Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 17
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 si eu am blender din ala vertical de la braun, si fac supe crema cu el, foarte bun e, si nici nu a fost scump, avand in vedere ca are si mixer si robot de taiat asa este http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_HC si vreau si eu aparat de gatit cu aburi, dar pana una alta din cate stiu se poate si improviza ceva..sau mai sunt oale care pot fi folosite la fel, si sunt mai ieftine decat aparatul.... pe langa legume si fructe, eu stiu si de cerealele speciale ca se pot introduce la inceput....apoi branzica (cel mai bine facuta acasa - o mamica cu experienta trebuie sa ne invete cum..), carne (pui si vita), galbenus de ou (dupa 8 luni)...nu se dau banane in primul an, si nu miere.....nu sare, nu zahar...cam asta am retinut eu, pe scurt, din emisiunea pe care am vazut-o zilele trecute.... eu nu stiu inca ce cantitati trebuie date... VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
daca cumparati lapte de la tarani (mama are pe cineva de langa bacau care-i aduce in fiecare saptamana lapte) tot ce trebuie sa faceti este sa-l puneti intr-un vas sa se prinda cateva zile, culegeti smantana din cand in cand si apoi varsati continutul intr-un tifon curat mare si-l agatati de un maner sa se scurga. cred ca a doua zi branza e gata. daca luati lapte din comert, atunci 8 pastile de calciu lactic la 1l de lapte. asa va trebui eu sa-i fac lui Aidan. de asemena stiam ca laptele de capra e cel mai apropiat de cel de mama, asta dupa ce terminati cu alaptatul.
cat despre blendere, am si eu tot Braun vertical, pe care l-am luat la un pret foarte bun din Tesco/Asda sau ceva de gen. mi s-a parut extrem de ieftin. stiam si eu ca se incepe tot cu suc de morcovi, fructe si apoi piureuri.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui blankar Aida ce scump si mare e Erik! eu am o obsesie cu mancatul lui Marc si fac greseala ca il compar tot timpul cu Eric care la varsta de 3 luni manca aproape dublu fata de el diseara il cantaresc mananca cam 140 pe medie de 5 ori Eric a fost tare puturos din punct de vedere motric,aici il ia Marc numai la 9 luni s-a pus singur in fund dar mergea in 4 labe de numa de umblat la 1 an si 2 luni m-am si mirat de Marc ca s-a intors |
sa stii ca si eu am fost obsedata cu mancarea si am facut mereu comparatie cu Emma. Ooooof , ca nu ma mai invat
maaare greseala. Ca Emma manca la jumatate fata de Erik si a luat si mai putin in greutate fata de el ... dar chiar e imposibil sa nu faci comparatii ...
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui angelli Normal ca am uitat sa va spun despre oala cu aburi, eu am una, este o oala pur si simplu, peste care se pune alta cu gauri si capac deasupra daca nu vreti sa va cumparati aparat de aburit.Sita de sticla eu nu am avut, faceam direct suc de morcovi cu mere in storcator. Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
copilul tau a facut azi 2 luni. la multe lunite lui Nicholas.

MangaGirl
selen80 spune:
Luci ne-a zis dr ca are urechiusa inflamata, de aia plangea mititica neconsolata zilele trecute....si-a dat seama, ca i-am zis ca atunci cand plangea isi dadea capul pe spate, si atunci a verificat-o cu nu stiu ce aparat....
cu votatul ala nu inteleg nici eu...stiu ca nu poti vota cu acelasi nr de tel in aceeasi sapt, dar nu si ca nu poti vota mai multi copilasi....cine a votat de 3 ori probabil a folosit 3 numere de tel diferite...
multumim de intentie oricum 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui selen80 nu pun, nu prea imi place faina in mancaruri....la supa crema de linte pun ceva ce am luat de la un magazin turcesc, bulgur se numeste in turca, nu stiu exact ce este EDIT: am gasit definitia BULGÚR s.n. (Reg.) Grâu m#259;cinat mare, râ#537;nit sau pisat; crupe de grâu. #9830; Mâncare g#259;tit#259; din acest grâu. – Din tc. bulgur. eu il folosesc pt ca parca ii da alt gust decat faina... VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
e plin la noi la magazinele turcesti...din care avem din plin...baclavale, rahat si multe altele.
MangaGirl
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui selen80 mai fetelor, terminati!! asa si in 2000 s-a zis ca vine sfarsitul lumii! eu nu am urmarit materialele respective, am auzi ceva vag la un mom dat, dar refux sa-mi bat capul cu asa ceva......sa fim optimiste, bucuroase ca suntem bine emrci sanatoase, cu copii sanatosi si frumosi, si atat...nu cred ca rezolvam nimic daca ne gandim la prostii, ce sa fac acum, sa traiesc urmatorii 3 ani cu frica in san?? eu cred ca daca e sa ne gandim la prostii, sunt altele mult mai probabile care se pot intampla in viata de zi cu zi cu copii nostri....numai ce am dat un tur pe la TV, si pana acum am vazut asa: 3 copii loviti de masina pe trecerea de pietoni, unul de 10 ani s-a spanzurat ca asa a vazut in filme, si pe unul l-a strivit un balansoar din parc in care se dadea cu alti 2 copii....Doamne Fereste! sunt atatea si atatea pericole pe lumea asta, dar nu trebuie sa ne gandim la asta, ci sa ne bucuram de prezent...parerea mea..... VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA nunta |
SUBSCRIU!
MangaGirl
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui angelli Ce stil zapacit am , nici eu nu intelg ce scriu, razatoare de sticla voiam sa spun. Vine ora 8 cand Nicholas are program de plans pana la 11 apoi trezit din ora in ora de 5 ori pe noapte.Am cumparat Colic Baby de la erbavita, pana acum am incercat toate chimicalele de pe piata in afara de infacol care se spune ca e la fel cu Sab simplex.Manga 2 ore de mers pe jos? bravo.pana la primavara vei fi modela. Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009) |
ce vorbesti tu? 67jumate....ce fotomodel?? si Aidan are ora de plans tot pe la 8.eu il iau in wrap si-l invart pana adoarme. araie cand il pun, dar nu-mi pasa. ori el ori eu. cred ca iar s-a apucat de crescut ca m-a rupt azi cu mancatu'.

MangaGirl
MangaGirl spune:
monique multumim pentru pont. i-am spus deja DJ-ului ca-l vreau si mi-a zis ca intai sa-l vada si el. dar cred ca il vom lua, am eu un sentiment...
. si noi am desfiintat televizorul acum 2 sp. nu l-am mai deschis de luni de zile. era bun de atras praful. noi nu avem nici macar alea 5 canale. seara ne uitam la un film de pe torente si in rest...cica citim carti. 

meli super frumos ca ati avut un pik de timp pentru voi. eu cred ca pentru asta il invit pe tata pe la mine mai prin februarie, sa ii vad si eu pe depeche mode in liniste.
dana sa stii ca vei avea succes la Ana cu o rochita, o bluzita. eu deocamdata il plimb peste tot in wrap. mi-e mult mai usor decat cu carutul. doar daca iesim in 3 punem carutul. astept sa faca 6 luni sa scapam de dreamy cot ca e mare si greu de purtat.
razatoare de sticla ziceti...well, din asta tre' sa caut.
MangaGirl
kemsy spune:
Buna seara!
Am trimis si eu pe mail o foto cu Loris, pentru panou ![]()
Multumim de urari pentru cele 2 lunite ale lui!

Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
diamar78 spune:
Seara buna!
Multumesc fetelor care m-au linistit in legatura cu stranutatul bebeilor.
Nela, eu sunt in poza dar nu sunt finuta deloc.
Happy uka, ce am vazut eu in poze, Carina a avut tort la 1 luna?
Dar ce ziceti ca atunci cand caut pe google despre copii imi apare in partea dr un site care iti calculeaza data mortii. Nu am intrat pt ca nu sunt curioasa dar ma trec fiorii de fiecare data cand intru pe forum.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!