Pepenasi de iulie - august 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 13
boticelina spune:
Marina Vreau si io 2 agatatori gargaritza. Sunt 8 lei amandoua, daca vi se pare ca mai mult va incurc renunt...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
flo1980 spune:

Tentant site-ul cu jucarii din lemn 
M-ar bate gandul si pe mine la o trusa de scule....
Marina dar poate sa trimita un singur colet, nu la fiecare in parte.... si ne intalnim noi sa luam marfa, nu?
Kata felicitari pt. mergareatza 
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
struluta spune:
Marina, asa si eu, dar eu de la 500 am ajuns la 600![]()

pt site, m-ai salvat cu cadourile, ca nu am gasit nimik ce sa imi placa, decat plasticaraie
lacriedith spune:
buna din nou nu am mai fost la doctor e bine am bonisan si am gustat si io de curiozitate si amorteste gura si gatul cand il bei. am sa incerc sa ii dau pe gingiuta
ca la stomacel vad ca nu il ajuta
Tecky spune:
katalyna felicitari pt primii pasi!
estrella am votat si de pe tel sotului.Bafta!
Camy foarte emotionanta povestea nasterii!
Gini75 spune:
Buna!
katalyna, felicitari pentru primii pasi!
iriss, si Irina mai bea lapte noaptea. Eu trag sperante ca o sa renunte singura. Sa ne spui cum a fost in vacanta.
Sunule mai poti? Nu stiu cum rezisti sa lucrezi noaptea.
Saptamana trecuta m-am intalnit cu doua fete minunate, Bujo si Camy.
L-am vazut pe Flavius, care e un dulcel si un cumintel.
Laptele, eu i-l dau la temperatura camerei, asa i-am dat mereu (de cand a inceput sa bea formula).
Mai dati vitamina D la pepenasi? Mie mi-a zis medicul sa-i dau pana la primavara. Eu ii dadeam Pediavit D, care nu se gaseste pe nicaieri. Mai nou, nici Vigantol nu mai gasesc. Voi sub ce forma dati Vitamina D?
estrella80 spune:
Tecky
!! Si celorlate fete multi
si multumiri!
Gini eu ii dau Vigantol, dar am cumparat mai demult, parca in primavara cand tot asa fusese o criza pe piata, si am zis sa am mai multe.. dar eu folosesc sticla pana cand se termina. Uneori mai uit sa ii dau.. dar in general ii dau.Eu stiu ca se da pana la 3 ani.Nu am avut curiozitatea sa o intreb pe pediatra.Dar o pot intreba sa vad ca imi raspunde..de control!!![]()
Marina si eu sunt interesata de catvea jucarii...dar cum sa procedam?Dam o singura comanda?Tu ce zici?
[bUN VOT][/b]
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1061&ord=&pg=1&keyword=Maya-Elena&srch=yes#
flo1980 spune:
Gini si eu tot pediavit d ii dateam, am mai gasit la romana intr-o farmacie, probabil ramasese prin depozitul ei, ca era ultima cutie...acum ii dau osteocare (are calciu, magneziu si D3) ca ii dau si dintisorii in masa 
Exista in farmacii flaconase cu picurator de vitamina D, diferite firme...
Si eu as fi vrut sa-i dau lapte praf la temperatura camerei, insa al meu la cele 30 grade din casa (pe timpul verii) il prefera tot la 37 grade 
flo1980 spune:
Mai multi pediatri sustin ca se da vitamina D pana la 7 ani, insa de la 18 luni numai in perioada rece (septembrie-aprilie).
Didi81 spune:
Eu laptele i l-am facut mereu cu apa calduta, adica incalzesc apa putin in ibric, o torn in bibe, pun praful, amestec si gata. Pentru ca nu se amesteca laptele bine cu apa la temperatura camerei. Si tot in modul asta i-l fac si acum din obisnuinta si pt ca nu mi se pare mai complicat decat a i-l da la temp camerei.
Vit D eu ii dau Vigantol 2 picaturi, i le picur dimineata pe suzeta si ii bag suzeta in gura
. Ii place la nebunie chestia asta, actiunea se numeste "pic-pic pe suzeta"
. Dupa ce suge, ii zic ca gata, s-a trezit, sa isi arunce suzeta in patut si sa o lase acolo pana la urmatorul nani. Si isi arunca suzeta asa, cu bolta!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)