*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, aveti mare grija cu bradul, va sfatuiesc sa-l legati cu o sfoara/sarma etc de ceva, daca aveti de ce. Sfoara se poate masca usor cu o ghirlanda, beteala ceva. Problema nu e legata numai de spartul globurilor, pot pur si simplu rasturna bradul peste ei, sa le intre crengi in ochi, Doamne fereste, mai bine ne pazim.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Noi nu avem loc de brad mare...avem unul artificial cam de 1 m, pe care il punem in hol, unde Sara nu are acces pt. ca e frig...nu avem incalzire acolo.In fiecare an il punem in acelasi loc, undeva la inaltime langa flori...nu stiu cum sa va explic...il vedeti cand il facem si pun poze.O sa luam un aranjament de brad sa-l punem in sufragerie ca sa miroasa a iarna...Craciun...
Si Sara papa miez de paine, mandarine (le dau pielita jos )si-i dau bucatele mici....biscuitii ii roade ca iepurasul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Ginye, bine ca ati scapat de stresul cu analizele! Vorba ta, sa nu mai auzi mult timp de analize! (am tot vrut sa te intreb ce inseamna nickul tau. Ca te-am botezat la fiecare postare, scriu ba Gynie, ba Ginye, ba Ginyie etc, cre'ca rar o nimeresc. Scuze, nu tin minte neam.)

Ginye ma alinta sotul cand ne-am cunoscut. Imi spunea ca sunt ca un spiridus, pus pe sotii, si mi-a spus Ginye. Si el e Akki. Ceva din razboiul stelelor....nush exact...tot el a venit cu ideea.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha ei na, ca sa vezi, acu ca m-ai "urecheat" asa un pic, am mancat repede o portocala. Si am pus sa fac si niste cartofi prajiti si ca sa nu astept sa se dezghete carnea prajesc niste salam . Auzi, pai fii atenta cum facem : eu vin la tine si-gti fac curatenia generala si tu ma strigi la masa cand e gata .
Eu am inceput curatenia generala de saptamana trecuta : o zi faianta din baie, urmatoarea zi faianta bucatarie, alta zi, scaunele din bucatarie, alta zi canapelele, alta zi geamurile de la etaj...bla, bla, bla ...si tot asa o sa fac. Asa nici nu obosesc si oricum nu ma aleraga nimeni, dar pana pe 14 tre sa fie gata ca vin socrii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel
RAPHAEL IUBITEL
Blogul meu cu retete delicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Si noi facem brad, unul mic, de max 1 m si-l punem undeva sus, unde nu are acces piciul. Deja i-am vazut reactia la brad in kaufland. A inlemnit cand a vazut instalatia. Asta in prima faza...ca apoi a inceput scandalul. Voia bradul.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Manumanu, scuze pentru intarziere
Matei era f agitat cand ii dadeam Peritol, aDORMEA GREU, dar cand dormea nu puteam sa-l trezesc, in alea doua zile mi se schimbASE copilul si in plus nici nu este recomandat copiilor decat in cazuri exceptionale(eu i-am dat din teama ca are alergie la peste), i-am dat 2 zile, nu 10 cat ar fi trebuit. Dar poti citi prospectul medicamentului pe net si te vei hotari, dar daca zici ca totusi a mancat bine omleta , atunci nu-i da, se poate si fara

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Io am nevoie de psiholog.

Am luat-o pe aratura de-o vreme si ma toooot duc pe ea incolo. Cauza? Cica de ce doar eu ma trezesc noaptea la copil si dimineata sunt in picioare, macar in weekend sa se trezeasca sotul, macar sambata.. o zi pe saptamana, ceva... sa dorm si eu o noapte de 8 ore legate. Aiurea, sotul lucreaza, are nevoie de somn mai mult ca mine. Dar din cauza asta, ma uit chioras la el ca seara sta mai mult la calc si dimineata (in weekend) dupa aia el doarme pana pe la 10, eu fiind in picioare de la 7, cu trezirile de rigoare de peste noapte. Vreau egalitate . Vreau sa ma uit si eu seara la un film pana la miezul noptii si sa ma culc dupa aia pe-o ureche pana dimineata la 9-10 sau cand vrea muschiul meu sa se trezeasca. Vreau huzureala din cand in cand.

Bun, acestea fiind spuse din casa, dati cu rosii sa-mi revin. Explicati-mi cum nu gandesc corect si cum sa fac sa-mi vad de ale mele fara sa devin o sotie cicalitoare la care nu-i mai intra nimeni si nimic in voie. Edit: deja am devenit asa, dar cum sa fac sa fiu iar "zen", zambitoare maine la 10 dimineata cand apare cu urmele de la cearceaf inca pe fata, sa ii respect tabieturile si timpul liber fara sa mocnesc pe dinauntru...

Mergi la inceput

Camelia ba nu ceri deloc mult si sa nu arunci tu cu rosii in mine la ce o sa zic : iubi lucreaza si el de la 10:30 la 18:30. Noaptea se trezeste 1-2 ori pt Raphael si eu o data. Dimineata se trezeste la 8 cu Rapahel pe care il pune in tarc cu jucarii si el se relaxeaza, mananca etc, iar eu dorm pana la 9-9:30 fara sa fiu deranjata. In weekend ma trezesc eu dimineata si il las pe el sa leneveasca. Deci mai insista pe langa sot sa te lase si pe tine macar o zi pe saptamana sa faci nani toata noaptea

RAPHAEL IUBITEL

Mergi la inceput

Ah! Simt nevoia sa specific ca iubi nu e sub papucul meu, dar nici sef in casa. La noi nu exista sef. Suntem amandoi egali si ne ajutam reciproc si facem si ca el, facem si ca mine in functie de care vine cu o idee mai buna.

RAPHAEL IUBITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Camelia ia o rosie de la mine .of, faceti si voi un pact, un weekend tu unul el , sa va treziti la ce ora vor muschii vostri. eu toata viata m-am trezit devreme, dar acum in we cand e si el acasa daca thomas se trezeste si eu nu prea dau semne c-as avea de gand s-o fac il ia si se duc dincolo. uneori dorm si pana la 10-11 ceea ce eu n-am prea pomenit doar pe vremuri in we dupa chefuri sau discoteci..
na, am si eu nevoie macar o data pe saptamana de somn serios.. eee acum, ca e deja o saptamana ca e plecat, scriam ieri ca mi se pare c-am imbatranit...am niste cearcane nergre(m-am tot dat cu anticearcan sa nu le mai vad...)

mami de Thomas

Mergi la inceput