Pepenasi de iulie - august 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_filipas

... culminand cu filosofia lui: Marie (asa ma alinta) tot ce se intampla cu Miruna e numai responsabilitatea/vina ta pentru ca tu esti platita sa stai acasa cu ea. Ceea ce e adevarat, corect, dar parca un tata nu ar trebui sa gandeasca asa, poate doar Statul Roman, nu si un parinte...

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Ba eu cre' ca nu e nici adevarat si nici corect, ca daca asta e jobul tau, automat ar insemna ca esti platita ca mama pentru 8 ore pe zi, iar in restul timpului, cand nu mai esti doar mama dupa job ci si sotie, ar trebui sa ai dreptul la odihna, la relaxare, la weekenduri, ba chiar si la concediu!
In plus, responsabilitatile si raspunderile tale ar fi limitate tot la cele 8 ore, si daca ar fi asa de "financiara" treaba, la fel de bine s-ar putea aplica niste clauze de forta majora sau, de ce nu, penalitati pentru diverse, sau la fel de bine ai putea cere bani pentru orele suplimentare, si de data asta, de la celalalt beneficiar al eforturilor tale, aka za huzband! Ca doar asa vine treaba, nu numai cu responsabilitati si obligatii, nu? Ci si cu beneficii...

Ca n-ai facut tu copilu' cu Statu' Roman care te plateste, e alt discurs. Ca asta cu munca si plata implica efort, obligatii si beneficii financiare.
Dat fiind ca la intregul proces a fost implicata si alta parte, aka sotul, care la treaba cu efortul s-a implicat discutabil, poate mai mult la partea placuta a efortului, fara sa te cinsteasca macar cu un lesin in sala de nasteri asa, de fason, cum e in vest, baremi sa fi fost acolo langa tine sa transpire putin la inspiratm expirat si impins cu toate fortele, dat fiind acestea zic, eu i-as cere despagubiri

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Imi cer scuze pt mesajul scurt dar realmente sunt in mare fuga, in fine, greu.

Am intrat sa va spun ca a nascut Monica (Dma). Bebe a fost botezat astazi de urgenta, avea probleme respiratorii maricele, s-a pus problema venirii lui aici la Polizu dar se pare ca s-a stabilizat. Eu stiu ca va fi bine insa v-am scris, ca sa ne rugam toate pt bebe mic, fratiorul pepenasei noastre. Pe bebe il cheama Andrei Stefan!

Doamne Ajuta!

Va multumesc mult. Va pup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Sa dea DD sa se faca bine bebe Andrei Stefan,multa multa sanatate si sa auzim numai de bine si mamei DMA sa fie tare si sa aiba incredere in D-zeu ca totul va fi bine!!!Doamne ajuta!!!

Didi noua ne-a zis dr ca dupa ce le dau picaturile de vitD3 sau vigantol sa nu le dau timp de jumate de ora nimic(suzeta sau biberon) nu stiu daca o fi adevarat dar cica nu mai are nici un rost daca ii dai picaturile apoi...

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sper din inima ca Andrei-Stefan sa sa faca bine

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Doamne ajuta sa fie bine Andrei Stefan!
In ce saptamana era Monica?

Asta cu suzeta nu o inteleg? Ce legatura ar putea sa aiba cu vit d? Mai ales ca e doar un mod de a-i baga picaturile in gura... adica la fel de bine asi putea sa i le bag cu lingurita, ce conteaza ca i le livrez pe suzeta?
Ca sa nu mai spun ca la inceput i le puneam in lapte in biberon, pana sa ma prind ca e foarte ineficient ,dar asa ne zisese pediatra ca putem face... Apoi trecusem la varianta sa i le picur direct in gura, dar de la un timp nu ma mai lasa.

EDIT: Alexa,dupa ce am mai reflectat putin cred ca m-am luminat : probabil ti-a zis asa pediatra pt ca nu cumva vit D, care e uleioasa, sa ii ajunga pe suzeta/tetina in loc sa o inghita. Deci din gura sa ajunga pe suzeta. Dar la mine e invers, o pun pe suzeta ca sa ajunga in gura . Oricum, mi se pare vrajeala, adica ceva ceva tot inghite din alea 2 picaturi, chiar dca mai ramne ceva si pe suzeta...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

se vorbea aici de Vigantol, eu nu am gasit pe piata si am cumparat Vitamina D3 de la Biofarm, am citi prospectul si e la fel ca si Vigantolul

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Camy, da, uneori nu se gaseste Vigantol. Si eu am mai variat cand nu am gasit, de ex am mai folosit Multi Tabs Baby. Asta e misto ca are si o pipeta si e mai simplu de folosit. Dar se gaseste si mai greu decat Vigantolul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

Didi banuiesc ca e aceeasi chestie,dar na ca fapt divers am zis si eu,sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau...

Camy asa este uneori nu se gaseste ceea ce cauti adica D3 dar e aceeasi chestie si Vigantolul...

sa aveti o seara faina!!!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Doamne ajuta-l pe Andrei Stefan sa treaca cu bine peste probleme, sa fie sanatos si sa se alature cat mai curand familiei lui!! Doamne ajuta!

Anka mare dreptate ai, uite eu la asa raspuns nu m-am gandit! O sa-i pun in vedere si aspectele astea cat de curand, sa vedem ce mai are de comentat! Imi palce de tine, ai intotdeauna idei bune si stii cum sa pui problema...eu recunosc ca is mai mototoala...

Vigantol eu ii picur direct in gurita, ne "jucam" de-a "aaa Miruna", ii place, cred ca ar bea toata sticluta...Da' recunosc ca eu nu-s consecventa, mai si sar peste, ca uit...

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Alexa, sigur ca nu ti-am luat-o in nume de rau

Mergi la inceput