Dovlecei de septembrie-octombrie 2009*17*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

N-am reusit sa vad poza

Cristina, eu o pun pe Natalia in centrul de activitati si are o oglinda acolo. Se uita foarte atenta la ea..e cam singura care-i atrage atentia.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

eu nu vad pozele lu ellenutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daaa Cris, e genial Dragos, se uita la el si lesina de ras . In hohote rade, mor de dragul lui. Si daca il iau de la oglinda incepe si plange si se uita intr-acolo .
Ieri a fost bunica mea la mine si poarta ochelari. Vreau sa va spun ca numai la ochelarii ei se uita. La fel si la lentila aparatului foto

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Voi i-ati pus pe bebei in fata oglinzii?? Emma mea la inceput s-a speriat si a inceput sa planga, dar pe urma s-a mai obisnuit cu mocusoara ei si acum rade in hohote cand se vede in oglinda!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

vezi ca e o faza sa nu se vada bebelusul in oglinda pana la botez.....dar nu stiu explicatia ...poate stie soacra Techilei
Eu cand am auzit am crezut ca

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Voi i-ati pus pe bebei in fata oglinzii?? Emma mea la inceput s-a speriat si a inceput sa planga, dar pe urma s-a mai obisnuit cu mocusoara ei si acum rade in hohote cand se vede in oglinda!

sa stii ca si Erik a plans cand s-a vazut in oglinda de la leagan , dar ce fain va fi mai incolo cand se vor pupa in oglinda si cateodata si cu mancare in gura si o sa stergem oglinda de 100x / zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci mami, m-am us sa-i iau copchilului servetele de fund de la 99p store. fac s eu ca Nela, ies cu un scop. ne-a prins o ploaie marfa.baga si tu un PM cu nr tau d fix.

cat despre analizele alea de la o sp, am sunat GP-ul si era cotrariat ca nu le-a scris spitalul nimik.
auzi la ele prajituri, mancaruri..eu mai bag cate u pilaf si mamalga, dar felul principal tot Sergiu il gateste.

Ellenuta ti-am vazut grasunica la baita. ce dulcica e si ce cuminte sta.

in sfarsit, dupa luni de zile am vorbit si eu cu Adinus, care e o dragutza. Imi spunea ca a scris un mesaj lung aseara si nu mai reuseste sa se logheze cu id-ul si parola de nici o culoare. Luci, mi-a spus ca data viitoare cand vin sa va vad, trag si eu o fuga. s te tii atunci discutii intre tatici despre copchii. - un economist, un arhitect si un impresar in devenire. oare ce-o iesi?

observ ca fiu-meu isi linge cu disperare pumnul stang. si atata si-l mai da pe la gura ca imi vine sa-i leg mana la spate. e ud pe haina pana la cot.

am vazut jucarii frumoase la Aida. mi-a placut mult a doua, nu mingea. cealalta. Si nu am reusit sa vad pozele cu luminita. stii ca si Aidan reuseste sa ma freak out uneori...ca rade la un colt din perete si zice acolo. uneori stau deasupra lui, si el tot pe peretele ala se uita si rade sau vorbeste. cateodata seara ma ia paranoia. ce-o fi vazand el acolo, nu stiu.

Nela ti-am luat exemplul si mananc dulce in timpul zilei. am facut o obsesie pe toblerone alb si nu mai au in tesco si sunt disperata ca nu mai gasesc.

la noi mosu o sa vina cu ceva jucarii de la Ikea si neaparat un sac de dormit. La Sergiu mos Nicolae vine cu o cana super mare cu rudolf the raindeer pe ea. lui ii place sa bea cana mare de cafea dimineata...asta e super inalta si frumoasa. bineinteles, ca mi-a adus si mie una cu mos gerila pe ea in relief. o sa incerc sa iau exmeplul Danei - pun cizmele inalte, sa vedem cu ce le-o umple. Un sutien cupa D as vrea si eu, ca nu mai incap in asta C. din pacate mosu nu citeste forumul.

monica siAidan are ochi mai inchis/mic. l-am vazut din primele ore de viata. eu care am avut exoftalmie de la hipertiroidie si care aveam un ochi cat ceapa si unul normal, m-am impacientat pe loc gandidu-ma ca ma mosteneste, dar m-am calmat repede dupa. uneori e mai vizil, alteori nu...dar e organ pereche, deci e normal sa fie inegale.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Aida ce scump si mare e Erik!
eu am o obsesie cu mancatul lui Marc
si fac greseala ca il compar tot timpul cu Eric care la varsta
de 3 luni manca aproape dublu fata de el
diseara il cantaresc
mananca cam 140 pe medie de 5 ori

Eric a fost tare puturos din punct de vedere motric,aici il
ia Marc
numai la 9 luni s-a pus singur in fund dar mergea in 4 labe de numa
de umblat la 1 an si 2 luni
m-am si mirat de Marc ca s-a intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Cristina eu am pus-o demult, adik noi avem pe usa de la baie, si cand mergeam s-o spal la funduletz, o mai puneam si la oglinda putin la inceput se uita la imaginea mea mai mult, dar dup-aia a inceput sa se uite si la ea....a mea face ochii maaari, si mai si rade cateodata, nu s-a speriat...

Aida ce-i aia rotobil?? premergator cumva??

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

multumim de laude, fetelor!

luci ultima oara avea 6615g .. acum eu cred ca se apropie bine de 7 kg .. ieri am masurat-o si avea 63cm ..

monica, aida pozuta e inca acolo .. EDIT: mi-au sters-o astia de pe webshots .. cred ca era indecenta ..

cristina eu am pus-o pe anna la oglinda si a inceput sa rada ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele

Claucia la multi ani.

Elle, frumoasa foc grasuta ta. Vreau si eu bluzita din aia cu my first christmas. E super.

Cristina, super ca poti face cate ceva de-ale gurii. Ma bucur ca Andrei e mai bine. La multi ani pt ziua lui.

Dana, abia acum am reusit sa vad si eu pozute, cand le-a cerut Aida. Suntei frumosi.

Aida, Manga multumim pt aprecierile la adresa lui fi'miu. Mai sunt poze multe la semnatura. Urmeaza sa ma uit si la pozele voastre.

Am vazut si poza geniala a lui Liliac. Tare mi-as trage si eu o peruca din aia. De nas nu mai zic.

Nela sa iti fie de bine tunsoarea. Incerc si eu sapt viitoare sa ajung la coafor ca doar avem si noi botezul pe 12 dec.

Monica, am vazut si pozutzele voastre. Mama ce mare s-a facut Dragoselul.

Am vazut fete noi pt mine. Le zic si eu bine ati venit.

Happy, eu am pus o poza cu Rares pe mailul comun pt colaj. Poate apuci sa il bagi si pe frumosul meu in colaje care apropo, sunt superbe. Felicitarile mele.

Luto, tu esti intotdeauna aici cu o vorba buna. Cred ca as putea sa numa pe degete zilele cand ai lipsit.

Raluk, am vazut ca a fost ok consultul la dr. Ma bucur tare ca totul e bine si ca tu esti mai optimista.

Moni_iulia, Iulia cealalta va pup si pe voi. Nu mai imi aduc aminte ce am vrut sa va spun.

Andre, la multi ani cu intarziere si sa-ti traiasca bebelina.

Selen am votat si eu printesa. La mine a mers la tine. Din pacate la Emma Cristinei nu a vrut si pace.

Danuta, imi pare rau ca cea mica face figuri la san. Poate totusi nu e de la laptic problema si se rezolva.

Nu mai imi aduc aminte altceva din ce am citit din pacate. Poate data viitoare o sa fiu mai pe faza.

Azi am reusit sa ajung si eu la dr la controlul de 6 sapt. Totul bine si la mine ca si la Raluk.

Despre noi ce sa va zic... Am avut impresia ca nu mai am lapte suficient asa ca luni seara ca tot era ziua lui bebe, ca il cheama si Andrei, i-am dat 40ml de lapte praf. Aseara din fericire l-a refuzat. Ziua i-am dat numai san dar vrea sa manance mai des si eu imediat am intrat in panica. Sper sa se rezolve si problema asta cu laptele meu ca tare nu as vrea sa-l pierd dar daca nu mananc mai nik... cred ca nefericirea se va intampla. Eu sunt atat de obosita ca nu am nici pofta de mancare. Nu as manca nik toata ziua. Deja sunt cu 6kg mai slaba decat atunci cand am ramas insarcinata. Offf.

Azi bebe a papat un biberon cu laptic de-al meu cat am fost plecata. Reusisem sa strang 90ml la congelator. Am trecut cu bine si de asta.

Gata, acum va pup si sper sa revin si eu in gasca de vorbarete.

Pt ca la mine merg emoticoanele foarte greu, nu prea le folosesc dar va ofer tuturor un buchet mare de si multi .

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI
BEBE

Mergi la inceput