*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*
Raspunsuri - Pagina 21
aleinad.g spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl![]() ![]() ![]() Avem un dinte! Avem un dinte! Dau de baut |
FELICITARI!!!
Pune sticla la rece ca venim ! Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Amalia Aleinad.g ce haioasa e intelectuala ta! Asa facem noi in fiecare dimineata la baie |
Asa era si la noi ... dar azi n-a mai vrut sa plece din baie fara hartie.
Bineinteles, ca s-a lasat cu urlete. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
Amalia spune:
BraveGirl felicitari pentru primul dintisor!

poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
aleinad.g spune:
Malinas, multi
lui David sa se faca bine si o
pentruu mami.
Ginye, nu ne zici ce-ati facut? Sau am sarit eu peste mesaj? ![]()
Sorvint, imi place privirea lui Radu si fericirea lui cand e cu mana pe usa. 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
alra spune:
| citat din mesajul lui dandusa oi fi tu acritura uneori,da' esti de pus la rana deseori! |
in loc de sare
Amalia spune:
Alra esti mortala!
Te asteptam...pandeam ora..ma gandeam ca intrii..
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
in loc de sare Vacanta cu Laura in Romania |
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Alra apropo de cum esti tu ca fire
...semeni teribil cu sotul meu
, adica exact opusul meu...exact omul de care are nevoie una ca mine ca sa-si gaseasca echilibrul in viata.
Avem nevoie si de sare si de piper in viata...
Postarea se vrea a fi un compliment frumo
...avand in vedere ca de Sf. Nicolae fac 12 ani de cand sunt cu sotul meu
.
poze aniversare 1 an
alra spune:
haide ma amalia, deja stii cand le culc pe fete?? ![]()
noi ne uitam la basescu si geoana. incredibil cat demagogism. chiar ii crede cineva??
edit. sa va fie de bine, si noi tot pe acolo - 14 in noiembrie dar de cand ne stim.
in scris e usor, in viata de zi cu zi insa sunt o mare varza. azi imi doream sa nu am copii si responsabilitati si sa ma duc acasa sa ma culc dupa ce am mancat la restaurant
in schimb am facut slalom in magazin si am luat un portbagaj de mancare, am alergat pana in 6 sa luam fetele, am pus cumparaturile la locul lor, facut mancare (mamaliga cu somon, ha
), hranit/medicamentat/aerosolizat apoi spalat si culcat fetele, si acum ca sa te citez ... gust linistea ![]()

La multi ani! pentru Teodora si Sara Maria!