*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Aleinad si Oceanborn hihi stim despre ce vorbiti ...oferte , hartiute ..fac parte din distractia zilnica
http://family.webshots.com/photo/2166436540104281140nHbmNv
Bravegirl felicitari pt.
Lauramiron insanatosire grabnica fetelor
Sorvint bine ai revenit , vazut cozonacel frumos

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703
http://family.webshots.com/photo/2166436540104281140nHbmNv

bai, deci nu imi vine sa cred cat s-a schimbat! s-a buflacit si burticizat de iti vine sa o mananci si ce fund bombat areeee!
seamana cu fi-mea apropo, tot blonduta si aceeasi cautatura.

Mergi la inceput

bon, ramasesem restanta cu 2 chestiuni:

1. am vorbit pe meseneu cu mirtha. e ok. cica nu are timp (tot un singur copil are, da ) i-am tinut o teorie, nu am mai vazut-o online eva e ok.

2. tot de la lume adunate si ... de prin lume, am vorbit pe mail scurt cu ... wndy. bine sanatoasa si ea si fata, pupici si toate alea. zicea ca nu are timp nici sa mai respire si ca o sa ii ataseze aia butelie de oxigen de ea. wndy, la ce va asteptati

ma duc sa ma spal pe cap ca va spamui. anul trecut pe vremea asta evitam sa ma spal pe cap ca imi facusem eu o socoteala ca daca ma spal pe cap nu nasc in noaptea respectiva ca nu am eu norocul sa nasc cu capul spalat. si na, ca pana nu imi pusera perfuzie tot nu am nascut spalata sau nespalata. ce vremuri

Mergi la inceput

Arla hihi hai sa le facem un club "care cu 'care seamana " ca vazusem si pe Ramo cu Aleinad ca le seamana copilele , dar tuuuuu asa de rar ne arati pe Nicolu' ca nu mai stim cum arata , multumim pentru "bucalata "..cat am tanjit s-o vad asa !
Apropos am facut o rezervare pe homelidays platit si avans or fi ok?? parca tu ai mai fost prin ei sau ma insel ??

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Apropos am facut o rezervare pe homelidays platit si avans or fi ok?? parca tu ai mai fost prin ei sau ma insel ??

aaa, si eu am facut asa o data la strasbourg ca asa a vrut proprietareaza. ce sa zic, mi-a tzatzait un pic fundul insa a fost ok. in general sunt seriosi, eu chiar nu am avut probleme si am inchiriat de mai multe ori direct la particulari. pe homelidays ma uit la numarul de review-uri

Mergi la inceput

Arla multu' ..daa si eu m-am luat dupa nr. de reviw-uri , de fapt am studiat "problema" vre-o luna

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Gata am reusit sa il culc pe Radu. Nu pentru mult timp insa. Asa patesc in fiecae seara.Dupa ce il culc in decurs de aproximativ o ora se trezeste de trei ori si abia apoi adoarme mai profund de reuseste sa doarma si el 2 ore legat. Nu stiu de ce se intampla asa.
Apoi nu mai pot tine socoteala trezirilor. Atat de dese sunt.
Amalia,Aleinad.g,Criss,multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa lui Radu.
Am uitat sa va spun un lucru important, la noi in casa se face totul cu reclame.II dau sa pape la reclame(altfel nu deschide gurita),il imbrac si dezbrac la reclame,daca vreau sa intru sa fac un dus caut reclame si fug repede .Absolut totul se face pe reclame. Ii plac atat de mult.Este de-a dreptul fascinat de reclame.NU stiu ce ma voi face cand o sa se plictiseasca de ele. La desene nici nu arunca privirea. NU il intereseaza inca.
Vreau sa va spun ca tare frumoasa initiativa voastra cu Mos craciun.
Eu vroiam sa va intreb daca voi faceti brad. EU ma tot gandesc cum sa procedez. Imi e teama ca daca fac o sa traga de el si o sa il darame in secunda doi dupa ce l-am aranjat. Ma gandeam sa iau unul artificial micut si sa il pun pe comoda lui in dormitor sa nu aiba acces la el si asta sa ramana bradutul lui in fiecare an. Si de la anul sa fac si unul mare in sufragerie. Voi cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Da ati scris ceva azi, nu gluma.
Am vazut poze cu printesele Teodora si Sara. Tare frumusele
Alex!!!

Laura, ce se intampla la voi? Nu mai scapati odata de virusi? Vorba Otiliei , trebuie sa facem vraji ceva. Multa sanatate!
Ancule, asa de cunoscuta imi suna programul vostru. Stiu ca asta ma asteapta si pe mine saptamana viitoare, cd pleaca mama. Noi suntem 2 si nu ne descurcam cu tot ce e de facut, dar singura

Multumim pt felicitari! Ramo, e un incisiv central de jos. Si celalalt a spart, dar nu se vede. Dar s esimte dc apesi putin gingia.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara tot jos are cei 2 dintisori...au dat la diferenta de 3 saptamani...e asa haioasa cand rade si i se vad.Cred ca zilele astea ii da unul si sus...

Mergi la inceput

Sorvint , eu abia astept sa fac bradul ..v-a fi unul natural (sa-i simt mirosul) si mediu ca inaltime (de obicei gadilam cu varful vecinii de sus ) sa il pot baga intr-un colt al camerei si sa-l maschez de canapea si fotoliu pt. a-i inchide accesul la el lui Sofi ...evident ca v-a fi tentata de el dar sper sa ne descurcam , nici nu ma gandesc sa nu-i fac bradut !

ps. aaa Ramo mi-au placut mult pozele cu Sara si tortuletul ei de 1 an si am "votat" ceva cadou pt.Bebecris succes !

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput