Pepenasi de iulie - august 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 12
vias spune:
Buna fetelor!
nu dorm ca ma dureau sanii ...eram fericita...zic "sa vezi cat lapte scot acum"..pe naiba..ca din ambii sani am scos 40ml 

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vias spune:
OOka mutumesc mult pentru intentia de a-mi trimite biberoane, dar mi-am cumparat un set de 3 bibe de la dr brown's...am uzit ca sunt bune pt colici...sa vedem.
Dar multumesc mult! 
Noi suntem bine....avem la semnatura si povestea scrisa...in sfarsit! 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
struluta spune:
Marina: ieri era scris mare ca preturile nu contin TVA...pe bune, sau am luat-o eu razna

...nu ca m-as mira totusi
Si nu ma incurci deloc cu comanda, dar iti faci calculele si vezi cum iesi mai bine. Jos pe pagina cu preturile de transport scrie ca tarifele se percep la colete de 31 kg - nu inteleg, cel putin sau pana in 31 kg...sau peste...sun mai incolo sa intreb...aici e doar 7 si ceva si ei incep la 8. Fac si eu cont acum sa vad ce cere, ok?
struluta spune:
Am uitat sa dau BUNA DIMINEATA!
pt toata lumea![]()
Am facut contul, partea cu datele firmei e optionala. Ei fac vanzare atat en-gros cat si en-detail.
Si e caracteristic romanesc sa puna adaos fara rusine in magazinele noastre.Stiu in SM magazine care aduc de aici de la 25 km articole pt copii si le dau la triplu pret
Didi81 spune:
Kata, felicitari pt primii pasi! 
Moni, nu e transparent aparatul, dar au si de-alea. Ortodonta nu mi-a recomandat ceramic pt ca a zis ca sunt mai fragile si se crapa usor cand le regleaza...
Cat despre durere, eu m-am simtit ok pana acum, e a 3-a zi deja. Dor ptuin dintii cand strang din ei sau cand mestec; e o senzatie de tensiune, dar suportabil; dupa ce te obisnuiesti nu mai simti. Ortodonta a zis ca oricum la tipul asta de aparat durerea e mai mica.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Marina_1609 spune:
ah, deci am liber la comanda. ![]()
strulu, noi daca ne strangem vro 3 fete la comanda, milionul ala mi se pare infim sa-l impartim pentru transport. ar fi mai mult daca ai trimite tu colet pt fiecare in parte , ma gandesc.
deci azi adun lista. maine sau duminica cel tarziu vreau sa lansez comanda.
Mai3, vreau id-ul tau de mes. trimite pe privat si conversam
Camy, biberoanele alea au auvut succes la Sofia
Inca si acum trage din ele. eu incercasem multe modele si astea au fost cele mai bune. apropo, am niste tetine noi de nivel 1. le vrei? ca eu in timp am mai schimbat seturile si veneau cu tetine nivel 1 si mai luam altele de nivel 2...apoi 3.
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ooka spune:
neata
Camy bebe intotdeauna trage mai mult. Banui ca te'ai muls si asa ai aflat cit ai scos nu ca ai facut proba suptului. Nu renunta la alaptat ca sa nu'ti para rau si nu te demoraliza singura.
Biberoane dr brown aveam si eu nedesfacute vreo 4 din care 3 sunt mari, si am si rezerve de pilnii si supape. Bun mai e adiri si nuk silicone. Daca te razgandesti astept un semn din partea ta.
mami de Sofi
struluta spune:
Marina: vezi sa faci comanda pana cel tarziu pe 6 ca pana atunci e reducerea de 10%la toate articolele. Am facut si eu lista pt Bogdanutz si nepotel...e lungaaaa si e de vreo 500 ron
...ar trebui sa mai tai ceva de pe lista...dar ce? asa-s de misto toate![]()
alexa_teo spune:
neatza!!!
kata felicitari motzatei pt primii pasi si tie multa sanatate...
app de jucariile din lemn,as vrea si eu daca se poate???
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
Marina_1609 spune:
strulu, merci de info. deci claaar maine dau comanda. eu am avut 7 mil adunate :)) am mai scazut . am ajuns la 6 dar tre sa ajung la 5 si nu stiu cum
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi