Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pentru ANDREI STEFAN si mamica lui.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Monica era aproape in sapt 38, parca joi ar fi avut 38 saptamani. Doamne ajuta sa fie totul bine cu micul Andrei si Stefan

Cami, dar sticluta de Vigantol pe care ti-am trimis-o eu ai terminat-o deja?? De cand ii dai? Parca dupa 2 saptamani trebuia inceput...

Eu nu prea ii dau Vigantol pentru ca uit mereu. Nu stiu daca i-am dat 2 sau 3 sticlute in tot timpul asta, adica 1 an si 5 lunite...

Dia, sper ca nu te-ai suparat Mi s-a parut mie amuzanta filozofia lui, asa, ca cica te plateste Statu' ca sa stai cu bebe. Stii, de fapt e amuzant si asta, macar daca ai "sta"....

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Anka nu m-am suparat, abordarea ta a fost corecta si haioasa!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

KATA, felicitari pentru mergareata!

Hm, poate o sa incerc si eu biberoane Brown la al 2-lea cupchil, daca ziceti ca sunt asa bune. Aventurile sunt tare scumpe, noi tot de alea am avut, ca avem si sterilizator Avent si ma gandeam sa se potriveasca. Insa dupa aia am vazut ca in principiu se potrivesc orice biberoane in sterilizator.

LACRIEDITH, bine ai venit, esti binevenita intre noi, insa am impresia ca tu voiai sa scrii la copilasi de iulie-august 2009, spuneai ca ai un bebe de 4 luni, ai nostri sunt mai marisori cu un an.

GINI, BUJO, CAMY, nu aveti poze de la intalneala?

VIGANTOL - si mie mi se intampla sa caut la nu stiu cate farmacii pana sa gasesc, dar pana la urma tot gasesc. Eu stiu ca se da pana la 1 an jumate zilnic iar dupa aia pana la 7 ani in lunile cu R (de toamna pana primavara), insa cum ai nostri implinesc un an jumate iarna, le dam pana la sfarsitul primaverii. Eu i-l picur direct in gurita, 2 picaturi.

DIA, sa nu te superi pe mine, dar mi se pare o atitudine superegoista si misogina atitudinea sotului tau. Uff, ce ma enerveaza barbatii astia care nu vor sa accepte ca totul se schimba dupa ce vine un copil, atunci e momentul sa lase egoismul mai departe si sa nu se mai puna pe primul plan. Si dupa parerea mea asta ar trebui sa le vina natural, din dragoste pentru copil, nici macar nu din obligatie...

Doamne ajuta sa fie totul bine cu Andrei Stefan! Felicitari Monica!!!

Mi-e somn de mor, cred ca o tulesc curand spre pat.

Monica, mami de Luca Andrei si 14+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Monica, felicitari pentru bebe Andrei Stefan! Sa cresteti mari si sanatosi! Ne rugam si noi sa fie totul bine!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Monica era aproape in sapt 38, parca joi ar fi avut 38 saptamani. Doamne ajuta sa fie totul bine cu micul Andrei si Stefan

Cami, dar sticluta de Vigantol pe care ti-am trimis-o eu ai terminat-o deja?? De cand ii dai? Parca dupa 2 saptamani trebuia inceput...

Eu nu prea ii dau Vigantol pentru ca uit mereu. Nu stiu daca i-am dat 2 sau 3 sticlute in tot timpul asta, adica 1 an si 5 lunite...

Dia, sper ca nu te-ai suparat Mi s-a parut mie amuzanta filozofia lui, asa, ca cica te plateste Statu' ca sa stai cu bebe. Stii, de fapt e amuzant si asta, macar daca ai "sta"....

Talciocul meu

am terminat-o pt ca spune ca dupa ce o incepi sa nu-i dai mai mult de 3 saptamani din ea...ai deschis-o, ii dai 3 saptamani, apoi arunci...voua nu v-a zis la fel medicul????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

camy, daca o ti in cutiuta ei, la intuneric, poti sa o folosesti toata.

Mergi la inceput

multa sanatate lui ANDRE STEFAN! Doamne ajuta sa fie bine bebe. sfintii Andrei si Stefan au cu siguranta grija de el mai ales ca s-a nascut intre aceste doua sfinte sarbatori

eu ii dau vigantol acum, dar 2 luni i-am dat pediavit D, 2 luni pediavit multi ca nu prea manca si acesta contine pe langa vitamine si doza zilnica de vit D.

si eu stiu ca si flo ca se da pana la 7 ani si asta v-o spun nu din auzite. eu am fost la stanciu cu ambii copii si mi-a spus clar ca asta e ultima iarna cand ii dau lui david vit D (in lunile cu R). david face 7 ani in sept 2010

Mergi la inceput

camy, daca vrei iti trimit eu luni o sticlutza, sa-mi trimiti pm cu adresa daca esti interesata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bebe Andrei Stefan, multa sanatate!

Multumesc de raspunsuri, fetelor. Am gasit in seara asta Vitamina D de la Biofarm. Drept e ca nici n-am avut prea mult timp sa caut, dar, in orice caz, dupa Pediavit D ma uit de vreo 2 luni si pe net si peste tot si nu e, cica nu se mai importa. Irinucului ii placea pediavitul la gust si se dadea usor, cu o pipeta. Pediatrul mi-a zis ca se da pana la 18 luni indiferent de anotimp, iar dupa aceasta varsta de toamna pana primavara.

Moni, eu n-am facut poze, n-am fost nici cu Irina, ca mi-a fost frica ca-i face lui Camy dezastru in casa.
Marina, foarte faine jucariile de pe site-ul ala.
Am vazut ca discutati de carticele pentru copii. Fetele din Bucuresti, care aveti drum pe langa gara, nu ratati depozitul de carte de pe str. Petru Rares (intre gara de nord, Basarab si Titulescu), acolo gasiti multe carti pentru copii si au reducere de 20%.

Mergi la inceput