Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uka, am vazut-o si eu pe Emma in colaj, nu ma asteptam sa fim si noi acolo, asa m-am bucurat, merci mult!!
Nela, ce frumos povestesti tu de plimbarile voastre de seara, in 3, se vede ca va iubiti mult!
Raluca, imi pare tare rau de prietena ta! Dar bine ca nu este ceva si mai grav si ca se poate face ceva pentru ca fetita sa nu ramana cu buzica asa!
Monique, sa stii ca e foarte buna ideea sa ceri cadou aparat de gatit cu aburi! Fetelor, si voi ar trebui sa va cumparati, ca in curand trebuie sa trecem la piureul de legume si la aparatul ala legumele ies foarte bune, isi pastreaza proprietatile si sunt si gustoase. Si sa va mai cumparati mixer vertical, e nemaipomenit, ies niste piureuri foarte fine!
Dana, ce haioasa ai fost cu comanda pentru mos in direct de pe forum!!! Dar stie mosul ce numar iti trebuie? Sa nu cumva sa-ti ia numarul pe care il purtai inainte de alaptare!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Stai ca mi-am amintit!!!
Deci asa, Lucia, stai cu Sergiu pe telefoane!!! Mangulica ce zice de asta? Ce fain de voi ca va intalniti!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am incarcat-o repede din nou ..

e considerata indecenta si mi-o sterg astia de pe webshots ..

http://family.webshots.com/photo/2426667240102349464pajyyX

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Stai ca mi-am amintit!!!
Deci asa, Lucia, stai cu Sergiu pe telefoane!!! Mangulica ce zice de asta? Ce fain de voi ca va intalniti!!!

POZE

pai macar in al noulea ceas draga mea ...ca cine a salivat si a plans in pumni si in tastatura cand bagati voi gratare la Techila si inghetate si papansi in parcuri ?
hai zi...nu te sfii

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29
Happy_uka wow ce surprizå plåcutå..superb colajul..as vrea si eu så fac pt Bruce..poate imi spui si mie cum ai facut daca esti drågutzå

Buna, ma bucur ca ti-au placut colajele, le-am trimis si pe mailul comun pt cine le vrea.
Sunt foarte usor de facut, trebuie doar sa descarci Picasa , http://picasa.google.ro/ , este un browser pt poze, iti cauta in computer fisierele cu poze si le poti edita, ai undeva in josul paginii o iconita cu un apus de soare - cu el poti crea colaje din pozele selectate .
Sper ca am fost explicita, daca te impotmolesti, da-mi PM ca sa nu plictisim fetele, iti raspund imediat.
Va pupam

Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am incarcat-o repede din nou ..

e considerata indecenta si mi-o sterg astia de pe webshots ..

http://family.webshots.com/photo/2426667240102349464pajyyX

Eva
Anna
papa bun

hai ca esti tare ....le-ai ratat tu lor

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci hai ca-ti zic eu explicatia la faza cu oglida. am aflat-o si eu cu 2 zile inaingte de botez, dupa ce fiu-meu s-a holbat miult si bine. se zice ca oglinda e cumva poarta intre lumi si ca pe acolo ar putea veni necuratul. asa ca pana cand copilul dobandeste ingerul lui pazitor la botez, nu are cine sa-l apere...

raluca subscriu cu ciocolata de magazin. si incerc sa recuperez, punandu-l pe fium-eu in wrap/sling si mergand cate 2 ore pe zi. am febra musculara, dar cantarul nu ma ajuta.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Gata, am vazut pozuca! Ce burtica buna de pupacit are!E dulce foc!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monikus salopetica e din marea britanie, e firma mon carmel .. nu stiu daca gasesti in bucuresti. poti da o cautare pe google. eu o am de la sora mea .. a primit-o ptr baietelul ei, i-a dat-o evei apoi si acum o poarta anna ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

happy uka multumim de surpriza, e minunat colajul ...ma face sa ma simt cumva mai atasata de fetele mele...chiar daca acolo apar mandriile lor....
Merg si eu sa mi le descarc

Mergi la inceput