*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

multumesc ...si noi facem brad..si o sa-l punem p[e birou intr-un colt unde david nu are acces...azi a primit in avans de socrii cadoul pt mos nicolae....un tir urias in care sunt 5 masinute de curse...tremura de bucurie cand l-a vazut, isi framanta mainile si vb pe limba lui....cand vede masini e delir..nu stiu daca vreuna din voi are atatea masinute pt un copil de 1 an si o luna...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cherie, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de ani usori si frumosi!
noi suntem bine. nu mai are reactii la priorix. l-am invatat sa raspunda la intrebarea cati ani ai, victor? si-mi raspunde ridicand un deget si zice un bineinteles ca nu stie ce inseamna. raspunde automat, da' e asa haios!
corina, felicitari pentru primul dintisor! vezi cum e cand apare mai tarziu?! toata lumea te felicita.
otilia, ce zi ai avut si tu!
laura, alra multa sanatate fetelor. again!

edit am pus aici o reteta de rosii cu sos pesto. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Ana Teodora de Vrabiuta!

Bebecris, am votat si eu ieri.
Brad facem clar, cum ar fi craciunul fara el, mai ales cu un pitic in casa. Anul asta o sa evit sa pun globurile de sticla, oricum avem cam multe si niciodata nu punem toate globurile pe brad, ca na, tot iei in fiecare am cate ceva pe el.Luam unul mai mic in ghiveci si il bagam in colt intre fotoliu si canapea . acces la el o sa aiba doar daca se urca in fotoliu/canapea(deci o sa aiba ca e mai nou ocupatia lui principala cataratul, tocmai de aceea n-o sa fie nimic fragil pe brad

Alra, cu spalatul tau pe par mi-ai reamintit de disperarea mea de anul trecut! toata lumea nastea, mi-o lua inainte si eu nimic.
De fapt eram o gasca mai mare de intarziate disperate. acum un an ii ascultam inimioara pentru penultima oara la test antistress.
Malinas apropo, La multi ani sotului!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI ANA TEODORA!Sa cresti mare, sanatosa si sa ai parte numai de bucurii in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana Teodora, sa fii snaatoasa, cuminte, norocoasa!
Pun pariu ca-i blonduta si grasunica .

Si pe scurt.
Corina, hai ca rasuflam toate usurate ca iese primul dinte al Ariannei. Frumos cadou de mos Nicolae. Acum sa te vedem cum/cand faci cinste ca eu am memorie de elefant, cum vin la Bucuresti te sun . Ah, si ai grija de titile tale.
Bertha, fugisi?

Am vazut atatea torturi pe aici ca m-am debusolat. Parca mi-a trecut si pofta de tort, zau.
Ancule, ma facusi sa zambesc. Unde soro sa ma mulg cand eu am fugit de colo colo. La sedinta incepusem sa simt o jena/tensiune dar am dat ignore. Oricum imi pare rau ca am mers la mallul ala, mi s-a facut rau si nici n-a cumparat decat o jucarie. Scumpa rau Danemarca si culmea, cele mai multe magazine de acolo sunt si langa mine in mall dar preturi mai bune. Mi s-a demolat un mit, cum ca Norvegia e cea mai scumpa tara.
Fug ca s-a sunat clopotelul pentru loteria cu sticle de vin

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!
BraveGirl felicitari Ariannei pt dintisor

Si noi facem brad, tre sa gasesc o modalitate sa-i prind varful de tavan ca sigur o sa traga piciul de el.

Eu imi bat capul ce sa mai fac de mancare, nu mai vreau mancaruri internationale si nici : mazare, pilaf, fasole batuta, varza si mancare de cartofi ca am avut recent. Grea e viata de bucatareasa cand nu esti gurmanda...nu mi-e pofta de nimic si nici nu am idei

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss chiar ca s-a schimbat fulguletul nostru frumos. Ce era ea frumoasa inainte, dar e si mai frumoasa acum asa mai pufoasa...si un poponet numai bun de muscat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Citat:

Eu imi bat capul ce sa mai fac de mancare, nu mai vreau mancaruri internationale si nici : mazare, pilaf, fasole batuta, varza si mancare de cartofi ca am avut recent. Grea e viata de bucatareasa cand nu esti gurmanda...nu mi-e pofta de nimic si nici nu am idei

pai fa o mancare de varza cu chimen cu piept sau pulpa de rata deasupra!
mancare de bame cu lamaie la sfarsit. sunt sigura ca al tau nu a mancat bame pana acum!
zacusca cu vinete congelate daca n-ai chef sa le coci acum.
limba cu masline.
chiftelute de pui in sos de smantana cu tarhon
mamaliga - un strat mamaliga, un strat branzeturi, ...
in loc de orez simplu poti sa faci un risotto cu diferite chestii.
o ciorba de gaina cu taitei din ou

sa mai spun?

pentru toate iti dau retetele la cerere.

ps: sa nu radeti de mine cu retetele. eu sunt o mare gurmanda. si ca sa va dati seama cat de dusa sunt, aflati ca desi sunt la dieta, m-am inscris la un curs de gatit, de fapt un seminar pentru meniul de craciun! promit doar sa gust, nu sa bag la greu!

pozele noastre

Mergi la inceput

la multi ani , ana teodora!
sa fii sanatoasa si sa ai o copilarie frumoasa!
sper ca mamica e bine. vrabiuta

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Carmendu, eu am amanat gatitul zilele astea cu toate ca aveam planuri mari , daca tot sunt singura, mananc si eu de la thomas, ce ramane.. am mancat o mamaliguta cu branza si smanatana mlta, ca lui nu i-a trebuit , a gustat a tras o fataaaa... si cam atat.
dar maine cumpar ardei si fac ardei umplut( ciorba). imi place mult, n-am mai mancat de anul trecut..

mami de Thomas

Mergi la inceput