Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Ce stil zapacit am , nici eu nu intelg ce scriu, razatoare de sticla voiam sa spun.
Vine ora 8 cand Nicholas are program de plans pana la 11 apoi trezit din ora in ora de 5 ori pe noapte.Am cumparat Colic Baby de la erbavita, pana acum am incercat toate chimicalele de pe piata in afara de infacol care se spune ca e la fel cu Sab simplex.
Manga 2 ore de mers pe jos? bravo.pana la primavara vei fi modela.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

nu pun, nu prea imi place faina in mancaruri....la supa crema de linte pun ceva ce am luat de la un magazin turcesc, bulgur se numeste in turca, nu stiu exact ce este

EDIT: am gasit definitia BULGÚR s.n. (Reg.) Grâu m#259;cinat mare, râ#537;nit sau pisat; crupe de grâu. #9830; Mâncare g#259;tit#259; din acest grâu. – Din tc. bulgur.

eu il folosesc pt ca parca ii da alt gust decat faina...

aha, am inteles. Ca eu gatesc pt prima data supa crema, acum si am citit pe net ca se pune si faina si nu cred ca-mi prea place.
Si eu am robot identic cu al tau (cadou de la nunta) si cand s-a intors Adi din tara avea trolerul plin cu robotul de bucatarie, pantofi de-ai mei....hainute pt David primite cadou....
Acum daca tot ne-am apucat spune-mi: dupa ce le fierb le las sa se raceasca putin si apoi le bag la storcosit si apoi le pun iar in zeama in care au fiert ? Sunt varza, stiu

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Monique e tare aparatul acela Am vazut ca si dezgheata si face de toate ...si pastreaza elementele hranitoare in mancarica....yamiii
Multumim de pont

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu le storcosesc cu putina zeama, si apoi mai adaug treptat cate putina pana ajunge la consistenta care imi convine...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

yuhuu, am gasit metoda sa-i pun picaturi in urechi fara sa urle, i le pun in timp ce o alaptez si asa sta si mai mult cu capul intr-o parte, sa se duca picaturile unde trebuie...
partea grava e ca de-abia acum mi-a trecut prin cap sa fac asta dupa ce am chinuit copilu 2 zile

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

yuhuu, am gasit metoda sa-i pun picaturi in urechi fara sa urle, i le pun in timp ce o alaptez si asa sta si mai mult cu capul intr-o parte, sa se duca picaturile unde trebuie...
partea grava e ca de-abia acum mi-a trecut prin cap sa fac asta dupa ce am chinuit copilu 2 zile

Multam de metoda de supa ;)
Bine ca ai gasit pana la urma solutia cu Ebruska. Pentru ce-i pui picaturi in urechiuse ? (ca eu sunt batrana si uit de la mana pan-la gura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

seara buna fete dragi!
ce activitate intensa in dupa amiaza aceasta;
mie mi-a picat netul tocmai cand am dat send la un mesaj mai lungut..il sintetizez acum:
Cristina votat pe iubita mamii draga! chiar ma intrebam ce mai astepti sa o inscrii..deci, am un feeling ca vei primi oferte de facut reclama la chestii pt puiuti..mai vorbim noi!
Selen mami, tu ar trebui sa-i iei de guler pe astia de la DC..de 3 ori am incercat sa votez minunea voastra cu ochi migdalati si in loc sa-mi trimita inapoi un cod, mi-au trimis mesaje cu reclama..dr vreau sa stii ca nu renunt usor!
Nela tu probabil dormi deja..sa aveti o noapte buna!
ce frumos va plimbati voi trei, si povestiti si faceti planuri;
noi numai sambata reusim sa facem ceva de genul acesta si atunci grig "alearga" cu caruciorul de cumparaturi si listuta in mana prin Auchan, iar eu cu mandra ne uitam in vitrinele magazinelor din mall...ma mai pomenesc cateodata "lipita" de vreo vitrina..imi este dor sa am asa, o ora-doua pentru mine, sa dau umerasele cu haine unul dupa altul, eventual sa probez ceva..nu musai sa cumpar;
nu pot intra cu caruciorul Anei in magazine, de fapt in unele nu...asa ca, in we acesta incercam varianta cu wrapul..sa-i arate mami lui ana niste rochite, niste bluzite cu paiete..chestii de fete

asa...Monique fain aparatul acela, baby cook..banuiesc ca este achizitionat din Ro, nu?
vad ca vorbiti despre ustensile si diversificare..sunt numai ochi!
ma inscriu si eu in grupul invidioaselor pe intalnirea "englezoaicelor"..sa va fie de bine dragelor! este minunat ca faceti asta in perioada aceasta frumoasa, cu Craciunul;

apropo, Meli noi cand mergem la parintii mei acasa, trecem prin AB..ce zici? ne intalnim pt o sedinta foto a puiutilor?!! ce frumos ai petrecut aseara cu sotiorul tau!

ok..nu mai stiu ce era..

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Beeyy! ce m-am enervat!
am mai incercat sa votez Ebruska..si i-auzi ce spun astia "ai mai votat o data saptamana aceasta! revino sapt viitoare!"
ia, cine zicea ca a votat de 3 ori?!!!
si ce nu am voie sa votez mai multi copilasi?!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

selen razatoarea o folosesti ptr a face suc de mere si morcov. le razi si le storci in tifon. pe raztoarea clasica oxideaza.

monica wow nu ai tv .. poate e mai bine asa. nu mai vezi toate tampeniile si nici copiii nu se mai uita .

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Nope, tot nu merge!

Cristina, mi se pare asa complicat si citind numai! Eu raman la prima dragoste, ciocolata de la magazin

si io
... dar la mine se si vede

Mergi la inceput