Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*
Raspunsuri - Pagina 13
cristina_ana spune:
Asa, e, Lucia, imi amintesc cum plangeai tu acolo, singurica, ca vrei la intalnire cu noi!
Monikus, acum mi-am dat seama ca si pe Rares il cheama ANdrei! Ieri cand am vorbit am uitat sa-i zic si lui La multi ani, asa ca o fac acum!!!
Mangulico, nu ma mai speria cu explicatii din astea, cu necuratul, ca m-a luat tremuriciul deja!
Aida, ce emotionanata este luminita aceea! Sufletelul Emmei o sa fie mereu alaturi de voi, poti fi sigura de asta!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
lutoniana spune:
Monikus nu te da mami batuta...fii tare pe pozitii 
Iulika baga un somnic ca sa fii si tu in forma maxima.
M-am prins acum care-i spilul cu oglinda Manga ![]()
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009
monica_dicut spune:
monikus, fanastic, acum o ora m-am gandit la tine 
Elle, e minunata grasunica
. Iti vine sa o papi toata toata.
Ce tare i-ai pacalit ![]()
Cu salopetele de Craciun v-am pus ieri un link. Eu am comandat, trebuiau sa vina azi da n-au ajuns inca 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut monikus, fanastic, acum o ora m-am gandit la tine ![]() Elle, e minunata grasunica . Iti vine sa o papi toata toata. Ce tare i-ai pacalit Cu salopetele de Craciun v-am pus ieri un link. Eu am comandat, trebuiau sa vina azi da n-au ajuns inca ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Si eu ma gandesc la voi mult dar nu mai apuc sa intru.Fetelor sunteti tare dragute.
Eu intru mai rar pt ca bebele meu e mai plangacios asa.
Luto nu ma dau batuta dar imi e tare greu. Sunt sigura ca va fi si bine.
Elle super frumoasa bluzita. Poate o sa gasesc eu eva si pe aici. Multumesc.
Cristina, multumim frumos.
Va pup pe toate ca nu mai pot sta. Ne auzim curand.
Edit. Monica am ratat link-ul. Il mai poti pune o data? Saru'mana
din nou.Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREIBEBE
MangaGirl spune:
cris m-a trecut si pe mine un fior, dar dupa aia m-am gandit ca femeile la tara trebuiau sa vina si ele cu explicatii din astea. mai bine nu te mai gandi. si mie mi-a spus prietena fratelui lui Sergiu si as fi preferat sa nu stiu. 

Luci ai dreptat.e de-abia asept sa vin sa-l vad pe Gogo si sa-l pup pe crestet. si bineinteles, sa ne cunoastem si noi ca ar fi cazul de acum. radeam cu Adinus..de aatea luni ne dam mesaje, dar abia astazi am vorbit prima oara. ![]()
monikus ma bucur ca totul e bine cu voi. cu laptele eu zic sa nu te ingrijorezi. stresul ca-l pierzi dauneaza si o sa ajungi sa-l pierzi. de asemenea, ar fi bine sa mananci ceva...stiu ca nu0ti vine, dar daca te gandesti la Rares, eu cred ca si cu forta si tot vei manca un pic, nu? pupam fata. sa ne trimiti poza dupa ce vii de la coafor sa te vedem si noi. 
Aiducule dar ce activa suntem azi, mami. taci tu, taci, dar si cand revii, o faci in forta. am vszut si eu pozele cu luminitele. poate ai dreptate, e Emma care se coverseaza cu Erik. 
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
mkunigunda spune:
Buna seara si de la noi!
Moaaaama ce de ati scris de ieri, vad ca revine spiritul din odisee
Pana ma duc sa va citesc, sa va spun cum a fost la vaccin: am facut doua intepaturi in cele doua picioruse si am luat un siropel pe gurita. La Hib a plans saracutzul vreun minut, dar i-am pus suzeta si a uitat repede. Cand am venit acasa am pus feliute de cartofi pe intepatura sa mai traga din inflamatie, sper sa nu facem febra. Am inteles ca daca nu face efect advers in 24 de ore, am scapat. Doamne ajuta! Nu avem voie sa facem azi baie. Asadar am fost la o plimbarica in sling
, ne-a placut f mult ca idee, insa ne-am incalzit rau de tot, data viitoare ne imbracam mai subtire![]()
Am intrebat pe dr ref la scaunele verzui si cu mucus pe care le-a avut si am aflat ca era de la ceva ce am mancat eu (banuiesc ca sosul de bruschette era de vina..rosii cu masline..hmmmm). Daca era diaree atunci avea in jur de 10 scaune apoase - ca si pisu, care intra in pampers. Din fericire nu a fost cazul nostru.
Fug sa vad ce s-a mai intamplat.
Pana nu uit sau mai bine zis, pana mai apuc azi, LA MULTI ANI CLAUCIA, PETRECERE FRUMOASA, SA FII FERICITA SI IUBITA!
Gata, ma duc la cap trecut.
Pe mai tarziu (sper)
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
cristina_ana spune:
Apropo de chestii infricosatoare, sa va spun ce ma inspaimanta pe mine in ultimul timp. Au tot aparut si pe net si la televizor tot felul de filmulete care avanseaza ideea ca pe 21 decembrie 2012 o sa fie sfarsitul lumii. Adica nu chiar sfarsitul de tot, dar cica o sa se intample ceva infricosator, ceva cu planetele, cu schimbarea polilor magnetici ai pamantului, lucru care o sa duca la tot felul de cataclisme naturale. Sotul meu este fascinat de lucrurile astea, si se uita la tot ce gaseste, si am facut prostia sa ma uit si eu. Acum am ajuns sa am cosmaruri noaptea, numai asta visez, nu stiu cum sa-mi controlez frica.
As vrea sa nu cred, dar cand aud de tot felul de preziceri, si mai ales ca filmele astea sunt facute intr-un fel foarte comercial, ca sa te inspaimante, mi se ridica parul pe mine de frica. Of, of!!!
)
POZE
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Apropo de chestii infricosatoare, sa va spun ce ma inspaimanta pe mine in ultimul timp. Au tot aparut si pe net si la televizor tot felul de filmulete care avanseaza ideea ca pe 21 decembrie 2012 o sa fie sfarsitul lumii. Adica nu chiar sfarsitul de tot, dar cica o sa se intample ceva infricosator, ceva cu planetele, cu schimbarea polilor magnetici ai pamantului, lucru care o sa duca la tot felul de cataclisme naturale. Sotul meu este fascinat de lucrurile astea, si se uita la tot ce gaseste, si am facut prostia sa ma uit si eu. Acum am ajuns sa am cosmaruri noaptea, numai asta visez, nu stiu cum sa-mi controlez frica. As vrea sa nu cred, dar cand aud de tot felul de preziceri, si mai ales ca filmele astea sunt facute intr-un fel foarte comercial, ca sa te inspaimante, mi se ridica parul pe mine de frica. Of, of!!!Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
am vazut si eu docu pe antena 2 .. ma crezi ca am bocit??? ma tot gandeam si imi ziceam ca hai, noi ca noi avem varsta pe care o avem dar fetele sunt mici .. 5, respectiv 3 ani in 2012 .. adica sa nu apuce sa-si traiasca viata, sa mearga la scoala, sa iubeasca, sa se marite .. sa aiba copilasii lor .. Doamne cat am bocit .. si acum mi se pune un nod in gat ..
plus ca tocmai asa .. sa vina sfarsitul lumii de ziua mea???
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
cristina_ana spune:
Ellenuta, si eu am calculat cat or sa aiba copiii!!!
Si zici ca e ziua ta atunci? Ca a mea e pe 23 decembrie, deci eu nu mai apuc sa fac bairam!![]()
)
POZE
lutoniana spune:
Cristina mai bine ca o mama cu experienta ce esti lasa tu sfarsitul lumii si mai bine dezvolta putin subiectul alacu fiertul legumelor si storcatorul care face piure.
Ca eu parca ieri am nascut si maine poimaine are Davidelu 3 luni....si cand ma gandesc ca nu va mai fi niciodata bebelusul de la maternitate ma apuca jalea.
Macar sa stiu si eu cum se incepe, ce se face.
Aici la cursuri, ca sa incep eu discutia ne-au zis ca initila le vom da fructele sau legumele separat ca sa vedem ce le place si ce nu.
Daca refuza ceva inseamna ca nu-i place si mai mult decat atat cica organismul bebelacilor STIE daca e un produs care le-ar putea crea alergii sau nu ....
Dupa ce vedem ca accepta 2 - 3 legume fructe, numai dupa aceea se pot amesteca.
Ia zi tu cu ce incepem cand va fi sa fie....
Bine, am inteles ca trebuie sa demarez iar cu cheltuit de bani pe scaun de copil si storcator/pasator
....ce-mi plac mie astea care implica bani....unde te duci,cum te intorci trebuie sa mai cumperi cate ceva....

Dar ce nu face mami pentru Davidelu 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009