Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 15
monica_dicut spune:
Frumos ne mai sade, se intalnesc englezoiacele noastre care stau in orase diferite si noi??? Hmmm 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
selen80 spune:
mai fetelor, terminati!! asa si in 2000 s-a zis ca vine sfarsitul lumii! eu nu am urmarit materialele respective, am auzi ceva vag la un mom dat, dar refux sa-mi bat capul cu asa ceva......sa fim optimiste, bucuroase ca suntem bine emrci sanatoase, cu copii sanatosi si frumosi, si atat...nu cred ca rezolvam nimic daca ne gandim la prostii, ce sa fac acum, sa traiesc urmatorii 3 ani cu frica in san??
eu cred ca daca e sa ne gandim la prostii, sunt altele mult mai probabile care se pot intampla in viata de zi cu zi cu copii nostri....numai ce am dat un tur pe la TV, si pana acum am vazut asa: 3 copii loviti de masina pe trecerea de pietoni, unul de 10 ani s-a spanzurat ca asa a vazut in filme, si pe unul l-a strivit un balansoar din parc in care se dadea cu alti 2 copii....Doamne Fereste! sunt atatea si atatea pericole pe lumea asta, dar nu trebuie sa ne gandim la asta, ci sa ne bucuram de prezent...parerea mea.....
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Monica, mai bine nu deschideam subiectul ala cu sfarsitul lumii ca iar m-a apucat panica. Si sotul meu e fascinat de idee, el zice ca de-abia asteapta sa vada ce o sa se intample. Bine, ca el e genul care nu crede ca i s-ar putea intampla vreodata ceva rau, lui chiar nu ii e frica de nimic, nici de acidente, nici de boli, de nimic!!! Ce bine e sa fii asa!!!! O sa incerc sa nu ma mai gandesc, dar presimt ca de acum incolo subiectul asta o sa capete proportii uriase peste tot. Mai ales la televizor, ca sigur face rating! Sa vezi tu ce or sa mai apara tot felul de prezicatori, vrajitori, si tot asa!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Frumos ne mai sade, se intalnesc englezoiacele noastre care stau in orase diferite si noi??? |
corect ! ce credeti ca mie nu mi-ar placea savad alti bebeloi cum se intalnesc ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
lutoniana spune:
selen tu pui faina la supele crema ?
iulika te pupa Luci ca asa e, si tu plangeai in pumni 
angelli de fapt ne intalnim ca sa punem la cale un complot contra mafiotilor care ne dau alocatia peste 3 luni 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
blankar spune:
eu sterilizatorul de la avent l-am folosit
si pt.aburirea legumelor
marul sau orice razalit pe sticla se pune
in tifon si se stoarce,asa iese sucul
monique02 spune:
Buna seara,
Mai fetelor da ce subiecte dezbateti, sfarsitul lumii
. Eu nu am televizor asa ca nu ma stresez.
Vad ca s-a discutat si de aparatul de fiert in aburi. Eu mi-l doresc pt mine ca eu ca si metode de gatit cel mai mult fierb in aburi sau pun la cuptor. Am o oala din aceea care se pune pe aragaz dar aparatul e mai OK ca poti face mai multe tipuri de legume deodata + peste + orez.
Luci si fetelor pentru gatit pt bebe eu recomand cu toata caldura Babycook
http://www.beaba.com/babycook_/baby-cook-beaba.html
Eu l-am folosit la Teodora intensiv, l-am si stricat si acum am primit unul nou de la nasa Andreei. Ideea este ca ii faceam proaspat in fiecare zi, face foarte rapid legume, carne, fructe, are si carte de retete. Crede-ma salveaza foarte mult timp si vase de spalat. 
aidaciolac spune:
Deci UPC-ul asta m-a terminat psihic 
trebuie neaparat sa gasesc alta combinatie de telefonie , net si cablu ca la UPC sunt groaznici 
selen80 spune:
nu pun, nu prea imi place faina in mancaruri....la supa crema de linte pun ceva ce am luat de la un magazin turcesc, bulgur se numeste in turca, nu stiu exact ce este ![]()
EDIT: am gasit definitia BULGÚR s.n. (Reg.) Grâu m#259;cinat mare, râ#537;nit sau pisat; crupe de grâu. #9830; Mâncare g#259;tit#259; din acest grâu. – Din tc. bulgur.
eu il folosesc pt ca parca ii da alt gust decat faina...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Deci UPC-ul asta m-a terminat psihic ![]() trebuie neaparat sa gasesc alta combinatie de telefonie , net si cablu ca la UPC sunt groaznici ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
si eu am renuntat la netu de la ei, am ramas doar cu cablul ca la el n-am prea avut probleme...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta