Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

revin .. si toti profetii aia prezentati in documentar .. cum de au prezis atentate, cataclisme (care au avut loc) si altele acum mii de ani?

eu sper sa fie o greseala si sa murim de batranete ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Ellenuta, si eu am calculat cat or sa aiba copiii!!! Si zici ca e ziua ta atunci? Ca a mea e pe 23 decembrie, deci eu nu mai apuc sa fac bairam!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

la asta ma gandeam si eu .. ca in toiul petrecerii vine sfarsitul lumii .. of of

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai, cica s-ar fi terminat calendarul mayas tocmai pe 21 decembrie 2012. Da' unii zic ca li s-ar fi terminat la aia hartia, si de-asta s-a oprit la data aia!
Lucia, stai linistita, ca o sa tot discutam despre alimentatia solida cand i-o veni timpul. Adica de pe la 5-6 luni ale bebeilor. O sa ne inspiram de "retete" una de la alta. De inceput se incepe cu morcovi, dovlecei, si suc de mere, separat, nu toate deodata, si pe urma nu mai tin minte. Zau ca nu mai stiu! Aparat de gatit la aburi iti dai seama ca nu e musai sa ai, dar de pasat trebuie sa fie cu ceva foarte bun, sa nu ramana cocoloase ca se pot ineca. Mie mixerul vertical (de la Brawn am eu) mi s-a parut exceptional. Crema fina facea legumele alea!
A venit sotul acasa fericit ca-i fac clatite, si eu nu mai am nici un chef, dar acum daca i-am promis trebuie sa-i fac! Ma duc in bucatarie pana nu-mi trece lenea de tot, si revin!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

luci da, un blender vertical o sa ai nevoie, o olita numai a lui ptr supica, o razatoare de sticla sau plastic (sa-i faci suc de mere si morcov), bavete (eu aveam tip camasa ptr eva ca a fost un copil vomitacios), lingurite mici .. aparat de gatit la aburi am avut insa l-am folosit 2-3 luni cand am inceput cu supica si apoi am abandonat .. prea multe de spalat la el .. hihi ..

despre retete si altele mai vorbim peste 2-3 luni .. am si eu cate ceva salvat de la eva, o sa trimit pe mailul comun. eu am inceput cu suc mar si morcov, apoi i-am bagat si fructe - piersici, pere si apoi supica ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

ca cine a salivat si a plans in pumni si in tastatura cand bagati voi gratare la Techila si inghetate si papansi in parcuri ?
hai zi...nu te sfii

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Eu

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

si eu am blender din ala vertical de la braun, si fac supe crema cu el, foarte bun e, si nici nu a fost scump, avand in vedere ca are si mixer si robot de taiat
asa este http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Braun/Blender_Braun_MR_4050_HC

si vreau si eu aparat de gatit cu aburi, dar pana una alta din cate stiu se poate si improviza ceva..sau mai sunt oale care pot fi folosite la fel, si sunt mai ieftine decat aparatul....

pe langa legume si fructe, eu stiu si de cerealele speciale ca se pot introduce la inceput....apoi branzica (cel mai bine facuta acasa - o mamica cu experienta trebuie sa ne invete cum..), carne (pui si vita), galbenus de ou (dupa 8 luni)...nu se dau banane in primul an, si nu miere.....nu sare, nu zahar...cam asta am retinut eu, pe scurt, din emisiunea pe care am vazut-o zilele trecute....
eu nu stiu inca ce cantitati trebuie date...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

luci da, un blender vertical o sa ai nevoie, o olita numai a lui ptr supica, o razatoare de sticla sau plastic (sa-i faci suc de mere si morcov), bavete (eu aveam tip camasa ptr eva ca a fost un copil vomitacios), lingurite mici .. aparat de gatit la aburi am avut insa l-am folosit 2-3 luni cand am inceput cu supica si apoi am abandonat .. prea multe de spalat la el .. hihi ..

despre retete si altele mai vorbim peste 2-3 luni .. am si eu cate ceva salvat de la eva, o sa trimit pe mailul comun. eu am inceput cu suc mar si morcov, apoi i-am bagat si fructe - piersici, pere si apoi supica ..

Eva
Anna
papa bun

cum e aia razatoare de sticla sau plastic, si cum se face suc pe ea?
eu am vazut si bavete din alea din plastic, cu partea de jos mai iesita un pic in afara, ca sa opreasca mancarea sa pice jos, alea nu sunt bune?
ma gandeam sa tragem o tura pana la ikea cand ajungem in buc, stiu ca acolo au tot felul de ustensile de genu...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Blankar Oricum sun prima data pe fix pt programare.Sper sa nu ajung pana acolo, e un numar pt ocazii speciale.
Cristina_ana esti fenomenala cu clatitele noroc ca nu citeste Adi da vada ca da, se poate si altceva in afara de pizza comandata, sandviciuri si omlete.
Aida pupam Erikutu cu obrajorii lui mumosi.Luminitele imi plac foarte mult.
Mai englezoaicelor puneti de un party?

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Normal ca am uitat sa va spun despre oala cu aburi, eu am una, este o oala pur si simplu, peste care se pune alta cu gauri si capac deasupra daca nu vreti sa va cumparati aparat de aburit.Sita de sticla eu nu am avut, faceam direct suc de morcovi cu mere in storcator.

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai de mine Cris, de doi ani incerc sa uit de subiectul asta si mereu dau de el pe undeva . Eu NU VREAU sa cred asa ceva. La fel calculam si eu ca Elle, cati ani va avea (viitorul meu copil pe atunci)

Mie mi-a zis despre asta o prietena a carui frate este fascinat de treburile astea si povesteste cu atata pasiune de te infioara. Imediat ce a povestit el, m-am dus acasa si am cautat pe net. VReo 2 saptamani numai despre asta am citit.. pfui, nici nu vreau sa-mi amintesc... unii dau explicatii fizice, altii astronomice, astrologice, altii spirituale... eu sper ca mayasii erau niste tampiti si nu le=a mai ajuns piatra (desi stiu clar ca nu este asa)

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput