*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 22
alra spune:
baaai, noroc cu camelia ca uitam!!!
Ale!!! Cherie, felicitari maxime si sa va bucurati de el si el de voi.
cameliam spune:
m-a tentat si pe mine sa ma uit la basescu/geoana, da' am zis ca nu are sens sa-mi stric seara...
eu marti m-am uitat la 3 sferturi dintr-un film, am vazut ca-i 23:20 si m-am gandit ca in 2 ore ma trezeste pitica... si la 7 oricum ea e in picioare, deci m-am bagat la somn. Si-acuma nu-mi pot scoate filmu' din cap si ma tot gandesc oare cum s-a terminat 
(Sa nu va inchipuiti ca era cine stie ce film profund... sirop, da' de aia tot ma freaca curiozitatea)
Asta asa... off topic ![]()
Am citit tot ce s-a scris, as fi avut de comentat ici si colo, da' pe cand am ajuns la sfarsit am si uitat ce aveam de comentat si mi s-a facut si somn 
A, una n-o uit: BraveGirl, felicitari pentru dintoasa! Si pentru dormicioasa! Uite cum ne spui doar lucruri bune de la voi in ultimele zile, bravos!
Am vazut poze frumoase cu cozonacei la petreceri de 1 an, am vazut si torturi de mi-au lasat gura apa. Am senzatia ca sunt tare pierduta azi, parca de-abia imi adun gandurile. A, in plus se pare ca am inceput sa uit. Dar sa uite frate, la greu. Trebuia sa aprind cuptorul la 6 sa se faca dovleacul si cartofii copti pe cina... am uitat. Trebuia sa platesc apa, am uitat unde imi lasase al meu bani (io is de aia care niciodata n-are cash la ea, plec doar cu geaca si cardul
), trebuia sa sun sa-mi fac o programare, am uitat... ce sa mai lungesc lista, uit tot. E normal la un an dupa nastere? Am luat-o eu pe aratura de la nesomn + repaos intelectual cam prelungit? Nu stiu, dar intru la idei.
Uite, in seara asta nici sa scriu un mesaj coerent si cu cap nu-s in stare, asa ca ma duc la tv sa pironesc ochii pe o juma de film ceva...
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleinad.g Ginye, nu ne zici ce-ati facut? Sau am sarit eu peste mesaj? Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) Poze 1 an Povestea nasterii |
Scuze si multam de intrebare!
Aseara cand am venit de la dr am gasit copilasul mort in fata bl si mi-a iesit total din cap ca am fost la dr. Totul e bine!

Piciul meu nu are nimic la ficat si credeti-ma ca nu vreau sa mai aud de analize pt pici cativa ani de aici inainte. Sa dea Domnul sa nu mai fie nevoie.UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui alra noi ne uitam la basescu si geoana. incredibil cat demagogism. chiar ii crede cineva?? Vacanta cu Laura in Romania |
Si eu m-am uitat cu sotul...dar mi s-a luat de cat au mancat...si am plecat de la tv.
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Povestea nasterii
alra spune:
camelia, eu si dupa laura la 1 an si acuma am prb de respiratie, capul varza si imi pica parul rau de tot. medicul meu de familie afirma sus si tare ca nu mai are nici o treaba cu sarcina, dar eu nu cred.
alra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Si eu m-am uitat cu sotul...dar mi s-a luat de cat au mancat...si am plecat de la tv. UN VOT SI PENTRU NOI ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
nu-i asa? dar mi s-a parut ca au mancat frateste si in mod egal, nu am vazut nici un fel de diferenta intre ei
ginye55 spune:
COrina felicitari pt dintoasa! 

Ami Alra multi ani fericiti alaturi ai ai vostri soti! 
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui alra nu-i asa? dar mi s-a parut ca au mancat frateste si in mod egal, nu am vazut nici un fel de diferenta intre ei Vacanta cu Laura in Romania |

UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Si la noi s-a lasat praful...
piciul a adormit in sfarsit...destul de greu. A fost f marait, agitat zilele astea. A vrut mai mereu in brate. Probabil ii mai iese vreo maseluta.
Fetelor, piciul e certat rau cu carutul de cand a descoperit ca poate sa mearga.
Nu mai vrea sa stea nici 2 sec in el. Daca oboseste cere in brate 2 sec si apoi iar pe jos. ![]()
UN VOT SI PENTRU NOI
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
laura, RSV nu da imunitate, deci copiii mai mari il fac din nou. febra tine si 5 zile, deci de aia are grasa inca febra. antibioticul ala nu face nimica la virus, doar previne/trateaza complicatiile bacteriene. dr meu s-a caposat sa nu ii dea antibiotic, si a avut dreptate, dar dupa 10 zile a facut complicatie bacteriana pe muci, si 40° iara. deci asteapta-te la ce e mai bun, ca sa zic asa.
vestea si mai "buna" e ca daca faci RSV pana intr-un an ti se salta considerabil riscul de astm de copilarie (boala laurei). laura a facut o bronsita ultra nasoala la 9 luni urmata de tuse dupa tratament, deci probabil ca RSV si ea. bronsita aia clar a fost inceputul sirului de complicatii la raceli.
ca sa revin, la 7 zile dupa debutul RSV la nicole a facut si laura bronsita cu 40, deci asta cred ca are si rebeca. e un virus tare agresiv. deci stai linistita ca rebeca il are de la cati si nu pe dos (sper
)
cati ce medicamente ia acuma? faceti aerosoli? noua ne-au zis sa ii tinem mult ca sa evitam orice complicatie.