*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

oceanborn, multumesc de urari.La multi ani si sotului tau.Sotul meu anul acesta e f departe de mine, dar sarbatorim duminica.

Amalia, sa stii ca de regula mananc chiar mult, dar nu singura, asta e pedeapsa capitala.

BraveGirl, felicitari pt dintisorul Ariannei

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
noi ne-am trezit acum 5 minute De fapt Arianna, ca eu de pe la 9 o pandesc. S-a culcat aseara ;la 21.30. S-a trezit peste noapte dar s-a culcat la loc, fara sa intervina mama decat o data, cam la 15minute dupa ce adormise singurica in pat, ea fiind obisnuita s ao plimbe mama pana adoarme. s-a trezit speriata, ca nu cumva sa fie singura. a vazut-o pe mama langa ea si a cerut sa o ia in brate. Pe mina m-a 'solicitat' la 8 cd a supt, ne-am iubit si a adormit la loc, pana acum.

Otilia, te astept

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu mersi mult de ajutor. Ma intereseaza ciorbita de gaina cu taietei de ou , scrie reteta la capitolul nostru de "la bucatarie" ca sa ramana pt toate fetele. Deja imi ploua in gura. Eu sunt mare ciorbareasa, iubi "nu prea" spre "deloc". Si cred ca lui ii fac mamaliguta cu branza si smantana ca ii place mult. Mii de si felicitari pt cursul de gatit, cu siguranta meniul vostru de craciun o sa fie mai ceva ca la restaurant

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Malinas mersi! si noi suntem la fel, si al meu sot e departe.. noi sarbatorim in familie(noi3) luni, de ziua lui Thomas.Duminica viitoare o sa avem ceva musafiri.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Brave, o sa te descurci! Ce ma bucur c-a iesit dintzocul, vorba Otiliei, rasuflam toate usurate.

Sorvint, ce lungan e Radu! Facem si noi brad, insa il bag la colt, mascat de canapea si fotoliu/masuta. Ce nu fac pt brad si siguranta lui z, mut mobila.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Carmendu...immm..imi ploua in gura

Mosul va pleca de la noi dupa 15 decembrie...ajunge sigur pana la Craciun!!!

Cat de curand cred ca-i va sparge gingia Sarei si sus...se vede dintisorul f coborat...pregatit sa iasa.Abia astept sa iasa toti ca sa poata manca.Nu stiu daca v-am spus...ea papa tot pasat la robot.Am incercat sa-i dau pasat cu furculita , ia de 2-3 ori si gata, cred ca din cauza ca o doare gingia.Biscuiti roade fara probleme.Mai e vreun cozonacel care papa asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Alra, stiu ca RSV-ul e un virus imputit rau, sa stii ca nu m-am gandit ca Rebeca a luat de la Cati...s-ar putea sa ai dreptate. Noaptea am trecut-o cu bine, au fost caldute amandoua, dimineata Cati avea 37.8C si Rebeca cam tot pe acolo. Ecaterinei ii dau amoxicilina (asa mi-au indicat din spital), iar Rebeca ia o cefalosporina care merge bine pe infectii ale gatului/ORL. Aerosoli nu facem, nu tuseste nici una....deloc!

Io abia astept sa facem bradul, va fi unul maaare, ca am loc Si nu ma gandesc sa protejez nimik, sa ascund nimik, va fi in hol unde Catica va avea acces nelimitat Cu un singur amendament: fara globuri de sticla, ca sa nu avem accidente. Eu sunt convinsa ca voi reusi sa-i trezesc interesul pentru privit si atins, nu tras si stricat

Cu blenduitul mancarii, eu nu-i mai bag la robot de mult. Ii pasez cu fulculita si-i tai marunt carnea, in rest papa bucatele aproape orice, le roade in dinti si apoi le molfaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo al meu papa absolut tot pasat cu robotul de bucatarie, deci facut piure, la carnita mai raman niste firimituri de bucatele si stau cu frica in san cand ii dau sa pape. Eu am ramas traumatizata rau si mi-e frica sa nu se inece cu mancare. In weekend cand e iubi acasa ii dau sa pape banana asa intreaga si tre sa am grija ca baga in el ca haplea sa-si umple gura si dimineata ii mai da iubi miez de paine guguloaie mai mari si papa. Dar cand e numai cu mine, totul pasat bine bine de tot

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Teodora!

Amalia, Otilia, multumim pt intrebare suntem asa si-asa, cand mai bine, cand mai rau. Am citit tot, dar parca nu-mi venea sa accentuez starea de oboseala generala.
Dupa 2 sapt de paradis, de luni Ioana refuza din nou mancarea cu lingurita. I-am dat diverse bucatele pe masuta si a mancat uneori mai bine, uneori mai prost, dar a mancat cat de cat. Miercuri amancat o juma' de para si dupa pranz a vomitat mult, seara din nou, am pazit-o toata noaptea...ieri nu a mai vomitat, dar a facut de 2 ori kk mai moale. Cred ca acum a trecut problema, ce-o fi fost...eu zic ca-i de la para aia, asta e, zici ca-i dai un fruct cu 3 vitamine si ii bagi 10 chimicale. Problema e ca acum refuza cu desavarsire mancarea, ieri, toata ziua a mancat din greseala 2-3 gurite dintr-un biscuite si azi-dimineata a mancat cam un sfert de banana. Suge la greu, zi si noapte.
Ca sa va pun sare pe rana, sunt f obosita, azi chiar nu ma simt bine, sunt ametita si mi-e somn rau. De duminica sunt bunicii la noi, dar sunt mai obosita ca inainte, zau nu stiu cum va odihniti voi cand vin bunicii in vizita. Eu am scapat de o parte din treaba de la bucatarie, dar nu misc in front, sta Ioana cu ochii pe mine ca pe butelie. Din nou n-am mai dormit la pranz si resimt din greu lipsa somnului. Duminica pleaca Darius cu bunicii la Craiova si poate ma pun putin pe picioare, ca am o stare de-mi vine sa ma bat singura.

Carmendu, vazut poze, admirat baiat frumos si delicat, ne-am da putin la el, da' ne vede Raphael si ne stricam reputatia.

Anca, iti trimit doar pupici, hai, scutura tu prima oboseala sa ma incurajezi putin. Zibe arata dolofana, chiar daca nu se omoara cu mancatul.

Bravegirl, felicitari pt fildesul mult asteptat! O sa te descurci f bine singura, acum macar te-ai odihnit cat de cat.

Babyzapi, Malinas, ma suparati cand va aud ca nu mancati! Eu niciodata nu sar peste micul dejun, poa' sa tune, sa fulgere, sa nu aud ceasul cand trebuie sa ma duc la serv, macar o banana si tot o rontai din zbor. E un obicei f prost sa nu mananci pana dupa pranz, stiti si voi, da' va mai scutur si eu putin.

Cris, chiar durdulie dsoara!

Otilia, am tot uitat sa-ti spun, eu pun esenta de rom in loc de coniac in tiramisu, tocmai ca sa-i dau si baiatului, nu mai pun la socoteala ca eu alaptez si numai galusca beata nu-mi trebuie.

Daniela, hi, hi, am vazut pozele voastre, mi-am zis "in sfarsit, un copil de la categoria Ioanei"! Las' sa fie ele sanatoase, da' sa manance si ele macar 3 lingurite la fiecare masa. E f frumusica dsoara ta!

Ramona, si in poze se vede ce fetita cuminte e Sara.

Ginye, bine ca ati scapat de stresul cu analizele! Vorba ta, sa nu mai auzi mult timp de analize! (am tot vrut sa te intreb ce inseamna nickul tau. Ca te-am botezat la fiecare postare, scriu ba Gynie, ba Ginye, ba Ginyie etc, cre'ca rar o nimeresc. Scuze, nu tin minte neam.)

Amalia, stiu sigur ca vroiam sa-ti scriu ceva...poate imi amintesc.

Alra, Laura, va pup si va doresc sanatate! Asa-i cu 2, din care unu la gradi (la Alra 2 la gradi).

Hera, sa nu te simti vinovata ca vrei s-o intarci. Un an de alaptat e minunat, ai facut f mult pt puiuta ta, nu trebuie sa te extenuezi la maxim. Toate avem o limita, ca suntem oameni. Apropo de intarcat, inainte sa aflu de alergia Ioanei, eram hotarata s-o intarc dupa sarbatori, gandeam ca un an si 2 luni e f bine. Acum am zis c-o las pana prin septembrie, ca n-am ce alt lapte sa-i dau, mancare nu vrea... Desi mi-e din ce in ce mai greu, noaptea ma termina cel putin, eu niciodata nu-s odihnita dimineata, incep ziua direct obosita.

Ocean, si tie vroiam sa-ti spun ceva, pana imi amintesc va trimit niste pupici, sa ma iertati.

Pe langa stresul zilnic, mai am o goanga, ca nu pot face curatenie de sarbatori, asa cum eram eu invatata. Eu in 2 zile rasturnam casa si-o faceam la loc. Acum...pauza, n-am timp, energie, chef, parca am 2 maini stangi. Poate sapt viitoare m-oi mobiliza, desi sunt singura cu Ioana si nu vad cum as putea gasi o portita.

Consider ca m-am lamentat suficient. Asa ca va pup si va rog sa nu va suparati pe mine ca-s asa posaca.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Corina, bravo dom'le pentru somnnicul zanicii in primul rand Mare treaba ai facut, serios!!Felicitari si pentru dinte, poti rasufla si tu usurata
La noi se intampla ce in general se cam intampla cand ai doi copii, din care unul la gradinita sau colectivitate in general. Virusi si iar virusi....

Carmen
, vreau si eu reteta aia de chiftelute cu sos de smantana

De la noi a plecat azi Mosul spre destinatie!!!!

Mergi la inceput