Si tortul e mortal! N-am mai vazut pana acum.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna,fetelor!
Scuze ca nu am mai scris,abia reusesc sa citesc putin si....sa mai felicit cate o noua mamica de la fulgusori. S-au dus zilele in care stateam pe net cat vroiam eu!

Am admirat si eu cateva pozici: Frumosul Aidan,cu buze senzuale de mami MangaGirl, vazut filmulet de zambareata Carina cu bolfite de mami Happy Uka, si pozici cu scumpica Amalia,de mami Crocodana!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna seara,

Tare greu va prind din urma , ce usor era cand va citeam din umbra,dar tot mai bine e acum cand fac parte din gupul vostru.

Aida, ce draguta esti, multumesc de complimente;

Luto, ma gandesc ca il inchizi in martie cand incepe sezonul estival, si nici nu mi-am inchipuit vreodata ca este prea tacuta;

Nela, vaccinul Isabelei nu stiu banuiesc ca trebuia sa fie de 4 luni , dar aici se fac la 2,3 si 4 luni iar apoi la 12,mai avem unul pe 29 decembrie si am terminat pentru o perioada, am gasit si unde sa-i pun cercei doar ca trebuie sa termin cu injectiile intai;
Ce draguta esti ca de obicei ca te-ai gandit la noi , dar nu am sarbatorit (am uitat);

Si eu am fost toata un zambet si o floare cu gazul la bord , i-am zis moasei ca i multumesc pentru cel mai usor travaliu din viata mea ;

Monique. imi aduc aminte cu placere de perioada varstei "de ce?" cred ca Teodora e o dulce ;

Monica Dicut, nu cred ca are ceva la ochisori mai astepta cateva luni si eu zic ca va fi totul ok;

Elle, tu intodeauna promta u capitolul nou, multumim;

Iulia, daca a facut 3 scaune moi acest lucru o pot face sa devina mai molae si apatica fata un motiv anume, urmarest-o si vezi cum reactioneaza la stimuli;

Am pierdut povestea nasterii lui Monis , merg mai incolo sa o citesc;

Melania, imi pare rau ca e agitatie in randul pustilor, sper sa va reveniti si sa o lase pe mami sa stea la povesti un pic;

Dana, ce scumpa esti cu cizmele tale,pai asa trebuie cizme multe si cat mai mari ,pupam mica cumintica ;

Selen, eu fac exercitii cu ea in fiecare zi o tin de manute sa se ridice in fundulet, iar acu dupa o saptamana daca o pun in scioca da sa se ridice, numai legata o tin prin casa;

Aida, si eu tot pe criteriul kilogramelor am ales Graco, plus ca avea tot ce imik doream de la un leagan;

Monique, eu t-l recomand cu caldura pe Nokia 5800 tare bine ma inteleg cu el ;

Danutza, ce amintiri mi-ai starnit, imi aduc aminte cand Iulia avea 3 luni am facut si eu acelasi drum, Bucuresti-Salaj si tare cuminte a fost pe masina ;

Aida, mi sa ridicat parul pe maini de emotie, sti cand ai spus in povestea nasterii ca nu ai simtit-o pe Emma acolo, a fost cu singuranta dar prezenta in alt mod , si este alturi de voi si va vegheaza cu drag ;

Cristina , tare mult imi place Emma in poza respectiva este intradevar un foromodel ;

Elle, nu am vazut pozele;rectific le-am vazut acum si ce pufoasa mica si frumoasa ai acolo;

Zic si eu ca Selen , bucurati-va de copii si viata ca sa mai zis si i nainte de sfarsitul lumii ;

Azi am umblat toata ziua sa pregatesc party bags pentru petrecerea Iuliei, baloane si alte alea, cadoul tot nu i l-am cumparat.
De Mos Niculas, i-am luat Iuliei un set de catei iar isabellei un personaj din desene ,imi scapa numele care lumineaza si canta cantece de leagan.
Va pupam cu drag
Si le zicem si noi tuturor sarbatoritilor de azi;
[s[ Claudia , sa fi fericita si iubita.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

in ordine cronologica

Andra ce frumos ti-a iesit colajul cu dovleceii! Eu tot asteptam permisiunea fetelor si poze de la ele ca sa nu se supere ca le aleg pe care vreau eu..a iesit super si ma bucur ca avem asa ceva, felicitari!

Dana ce papusa frumoasa si finuta aveti!!!

Happy Uka! Ce surpriza frumoasa tare! Si tu ai facut colaje ! Sunt super si ma bucur ca avem asa ceva, imi doream tare si cand am vazut ca nu imi trimiteti poze m-am intristat un pic si nici nu am indraznit sa iau eu din pozele voastre insa ma bucur enorm ca au facut-o fetele si ca dovleceii nostri frumosi sunt impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am profitat de faptul ca nu s-a trezit monstruletul si am mai tras cu ochiul la pozele voastre! Doamne,cat de frumosi sunt copiii...eram foarte hotarata ca nu voi mai face inca unul,dar,pe zi ce trece,ma cam bate gandul `sa mai pun` de unul

L-am admirat pe David de mami Lutoniana cand zambaret,cand incruntat- ar trebui sa se faca actor!
Vazut blondutele frumoase Iulia si Isabella de mami 4MyKids!
Am admirat-o si pe Ebru,brunetica ochioasa si serioasa de mami Sellen!
Admirat fetele frumoase Ana cea finuta si mami Dana!
Le-am vazut si pe micuta Ana,preluata de tati si pe Eva...ce frumos sta ea pe `tron` si citeste reviste! Felicitari,mai Ellenuta!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput