*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (90)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am vorbit cu o prietena cu bb de aproape 10 luni...sunt internati la Bals...dr. de familie a scris pe trimitere ca e suspect de AH1N1 Temperatura mare, la 8 au fos la dr. de familie...cica era omor acolo, numai copii raciti...si l-a trimis direct la internare.
Dr. e si a Sarei...cred ca o chem acasa pt. vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

iza, oceanborn din pacate la noi nu prea merge ce ziceti voi, schimbarea trebuie s-o fac in mine, alta solutie nu este. Am incercat diverse compromisuri, dar ca orice minune tin 3 zile si apoi revenim la programul de dinainte si la frustrarile mele de toate zilele. Deci.... cum fac sa trec EU peste aceste frustrari si sa-l las pe el in pace cu ale lui? De aia zic eu ca la psiholog tre' sa ma duc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

bertha, sa nu crezi ca nu mananc de loc.Primul lucru pe care il fac cat ii fac laptele de dimineata lui David e sa rod o banana, un ciorchine de strugure, un mar, un biscuit, ceva acolo, altfel lesin.Nu mananc mancare, adica nu pot sa ma asez la masa singura, sa-mi pun in farfurie si sa mananc, asta nu-mi vine sa fac.Dar cat il plimb pe DAvid dimineata mai mananc un covrig, cand papa el de pranz imi bag si eu degetele, fructe bag la greu, si tot asa.Nu stau nemancata.Legat de curatenie, si eu am un pitic.La mine sarbatorile de iarna inseamna scos covoare, spalat geamuri, perdele, etc.Eu am noroc, ca am gasit o tanti care-mi vine o data pe saptamana, si pt 50 de lei face bec toata casa, iar pt sarbatori o chem 2 zile consecutiv, sa mute muntii din loc, asa cum cere piticul meu.

Am fost cu David la medic de dimineata.Suntem pe antibiotic si ventonil, plus aerosol doar cu ser fiziologic.Doctorita mi-a zis ca daca era o raceala banala ar fi cedat sau s-ar fi ameliorat de la aerosolul cu ACC, dar asa a zis ca nu risca sa ajungem la bronsiolita.A zis ca a vazut mai multi copilasi cu bronsiolita luna asta, decat pacienti cu gripa porcina.

alra, tu cum mai faci cu aerosolul.Cum o convingi pe Nicole sa sada?David a fost cuminte primele sedinte, dar la ultimele 3 mi s-a urcat in cap.Il pun la desene, ii dau telecomanda, telefonul si alte chestiute interesante, dar nu-l mai intereseaza nimic.Sta 20-30 de secunde sub masca (pe care nu i-o lipesc de fata, dupa modelul tau) si apoi o trage de pe fata.Si uite asa ne luptam de 2 ori pe zi.La voi cred ca devenit un ritual, ca de cand ii tot faci probabil s-a obisnuit.

Camelia , uuffff, daca vrei dau cu niste in rosii in sot, in tine nu am de ce.Si Liviu se duce noaptea la David, iar daca eu sunt f obosita doarme in camera cu el, ca sa ma pot odihni eu.Dimineata el se trezeste la 7, eu dorm pana la 8-9, cand se trezeste David.In weekend daca DAvid se foieste dimineata devreme, adica 6.30-7, il luam in pat cu noi si dormim impreuna pana pe la 9.Asa am ajuns la echilibru.Weekendul trebuie sa fie timp liber pt amandoi.El lucreaza 8-10 ore pe zi, 5 zile pe saptamana si e normal sa fie odihnit.Tu ai un job stresant, care nu-ti permite sa te relaxezi niciodata, de 24 de ore, 7 zile pe saptamana.Asta trebuie sa ii explici.E important pt tine, pentru Alexandra si pt relatia voastra, ca sa te odihnesti.Astea fiind zise ma duc dupa rosii

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.

Mergi la inceput

eu, de exemplu, o las sa se joace cu tubul de la aparat, fara masca. noi avem de la Laica, nu stiu cum e al vostru, insa masca e detasabila.
in timp ce se joaca cu tubul ala din care ies aburi, face si aerosoli... il mai baga in gurita, nu-i bai... merge direct la sursa...

cu rosiile .. degeaba le aduci pentru el, ca nu m-ajuta. discutat si rasdiscutat, cicalit, batut la cap etc etc. il supar doar si nu rezolv nimic.

Citat:
citat din mesajul lui malinas
alra, tu cum mai faci cu aerosolul.Cum o convingi pe Nicole sa sada?David a fost cuminte primele sedinte, dar la ultimele 3 mi s-a urcat in cap.Il pun la desene, ii dau telecomanda, telefonul si alte chestiute interesante, dar nu-l mai intereseaza nimic.Sta 20-30 de secunde sub masca (pe care nu i-o lipesc de fata, dupa modelul tau) si apoi o trage de pe fata.Si uite asa ne luptam de 2 ori pe zi.La voi cred ca devenit un ritual, ca de cand ii tot faci probabil s-a obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Cameliam cand era David bebe, eu eram adepta somnului de pranz. Ma odihnea mult. Asa ca sambata, il culcam eu pe David, dupa care ma retrageam si dormeam si eu. Ramanea sotul sa-l pazeasca si sa stea cu el dupa trezire. Fiind si odihnit copilul, era usor sa se inteleaga cu el. Eu faceam nanic 2-3 ore, cate simteam nevoia.
Poate e o varianta buna si pentru tine, daca nu gasesti alta solutie.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-bebecris.html

poate ma mai ajutati si pe mine in concursul asta....nu trebuie decat sa scrieti un cod intr-o casuta...

multumesc...

am o geacaaaaa...frumoasa raaauuuu!!!!!
corina...felicitaru pt dintisori

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Suntem si noi in concurs...http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Mikidutza10.html

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Eu nu prea pot dormi intre 12-14 cand doarme Ale, e prea devreme. Si dupa ce se trezeste ii dau eu sa pape si apoi in weekend iesim amandoi cu ea afara (singur nu iese cu ea, n-a iesit niciodata, ii e groaza ca daca plange ce face...asta-i alta poveste...)

Eu recunosc, nu lipsa somnului ma omoara chiar asa tare cat imi e ciuda ca stilul meu de viata e total dat peste cap, iar al lui e ca inainte... asta e, mi-e ciuda. De aia zic sa dati cu rosii in mine... copilul e cuminte peste zi, nu ma chinuie, nu e chiar asa un efort sa am grija de ea... ba am si bona marti si joi cate 4 ore sa ma pot duce la cursuri sau sa pot lucra pt referate. Noptile dorm mai putin ca inainte, dar vreo 6-7 ore tot adun.

Daca ma privesc prin ochii lui, nici io nu pricep ce ma tot plang atat.

Se joaca cu ea foarte frumos in fiecare seara, de la 18:30-19 cand ajunge acasa pana la 20-20:30 cand o culcam. Ii facem baita impreuna, participa la plimbari atunci cand nu e la serviciu... nu-i pot reprosa nimic in afara faptului ca... de exemplu mi-e ciuda de mor cand vad ca vineri seara se pune la calc dupa ce adoarme Ale si il uita vesnicia acolo pana pe la 1-2 hai si 3 (se joaca online), timp in care eu ma trezesc macar o data sa-i dau la Ale sa pape. Si la 7 eu sunt in picioare, el doarme dus... ca pe vremurile cand nici o grija n-aveam niciunul. Si sambata noaptea la fel. Si in timpul saptamanii cam la fel, se culca pe la 12-1 ca trebuie sa se trezeasca sa mearga la serviciu, la 8 face ochi totusi (el merge pe 9). Mi-e ciuda pe faptul ca el nu renunta la hobbie-urile lui in timp ce eu nu-mi pot permite rasfaturi din astea de seara. Dupa cate o discutie pe subiect, se culca tot la 1-2-3 dar se trezeste la 7 cu mine, chiaun de cap, fara sa vorbeasca prea multe cu mine, uitandu-se usor chioras, dar "la datorie"... max 2-3 zile merge, ca apoi normal invinge oboseala si revine la programul anterior. Si e asa fortat totul ca parca nici mie nu-mi pica bine.

La serviciu are un job solicitant, efort intelectual intens, nu-si poate permite sa fie chiaun de cap. Nu-mi pot permite nici eu sa-l privez de odihna doar asa... ca mi-e ciuda ca el are timp de hobbie-uri si somn de voie si io nu.

Sunt cu capul, stiu. Si ma ingrijoreaza faptul ca nu-mi mai trece odata.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Cameliam cand era David bebe, eu eram adepta somnului de pranz. Ma odihnea mult. Asa ca sambata, il culcam eu pe David, dupa care ma retrageam si dormeam si eu. Ramanea sotul sa-l pazeasca si sa stea cu el dupa trezire. Fiind si odihnit copilul, era usor sa se inteleaga cu el. Eu faceam nanic 2-3 ore, cate simteam nevoia.
Poate e o varianta buna si pentru tine, daca nu gasesti alta solutie.

poze aniversare 1 an

Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

votat bebecris si Miky-ea.

Ce parere aveti de prevenar?A facut careva vaccinul? Ba bate gandul tot mai des sa il fac lui David.Am vazut ca e destul de sensibil si raceste usor, si parca m-ar tenta.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ai gasit unul dintre cadourile pierdute pentru Mikidutza10
Ai gasit unul dintre cadourile pierdute pentru bebecris
fetelor merg bine pana pe la 30 cadourile apoi mai greu ca se tot gasesc cadouri care sunt deja....bafta
Acum cer si eu niste voturi!
http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/
e ca la pampers..cu nr telefon...as vrea cine poate pana duminca daca se poate....si de pe cate telefoane se poate..multumesc din suflet!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput